Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Mayıs 2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba.1.5 senedir Vikipedi'deyim ve eski ve yetersiz bilgili sayfaları güncelliyorum günümüz şartlarına uyarlıyorum.Devriye veya Beyaz Liste üyesi olmak için ve daha fazla katkıda bulunabilmek için başvuruyorum.Düzenci (mesaj) 12:43, 2 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Selamlar, bence biraz daha olumlu katkı yaparak beyaz liste üyesi olun. Devriyelik için bir süre sonra başvurun. Olumlu katkılarınız devam ettikçe zaten sonunda devriye olabilirsiniz.Sait71yaz 11:15, 23 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Kullanıcının telif hakları ve adil kullanım konusunda daha fazla deneyim kazanması gerekiyor. --Superyetkinileti 16:20, 26 Mayıs 2014 (UTC)
En büyük hobim yeni şeyler öğrenmekti. Artık bunları paylaşmak da benim için çok önemli. Vikipedi'ye yardımcı olabilmek için çalışıyorum. Vandalizmi engellemede etkili olduğumu düşünüyorum. Otomatik kriterleri sağlıyorum. Kararınız için şimdiden teşekkürler. Kepez (mesaj) 16:19, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum YorumÖncelikle öznel olun. Kendiniz olun. Onaylanmış başvuru nedenleri tekrarlamanız seçilmeniz için bir katkı sağlamayacaktır. -Defalarca uyarı almışsınız. Biraz daha beklemeniz gerektiği görüşündeyim. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 16:56, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Bilgi'ye katılıyorum. Bir önceki başvurunuz üzerinden fazla zaman geçmemiş. Uyarıldığınız alanlarda kendinize çeki düzen verdikten sonra başvuru yaparsanız hem başvurunuz olumlu sonuçlanır hem de gereksiz başvurularla topluluğu yormamış olursunuz. Kolay gelsin! --SiLveRLeaD mesaj 17:03, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  • Cevap Cevap Daha önce yaptığı başvuruya baktım ve Theoden adlı hizmetli tarafından yeniden başvuru yapmasının sakıncasının olmadığı yazıyordu.
  • Yorum YorumAyrıca baştaki başvuru açıklaması incelendiğinde daha önce engellendiyseniz yazısı vardır.Yani buraya daha önce engellenen kullanıcılar başvurabilir.Bedoman 21:02, 4 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Kullanıcı adil kullanım politikasını ısrarla ihlal ettiği için Eldarion tarafından engellenmiş. Yakın gelecekte devriyelik hakkı ediniminin mümkün görünmediğini, engeli sonlandığında yeni bir başvuru açması dahilinde derhal değişikliğinin geri alınacağını da ayrıca belirtmek isterim. --Théoden ileti 12:27, 12 Mayıs 2014 (UTC)
Sürekli pc başındayım olmadığım zamanlar da mobil deyim mutlaka. Vikipedi yi çok sık kullanıyorum günde en az 4-5 sefer araştırmalar için giriyorum. Ayrıca Bilişim öğrencisiyim. Kodlar ile aram iyidir. Bu yüzden devriye ekibinize girmek istiyorum. eti 08:58, 4 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Vikipedi'ye hoş geldiniz. Devriye olmak için Vikipedi:Sürüm kontrolü#Devriye başlığındaki otomatik kriterleri sağlamaya çalışın. Bu kriterlerin sağlanması başvurunuzu daha etkin kılacaktır.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 11:15, 4 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Lütfen otomatik terfi ölçütlerini sağlayınız.Bedoman 21:03, 4 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Bugüne kadar yalnızca bir maddede değişiklikte bulunmuşsunuz ve o da uygun olmadığı gerekçesiyle reddedilmiş. İkinci farklı değişikliğiniz ise burada devriyelik başvurusunda bulunmak olmuş. Lütfen, bundan sonrası için daha fazla katkı yaparak vandalizmle savaşım noktasında bize nasıl destek olabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:40, 8 Mayıs 2014 (UTC)
Sakarya üniversitesi bilgisayar bölümü bitirdim. Kendi mesleğim konusunda yazılar yazıp paylaşımlar yapmaktayım ve bu paylaşımları birçok kişi kendi sitesinde veya tezlerinde kullanmaktadırlar. Bu konular hakkında da diğer arkadaşların yazdıkları yayınlarının elverişli olup olmadığını anlayabileceğimi düşünüyorum. Bu konuda da yardımcı olabilmek adına bu görevi istemekteyim. ColdFlame (mesaj) 14:06, 8 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Vikipedi'nin yalnızca bir ansiklopedi olduğunu ve reklam faaliyetlerinde bulunmanın, uygun olmadığını kavrayıp bunu katkılarınızla gösterdiğinizde yeniden başvuru yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:23, 8 Mayıs 2014 (UTC)
Tahnal (mesaj) 21:56, 10 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Vikipedi'de ki ilk değişikliğiniz devriyelik başvurusu gerçekleştirmek olmuş. Daha sonra gerçekleştirdiğiniz değişiklikte ise telif politikasını ihlal etmişsiniz. Daha çok katkı yapmalı, Vikipedi'yi tanımalı ve bunu katkılarınızla göstermelisiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:41, 13 Mayıs 2014 (UTC)
Merhabalar,
Hukuk ve Bilişim alanındaki 15 yıllık tecrübem bulunmaktadır. Bu konularda devriyelik yapmak istiyorum.
