Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Aralık 2016

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Bu göreve 6. kez talibim. Kıymetli azaların devriye olup olmamam hakkında görüşlerini bekliyorum. II. Niveles 10:29, 1 Aralık 2016 (UTC)


*Yorum Yorum Değerli II. Niveles için bu üçünçü yorumum; kendisi için bir olumlu, bir olumsuz yorumda bulundum Gerçekten maddelere yapıcı katkılarda bulunan, tecrübeli bir kullanıcı. Son oylamadan sonra üslup konusunda yol katettiğini -en azından çaba sarfettiğini- düşünüyorum. Çok zor değil bu sorumluluğun geri alınması. Herkes bir şansı hak eder; kanaatimce bir şans verilmeli. İkinci defa olumlu görüş bildiriyorum. chansey Mesaj 19:05, 1 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Tartışmanın seyri dolayısıyla düşüncelerimin haksız olduğu ortaya çıkmıştır. Yorumumu geri alıyorum. chansey Mesaj 19:25, 4 Aralık 2016 (UTC)

*Destek Destek Geçen aylarda ki başvurularında neler yaşandı bilmiyorum lakin yaptığı son değişiklere ve değişiklik sayısına bakarak devriye olmasında sakınca göremiyorum. --TmѰ e12 19:17, 1 Aralık 2016 (UTC)
Yorum Yorum Engel kaydı kabarık birinin devriye olmasına asla sıcak bakamam. Yorumumu geri alıyorum, saygılar... --TmѰ e12 11:43, 6 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kendisinin katkıları konusunda bir çoğumuzun şüphesi yok zaten, geçmiş adaylıklarda ben dahil olumsuz düşünenlerin birleştiği tek nokta üsluptu. Bu durumu da özellikle son başvurusundan sonra hızlıca değerlendirip düzeltme yoluna gitti. Bu sebeple naçizane uyarı ve tavsiyeleri dikkate aldığı için teşekkür ederim kendisine. Devriye adaylığı konusundaki görüşüm de olumludur. Zaten geçmiş bir tecrübesi de bulunmakta bu konuda. --Pragdonmesaj 19:26, 1 Aralık 2016 (UTC)
  • Alelen insanların inanç ve yaşayışlarıyla dalga geçtiği, güvenilmez bir kullanıcı olduğu, kendisinin cinsiyetçi ve ayrımcılık içeren cümleler kurduğu VP:Şikayet'de dile getirildi. Sahsi olarak kendisinin ilk zamanlarindaki uslubunun kotuye dogru degistigi ve trolleme olarak gorulebilecek bir goruntusunun oldugunu dusunuyorum. Kullanici sayfasina onceden koydugu bir twitter hesabi ve yakin bir zamanda silinen sahte fotografi bu dusuncelerimi guclendirdi. Kimse iki uc gunde degismez, yukarida yazdigim gibi bir goruntu veren kisinin neleri onaylayip neleri reddedecegi buyuk bir soru isareti.. @SeyitA, @Kudelski, @Merhabaviki, @Kibele ve @Ahmet Turhan ne dusunuyor merak ediyorum. Ben kesinlikle olumsuz bakıyorum, umarim topluluk boyle bir hata yapmaz. Iyi calismalar.--Kingbjelica (mesaj) 22:41, 1 Aralık 2016 (UTC)
Mr. Kingbjelica cümleyi öyle bir bitirdi ki görende deccal yeryüzüne inmiş ben mehdiyim bana tabii olun diyen birine tabii olmayın diyor. Ben barış dalını cümle aleme uzattım. Mesaj kutunuzda mevcuttur kabul edip başına koyana da elinin tersiyle itene de saygıyla bakarım. Saygılar. --II. Niveles 22:55, 1 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Şuradaki şikayet konularına ve kullanıcının üslubuna dair düşüncelerim halen geçerlidir. Görüşüm olumsuz. --Ahmet Turhan (mesaj) 23:20, 1 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Daha yeni küfür mes elesi başlıklı bir olayı konuştuk, kullanıcılar bunu sansür olarak değerlendirdiler. Bu bağlamda halen katkılarının incelenmesi taraftarıyım. Atıfta bulunduğum örnek "kullanıcı günlük genel ahlakını buraya yansıtıyor" şeklinde bir anlayış oluşturdu bende. Bunun dışında karşısındaki kişinin kimliğini günlük yaşantısına göre atayıp hitap ediyor ki bunu ansiklopediye uygun bulmuyorum. Gönderdiğim bağlantı kimlik/sıfat atama ifadeleriyle dolu ancak burayla ilgili olduğunu düşünmedüğüm için uzatmayacağım. Kolay gelsin. -seyit. 