Vikipedi:Büyükelçilik

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Vikipedi:Elçilik sayfasından yönlendirildi)

Büyükelçilik'in amacı farklı dillerdeki Vikipediler arasındaki iletişimi güçlendirmektir. Meta-Wikipedia'da tüm Wikipedia Büyükelçiliklerinin bir listesini bulabilirsiniz.

Welcome to the embassy of the Turkish-speaking Wikipedia! If you have any announcements or questions regarding international issues or the Turkish Wikipedia, you are invited to post them here or on the Talk page for this article.
Message to the embassy
Willkommen auf der Botschaft der türkischsprachigen Wikipedia. Fragen und Vorschläge zu internationalen Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Mitteilung an die Botschaft
Bienvenue sur l'ambassade de la Wikipédia turcophone ! Si vous avez une annonce ou demande concernant les questions internationales ou la Wikipédia turcophone, vous pouvez la formuler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs
¡Bienvenidos a la embajada de Wikipedia en turco! Si tienen algún anuncio o alguna pregunta con respecto a temas internacionales o a Wikipedia en turco, pueden publicar sus comentarios aquí o en la página de discusión de este artículo.
Mensaje a la embajada
Benvenuto all'ambasciata della Wikipedia turca! Se hai proposte o domande da porre su problemi internazionali o sulla Wikipedia turca sei invitato a scriverli qui oppure sulla pagina di discussione di questo articolo.
Messaggio per l'ambasciata

E-posta listeleri[kaynağı değiştir]

Vikipedi'nin e-posta listeleri tüm dil ve ulusların Vikipedistlerine açıktır. Ana dil Türkçedir ancak tüm diller kullanılabilir (Gerekirse tercüme edecek biri bulunabilir.). Çift dilli mesajlar ise daha çok takdir görecektir.

Büyükelçilikler[kaynağı değiştir]

Vikipedi Büyükelçisi temsil ettiği topluluğu ilgilendiren olaylar ve konular için Büyükelçiliği ve Wikipedia-L ile Wikitech-L'i sürekli olarak gözönünde tutmalıdır. Aynı zamanda kendi bölgelerinde ortaya çıkan ve herkesi etkileyebilecek ya da herkese faydalı olabilecek fikirleri ve konuları sayısız dilden oluşan topluluğun dikkatine sunabilirler. Wikimedia Embassy sayfasında tüm büyükelçiliklerin ve büyükelçilerin listesini bulunmaktadır.

Ayrıca bakınız[kaynağı değiştir]

Louis Pierre Vieillot[kaynağı değiştir]

Kategori:Louis Jean Pierre Vieillot tarafından adlandırılmış taksonlar is misnamed. The man's name in French is "Louis Pierre Vieillot" not "Louis Jean Pierre Vieillot". A footnote on the English-language equivalent explains. I have changed his article but I do not know your procedure for renaming categories. Pigsonthewing (mesaj) 15.06, 24 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]