Saygılarımla
Burak Burakgloball (mesaj) 07:35, 11 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Lütfen otomatik terfi ölçütlerini sağlamaya çalışınız.Vikipedi dilini daha iyi kavrama ve vandalizmle savaşımda daha çok bilgilenmeniz gerekiyor.Bedoman 09:50, 11 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum İlgili ve bilgili olduğunuz alanlarda katkıda bulunmak için devriye olmanız gerekmemektedir. Hem Vikipedi'nin politikalarına aşina olmanız, hem de vandalizm ile savaşım konusunda tecrübe edinmeniz için devriyelik terfi ölçütlerini sağlayana kadar, tecrübeli olduğunuz alanlarda katkıda bulunmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar. --WikiBronze [M] 02:34, 13 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı WikiBronze'unda dediği gibi, bilgi sahibi olduğunuz konularda değişiklik yapmak için illa ki devriye olmanız gerekmemektedir. Bunun yanında, henüz ikinci değişikliğiniz devriyelik başvurusu gerçekleştirmek olmuş. Vikipedi'yi daha yakından tanıyıp, bunu katkılarınızla gösterdiğinizde yeniden başvuru yapmaktan lütfen çekinmeyin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:53, 13 Mayıs 2014 (UTC)
Ben ilk başvurumu bir ay kadar önce yaptığım zaman hâlâ vikipedide biraz tecrübesizdim ancak şuan VP:CO ve VP:V kurallarına hakimim. Vikipediye vakit harcayacak kadar zamanım var. Ayrıca viki dilinde iyiyim ancak matematiksel kodlarda kendimi geliştirme aşamasındayım. Seçilmem dileğiyle... Teşekkürler! •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı
Yorum YorumYaptığınız değişiklikler wiki diline ve Viki politikalarına hakim olmadığınızı gösteriyor. 158 değişikliğiniz bulunmakta. Henüz yeterli seviyeye ulaşmadığınızı düşünüyorum.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 14:08, 14 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Daha önceki başvurunuzda da dile getirildiği üzere, halen katkılarınızdan vandalizmle savaşım konusunda nasıl bir yol izleyeceğiniz anlaşılamamaktadır. Yararlı katkılarınızı sürdürmenizi ve kısa ararlıklarla tekrarlamak yerine, gerçekten hazır olduğunuzu hissettiğinizde yeni bir başvuru gerçekleştirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:42, 16 Mayıs 2014 (UTC)
https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Gigant bu sayfayı yaparak vikipediye Yunan mitolojisinde katkıda bulundum.devriye olarak daha bir sürü katkıda bulunmak istiyorum. Ben bütün ödevlerimi Vikipedi'den yardım alarak yaptım.vikipedide çok şey öğrendim.devriye olarak daha çok katkıda bulunmak istiyorum. KAGAN12 (mesaj) 06:38, 21 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum YorumOtomatik terfi ölçütlerini bir sağlayıp öyle gelseydiniz. Bu şekilde pek mümkün gözükmüyorM.A.SEKİ WMS 14:00, 21 Mayıs 2014 (UTC)
Katılım kriterlerini sağlamak için vandalizm yapmak gerekiyor lütfen 700 500 değişiklik yapmak demek siteyi kökünden değiştirmek demek.ben sorumluluk alırım. Ama 700. 500 sayfa için insan kafadan bişeyler sallar.daha önce gördüm.ben vikipediye katkıda bulunmak için katıldım.7 24 sayfa oluşturmak veya yapmak içinde için değil sorumluluk alırım zaten okul başkanıyım. Bu imzasız yazı KAGAN12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Sevgili Kağan, çok katkı yapmak kafadan sallamak demek değildir ki, bir öğrenciye hiç yakışmayan ifadeler kullanıyorsunuz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak için herhangi bir yetkinizin olması gerekmiyor. Buna odaklanmanız yeterli. Yetki her şey ve hiçbir şey değildir. Unutma; Deveden büyük fil var.--i.e.msj 19:28, 22 Mayıs 2014 (UTC)
Hepsini yakından tanıdım politikaları ezberledim.Artık hazırım zaten devriye olmalıyım çünkü vikipedide vandalizme izin veremem. Bu imzasız yazı KAGAN12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
İstek yapılmadı Yapılmadı Henüz çok az katkınız var ve bu durum bizim vandalizmle savaşım noktasında nasıl bir yol izleyeceğinizi görmemiz noktasında oldukça yetersiz. Lütfen Vikipedi ve politikalarını yakından tanıyın ve bunu katkılarınızla bize gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:57, 22 Mayıs 2014 (UTC)