05:57, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu katkı 1 Aralık 2016 tarihli. Yani dün. Yani devriyelik başvurusu ile aynı gün. Pop müzik şarkısı söylemek "türkü imal etmek" olarak ifade edilebilirse, demek ki müstakbel devriye böyle katkıları onaylayacak. Elbette onayladıklarının yanı sıra kendisi de aynı tür katkılar yapmaya (halen de beyaz liste olarak) devam edecek. Ben bu kullanıcının başkalarının katkılarını denetlemesi yerine kendi katkılarının sürekli gözetim altında bulundurulması gerektiğini düşünüyorum. --E4024 (mesaj) 07:13, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Yukarıda denenlerin çoğunun altına imzamı atarım. Kullanıcının hakarete varan üslubunda gözlemlediğim kadarıyla düzelme olsa da "rahatsız edici" üslubu devam ediyor. Bunu bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum. Buradaki mes ele üslup mes elesi değil, birisinin göz göre göre burayı ve bizi trolleme mes elesi.--RapsarEfendim? 09:29, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • 'üslup düzelmesi' denen şey de trollemeye dahil.. topluluğun bütün devriye başvurularına ve yapılan yorumlara, eleştirirmiş gibi görünen desteklere dikkat etmesinde yarar var. --kibele 11:53, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Düşüncelerime tercüman olunmuş. Ne yazık ki bende, mevcut durumu göz önüne aldığında devriyelik konusunda olumsuz düşünenlerdenim.--MerhabaNe yapabilirim? 16:47, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum 'Bunlar hep ön yargılı kasıtlı yorumlar, beni müslüman olduğum için ayırıyorlar, bozuk olarak tanımlıyorlar. Halbuki benim gibi bir adamın şimdiye devriye olması lazımdı. Bunlar hep kişisel husumetten devam edin bakalım Allah büyüktür. O sebeple bu başvurumu da reddedilmeden geri çektiğimi bildiriyor parantez içinde iler ki aylarda tekrar başvuracağımı bildiriyorum. --II. Niveles 08:47, 4 Aralık 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Eğlencene katılmak istemiyordum. Gerçekten önemsiyorsan, Hucurat suresinin 12. ayetini bir okuyuver. Bir dahaki başvurularında bu kadar yanıt da almayabilirsin. --Deniz (mesaj) 18:44, 4 Aralık 2016 (UTC)
Muhakkak ki Allah’ın indinde en çok kerim olanınız, en çok takva sahibi olanınızdır. diyor buranın en Müslüman adamı ben olduğuma göre bana itibar etmeleri gerekirdi sureye göre. --II. Niveles 18:50, 4 Aralık 2016 (UTC)
Burası en çok ben Müslümanım, hayır hayır ben daha çok Müslümanım gibi ifadelerin kullanıldığı bir tartışma mekanı değildir. Kimsenin dini görüşü sizi ilgilendirmez ve sizin dini görüşünüzde kimseyi ilgilendirmez Sayın @II. Niveles.--By erdo can • msj 18:54, 4 Aralık 2016 (UTC)
Latife ettik yahu elbette alnımızda kantar yok ölçülsün de en ceyyidi bizde diyelim. --II. Niveles 19:24, 4 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum "Bunlar hep ön yargılı kasıtlı yorumlar, beni müslüman olduğum için ayırıyorlar, bozuk olarak tanımlıyorlar. Halbuki benim gibi bir adamın şimdiye devriye olması lazımdı." ne anlama geliyor? Buradaki arkadaşlar, hâşâ, Müslüman karşıtı mı? Bana sorarsanız bu gibi ifadeler kendine Müslüman diyen insanlara göre bir ifade değil. Neyse, konumuz bu değil. Bence oldukça çalışkan bir kullanıcısınız. Buradaki birçok kullanıcıya taş çıkarıyorsunuz. Ancak kullanıcıları suçlayıcı bu tür ifadelerden dolayı olumsuz. Keşke olumlu diyebilseydim. Öyle demek isterdim, devriye olmanızı çok isterdim ama bu şekilde bu imkansız. (Not: Elhamdülillah Müslümanım.) --Turgut46 20:26, 4 Aralık 2016 (UTC)
Bakınız gene aynısını oluyor. Bir kelam ediyorum herkes yerden yere vuruyor, Neden çünkü ben her iki kelimesinden biri Allah olan şakirtin (kimileri hakaret sayar, ben gurur duyarım) biriyim bu milletin hoşuna gitmiyor o sebeple üslubun bozuk diyorlar. Sayın Turgut üstteki latife latife pek ciddiye almamak gerek. Saygılar. --II. Niveles 20:46, 4 Aralık 2016 (UTC)
Öneri Asıl sorun neden burada kimliğinizi vurgulamak istediğiniz ve "her iki kelimenizden birinin Allah olduğunu" vurgulamak istemeniz. Diğer müslüman katılımcılardan üstün olduğunuzu kanıtlama çabası mı mevcut, ne gerek var buna? Nacizane tavsiyemdir: ansiklopediye katılımınızı, maddelerin tartışma sayfalarında kendi kimliğinizi ön plana çıkarmaktan öte katkılar yapın, maddelere odaklanın, bilgi birikiminiz olduğunu düşündüğünüz içeriği tartışın. Örneğin Allah, İslamiyet gibi maddelere katkı sağlayın. Örneğin kaliteli madde statüsü yapmaya uğraşın, örneğin Kategori:İslam kategorisindeki taslak seviyedeki maddeleri geliştirin. Gibi gibi. Kullanıcılar kimliklerini ön plana çıkararak ansiklopedi ilerlemiyor, ilgi alanına dair maddelere katkı sağladıkça gelişiyor. Bu yüzden diğer kullanıcıların size çekince koyması normal. --Ahmet Turhan (mesaj) 14:36, 5 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Sayın @II. Niveles, Görülen o ki üslup mes elesi sizin için en önemli engel. Bunu değiştirmeyi düşünmediğinizi de beyan ettiniz. Tabii ki, değistirilmesi mümkün olmayan bir şeyi istemeye hakkımız yok. Ancak bu şartlar altında topluluktan olumlu oy almanız mümkün görünmüyor. Sizin de bizi anladığınızı sanıyorum. Sizin gibi yüksek katkı sağlayan bir bireyin de devriye olmasını isterim. Vikipedi'ye katkı sağlayacağınızdan eminim. Hoş, bunun için devriye olmaya gerek yok diyen de sizdiniz. Yeni adaylığınıza kadar görüşüm olumsuz. thecatchercintherye Mesaj 16:13, 6 Aralık 2016 (UTC)
  • Kendisinin şu kıymetli ve hikmetli değişikliklerini de buraya iliştirelim. Trol olduğunu dedik dedik dinletemedik aylardır...--RapsarEfendim? 10:42, 7 Aralık 2016 (UTC)
Biz açık konuşuruz kardeşim zaten Katalan dili projesinden 1 hafta engellendim. Burayı bağlamaz ayak oyunu yapmayın. --II. Niveles 10:44, 7 Aralık 2016 (UTC)
Lütfen "ayak oyunu yapmayın" benzeri tabirleri ansiklopedide kullanmayın @II. Niveles. Troll olduğunuza dair kanıtlara yenilerini eklemeyin. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:48, 7 Aralık 2016 (UTC)
Üstü kapalı şahsıma internet soytarısı dediğinizi görüyorum. Şahsımı engelletmeye çalışacağınıza benim gibi kaliteli yazarları örnek alıp projemizi büyütün. Başka projede engellenmemin burayla ne alakası var? Bunlar hep kişisel husumet. --II. Niveles 10:53, 7 Aralık 2016 (UTC)
Yorum Yorum Sayın @II. Niveles bakınız ben sizin iyi niyetli olduğunuza inanıyorum ama gerek burada, gerek diğer tartışma sayfalarındaki yorumlarınız beni üzüyor ve bahsettiğim iyi niyet kavramını sorgulamama sebep oluyor. Olaya şundan müdahil oldum "Vikipedi'de yaptırımlar hesaplara değil, kullanıcılara uygulanır" hükmünden hareketle, diğer kardeş projelerde tarafınıza uygulanan yaptırımların Vikipedi'mize etkisinin olacağı kaçınılmazdır. Şu var; "orada engellendi, burada da engellenecek" gibi bir yaptırım asla kabul edilemez, suç yoksa yaptırım da olmaz ama kullanıcıların şahsınıza ait düşünceleri olumsuz yönden etkilenecektir. Lütfen kelimelerimize biraz daha dikkat edelim, gerekirse birbirimizi kırmak yerine konudan uzaklaşalım yapamıyorsak VikiMola verelim. Göz önünde ve aktif kullanıcısıınız bu tip tartışmalar ne size ne projeye yakışmıyor. Bütün bunları bir dost tavsiyesi olarak alırsanız memnun olurum. Saygılarımla chansey Mesaj 11:30, 7 Aralık 2016 (UTC)
Hayır sayın Kullanıcı:chansey bunlar beni sevmiyor, bana derin bir nefret duyuyorlar. Hep müslüman olduğum için halbuki ben iyi niyetli son derece çalışkan bir kullanıcıyım. --II. Niveles 11:44, 7 Aralık 2016 (UTC)
Yorum Yorum Sayın @II. Niveles bakınız, elhamdülillah bizde müslümanız, sizinle tartışan kullanıcılarında çoğu öyle. Burada Müslüman, Hristiyan, Musevi, Ateist veya Uçan Spagetti Tarikatına mensup diye kişileri sınıflandırmıyoruz. Topluluğumuzda çeşitli din ve inançlara sahip kullanıcılar mevcut, neden onlarla uğraşılmıyor da ülkemizin büyük çoğunluğunun mensup olduğu dine mensup sizle uğraşılıyor? Bunun dinlerle alakası yok efendim. Ayrımcılığa uğradığınızı düşünmeniz bizi bölünmeye götürür. Bu projeye zararlı bir durum. Hemen hemen tüm tartışmalarınıza şahidim; bu yola defeatle başvurarak "inancım dolayısıyla" diyorsunuz. Oysaki benim naçizane tespitim böyle bir durum yok. Haliyle bu tip tartışmalar uzuyor gidiyor ve zaman kaybı