Bir yıldır beyaz liste kullanıcısıyım. Devriyelik kriterlerini karşılıyorum sanırım. Çoklu vandalizm içerikli değişiklerde yardımcı olmak ve özellikle arka arkaya yapılan değişiklerde, katkı yaptığım maddelerde bekleme süresini azaltmak ve hızlandırmak için başvuruyorum. Maurice Flesier msj 08:48, 23 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Kuralları yeterince kavramış bir kullanıcı bence. Devriyelik yetkileri kendisine de verilebilir (atladığım bir şeyler yoksa).--RapsarEfendim? 08:55, 23 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Théoden ileti 14:19, 25 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba. 5 yıl 9 aydır. 16 bin kadar da değişiklik yapmışım. Son zamanlarda Vikipedi'ye çok sık uğradığım söylenemez bu yüzdendir ki şu ana kadar devriye başvurusu yapmamıştım. Yalnız hem kendi değişikliklerimde onay beklemek istememem hem de arada bir yığılan incelenmeyi bekleyen sayfaların çokluğu nedeniyle şimdi başvuruyorum. Veryaz bana 11:56, 23 Mayıs 2014 (UTC)
Yorum Yorum Sayın Veritas, siz zaten 25 Aralık 2011 tarihinden bu yana devriye yetkilerine sahipsiniz. Hatta, o tarihteki başvurunuza ve verilen onaya da buradan bakabilirsiniz. Kolay gelsin.--i.e.msj 12:10, 23 Mayıs 2014 (UTC)
Uyarısimge Uyarı 25 Aralık 2011 tarihinden bu yana zaten devriye-o zaman ki adıyla editör- haklarına sahipsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:48, 2 Haziran 2014 (UTC)}}
3 yıl 4 ay önce ilk değişikliğimi yapmaya başladım ve halen de yapmaya çalışıyorum da 869 değişiklik yaptım birkaç defa (4) uyarı aldım birisi kısa madde oluşturduğumdan, ikisi yüklediğim dosyadan, diğeri de telif hakkı saklı metin eklediğimden. VikiProje Spor, VikiProje Edebiyat, VikiProje Medya İnceleme Timi üyesiyim ve beyaz liste hakkına 1 aydan beri sahibim. 7 yeni madde oluşturdum örneğin Balıkesir'de 2014 Türkiye yerel seçimleri ve 2014 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 10 yeni şablon hazırladım, 1 seçkin madde ve seçkin listeye katkıda bulundum. Devriyelik için aday bulunmaktayım. Uğurkent (mesaj) 19:45, 25 Mayıs 2014 (UTC)
Yorum Yorum Katkılarını incelediğimde; Yaklaşık 500 tane sayfa, 170 kullanıcı 50 şablon... katkısı görünüyor. Tekrarlanan değişikliklerin de var. Gönüllü olarak "inceleyici" olmanı tebrik ediyorum ve devamını diliyorum. Aldığın uyarılar sanırım yeni başladığında verilen uyarılar ve tekrarlamaması çok iyi. Wiki dilini öğrenmişsin ve Vikipedi kullanımına alışıksın. Bütün bunlar devriyelik için (bence) önemli. Fakat vandalizme karşı pek fazla katkı gözüme çarpmadı. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 20:16, 25 Mayıs 2014 (UTC)
Yorum Yorum Kullanıcının vandalizmle savaşında fark edilir bir artış var. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:23, 1 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Théoden ileti 14:28, 2 Haziran 2014 (UTC)
Devriye olmak istiyorum. bu görevi hakkıyla yerine getirebileceğimi düşünüyorum. hacitalha 18:18, 29 Mayıs 2014 (UTC)
Yorum Yorum Otomatik terfi ölçütlerini sağlayıp sağlamadığınıza baksaydınız daha iyi olurdu. Daha yeni telifli resim yüklediğinizden, seninle ilgili hizmetli arkadaşımız olumlu karar vermeyebilir. Uğurkent (mesaj) 23:00, 29 Mayıs 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Henüz katkılarınızdan vandalizmle savaşım noktasında bizlere nasıl yardımcı olacağınıza dair bir veri alınamamakta. Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve bize nasıl yardımcı olabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:33, 2 Haziran 2014 (UTC)

Her turlu korunmus sayfalarda da hizli degisiklikler yapmak ve diger normal sayfalarda da yapilan degisiklikleri gorerek insanlarin dogru bilgilendirilmesine katki saglamak GAEHAP (mesaj) 18:50, 30 Mayıs 2014 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşım noktasında bize nasıl yardımcı olabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:37, 2 Haziran 2014 (UTC)