yaşandığından ötürü "Trol" olarak nitelendiriliyorsunuz. Eğer karşınızdaki kişilerin bir çoğu size aynı şeyi söylüyorsa, kendinizi sorgulanmanız gerekir. Açıkyüreklilikle ifade ediyorum, kullandığınız kelimeler polemiğe yol açıyor ve bir çoğu topluluğumuzun standartları dışında. Topluluk size uymaz, siz topluluğa uymalısınız. Eğer size yanlış gelen bir durum varsa yanlış ifadelerle tartışmaya katılacağınıza katılmamanız daha isabetli olacaktır. Sizin ilgi alanınızı az çok biliyorum buyrun İslam Portalını geliştirin, buyrun İslam ile ilgili maddeleri SM, KM yapalım. Şu an çoğu kullanıcı benim "trol beslediğimi" varsayacaklar olsun, belki tarafınıza karşı son defa olsa bile sizi kazanmaya çalışıyorum. Dostça uyarımı dikkate almanız temennisiyle. chansey Mesaj 11:54, 7 Aralık 2016 (UTC)
Ben onlara sulh teşebbüsünde bulundum ama onlar geri dönmedi ve dini kimliğimi saklamaktan çekimediğim için ayrımcılığa tabii tutulduğunu cümle aleme haykırıyorum. Müslüman olduğum için Arapça-Farsça cümlelerimi dinle dalga geçiyor diye lanse ediyorlar halbuki ben İstanbul Türkçesiyle konuşmak zorunda değilim. Kimseye sövmedikçe Arapça-Farsça cümle kurmamda yasak olamaz. Adam ayırıyorlar ben buna karşıyım. --II. Niveles 12:03, 7 Aralık 2016 (UTC)
Anlıyorum efendim, görevli kullanıcılarımız iddianızla ilgilenecektir, teşekkür ederim. chansey Mesaj 12:17, 7 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının katkılarına baktığımızda devriyelik haklarını bırakın, beyaz liste grubundan dahi çıkarılması gerektiği izlenimi veriyor. --Maurice Flesier message 12:15, 7 Aralık 2016 (UTC)
Bu yorumla yöneltilen ithamı reddettiğimi bildiririm. Tabi ay içinde yaptığım binlerce değişikliği onaylayıp denetleyecek, hızıma yetişecek bir devriye ekibi varsa gelin buyurun çıkarın. --II. Niveles 12:22, 7 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Ey ümmeti Muhammed yetişin adam linç ediyorlar ben başvurumu geri çekeli 3 gün oldu üstte kalın yazıyla görebilirsiniz. Ama yorumlar gitgide rayından çıkmakta kişisel saldırı içeren yorumlar, karalama kampanyalarını kaymıştır. Bir hizmetli bu tartışmayı kapatıp arşive taşırsa bu linç biter benim arşive taşımama engel oluyorlar, zulüm ediyorlar mağdurum. --II. Niveles 14:41, 7 Aralık 2016 (UTC)
Merhaba II. Niveles başvurunuzu geri çektiğinizi gördüm.Ben başvuruyu geri çekenlerin başvurularını silebilieceğini biliyorum.Hatta bu zamana kadarda başvurularını geri çektiğini belirten Devriye Adaylarının başvurularını sildim (kendimin ilk başvurusuda dahil).Ve bunun yapılamayacağını söyleyen hiç bir kullanıcı görmedim.Siz ise benim silmemi geri almışsınız.Sizin yaptığınız olay çıkarmaktır.Ayrıca her yazışınızda Müslüman olduğunuzu belirtmenize gerek yok.Burada bir sürü Müslüman viki yazarları var(Kendimde dahil).Ve burada din,dil,ırk ayrımı yapmıyoruz.Kimsede siz Müslümansınız diye devriye yapmıyor bakın ben Müslüman'ım ve devriyeyim..İyi vikiler..--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 13:54, 8 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Efendim ben bu güne kadar burayı internetin en temiz bölgesi, üyelerini de gerçekten gönüllülük esasında hareket eden buraya bağlı kişiler sanırdım. Gerçekten anlamıyorum sayın başvuru sahibi, sizin amacınız nedir? Bir üstteki iki yorumu okuyarak anladım ben bunu. Önce adaylığınızı çektiğinizi bildiriyorsunuz, sonra bir yazar başvurunuzu siliyor, siz geri alıyorsunuz sonra gelen yorumlara veryansın edip beni linç ediyorlar diyorsunuz. Gerekçe nedir 'ben dindarım'. Madem ki tepki çekecek kadar dindarsınız kullanıcı sayfanıza eklediğiniz şablonda ki görselin savunduğunuz doğrularla çeliştiğini bilmiyor musunuz? Bu kadar tepki çekecek kadar ne yaptınız bilmiyorum ama davranışlarınızın ansiklopedi geliştirmeye gram katkısı olmadığını görebiliyorum. Peace... --Ryan O'Reily (mesaj) 18:58, 8 Aralık 2016 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı --Mskyrider ileti 19:20, 8 Aralık 2016 (UTC)


Vandalizmle mücadele konusunda katkı sağlamak gayretindeyim. Her Vikipedi sayfasında belli bir düzen olması için elimden gelen desteği göstermeye çabalıyorum. Uygun görürseniz devriye olarak katkılarıma devam etmek isterim. Saygılar. Silinen değişiklerimin pek çoğu deneme tahtasına yapılan değişiklerdir...'

--TmѰ e12 17:48, 29 Kasım 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Hevesli, istekli bir kullanıcı. Genç yaşından ötürü Vikipedi'nin gelecekteki aktif yazar kadrosunda önemli bir isim olabilir yani potansiyeli yüksek bir arkadaş. Lakin tecrübe barına göz attığımızda 100 üzerinden 20'lerde bir seviye çıkarabiliriz. Tecrübesini arttırmak suretiyle ileri dönemlerde tekrar başvurması uygundur. Saygılar. --II. Niveles 14:36, 30 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Katkılarını takip ettiğim bir kullanıcı. Zararlı değişikliğ mevcut değil. Hevesli, istekli... Devriye olmaması için bir gerekçe görmüyorum. Lakin kendisini az daha geliştirmesi lazım. Vandalizm mücadelesine henüz başladığı için tecrübesi çok değil ama geliştireceğine inanıyorum. chansey Mesaj 14:38, 1 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kendisi gerek trwiki gerekse trwiki kardeş projelerinde katkılarını takdir etdiğim bir kullanıcı fakat katkılarının 34,1% lik bir kısmını mesaj yazmaya harcamış buda bence yeni yeni öğreniyor demek tecrübelerini biraz daha arttırırsa kendisine olumlu oy verebilirim fakat şimdilik görüşüm olumsuz. --By erdo can • msj 14:57, 1 Aralık 2016 (UTC)
Cevap Cevap Merhaba, kullanıcıların mesaj sayfasına attığım değişiklerin çoğu eskiden, yeni kullanıcılara hoş geldin yazısı atıyordum. Kullanıcılara vandal olma gibi şablonlarla da uyarılar atmıyor da değilim. İsterseniz sizde bakabilirsiniz. --TmѰ e12 19:15, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Merhabalar Tmy e12. Katkıların için teşekkürler. Silinmiş katkılar, çabaladığını ama istediğin sonucu alamadığını gösterir. Belki gurur bile duyulabilir. Benim asıl demek istediğim, yaşını belli etme ve o yaştaki biri olarak seni belli edecek bilgi verme (şehir vs. de söyleme). Vikipedi'nin en temel politikalarından biri VP:ÇOCUK. Oradaki genç kullanıcılara tavsiye kısmını okuyuver. Devriye olmadan da son değişiklikleri kontrol edebilirsin. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasında belirtilmiş olan 11 bin incelenmemiş sayfa ve 8500 incelenmemiş dosyayı incelenmiş hale getiremeyecek olsan da gerekli değişiklikleri yapıp incelemeye hazır hale getirebilirsin. Sayısı 300 bine yaklaşan Vikipedi maddesine de katkıda bulunabilirsin. Yakın zamanda, eğer istemeye devam edersen, devriye olabileceğini düşünüyorum. --Deniz (mesaj) 19:03, 4 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı katkı sağlıyor ancak devriye olması için biraz erken gibi görünüyor. Biraz daha deneyim kazanırsa son değişiklikler devriyesi olması hususunda desek verebilirim. --KediÇobanı🐈 09:16, 5 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Acemi bir üye olarak kendimi aday göstermiştim bir süre önce kabul edilmemişti. Yaşınız benden küçük müdür bilmiyorum ama benden daha bilgili olduğunuz ortada. Ben kendisini destekliyorum. --Ryan O'Reily (mesaj) 18:46, 8 Aralık 2016 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı --Mskyrider ileti 21:28, 11 Aralık 2016 (UTC)


"Gerçekleri ve doğruları din, dil ırk ayrımı göstermeksizin kişi kurum ve kuruluşlar hakkındaki bilgileri düzenlemek, yapılan yanlışları veya düzenlemeri tarafların hak ve hürriyetlerini göstererek kanun ve kurallara uyarak yerine getirmek için böyle bir görev talep ediyorum Ahmet Demir (mesaj) 01:00, 9 Aralık 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Başvuru yapabilmek için devriyelik kriterlerini karşılamanız gerekir. Saygılarımla. --KediÇobanı🐈 06:08, 9 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kriterler sağlanmamış. Katkılarınızın artmasından sonra tekrar değerlendirilebilir. Şimdilik Olumsuz. chansey Mesaj 12:54, 9 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı devriyelik kriterlerini karşılamıyor. Görüşüm Olumsuz --TmѰ e12 17:38, 9 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Yukarıdaki yorumlara katılarak olumsuz.--Krystal. 11:21, 10 Aralık 2016 (UTC)


"Daha önce de topluluğun onayını alarak devriye olmuştum, eğer yeniden devriye olursam burası için çok faydalı olacağımı düşünüyorum

Adem20ileti 11:21, 10 Aralık 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Daha dün davan onaylanmadı mı senin? Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Adem20 2 bakın bakın ahaha daha dün onaylandı, engellendi, itirazlara karşı engeli kaldırıldı (Malum üye yahu akan sular kurur) gelip devriye başvurusunda bulunmak bana troll bir davranış gibi geldi. Hoş öylede denilebilir. --Hasan Cemal Bey (mesaj) 11:27, 10 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Engelinizin bitmesini müteakiben değerlendirelim... chansey Mesaj 21:04, 10 Aralık 2016 (UTC)


Merhaba,

Vikipedi'ye daha fazla katkıda bulunabilmek için ve Vikipedi'de kontrol işlemlerinin daha hızlı gerçekleşmesine katkıda bulunabilmek için devriyelik görevine başvuruyorum.

Teşekkür ederim.

Had1986 (mesaj) 00:58, 11 Aralık 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Kriterleri karşılamıyorsunuz.Devriyelik sizin için erken.--Yaratmayıcı evet? 05:19, 11 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Maaşallah kayıt tarihiniz çok eski lakin katkılarınız çok çok az... Kriterleri karşılamamaktasınız. Saygılarımla. chansey Mesaj 21:19, 11 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Devriye arkadaşlara katılıyorum. Şu an için çok erken. Biraz daha fazla katkı sağlayarak topluluğun görüşünü olumluya çevirebilirsiniz. Kolay gelsin. thecatchercintherye Mesaj 14:00, 12 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Olumsuz devriyelik kriterlerini karşılamıyorsunuz, biraz daha tecrübe kazanmaya çalışın. --Toppolila 18:05, 20 Aralık 2016 (UTC)