Vikipedi:İş birliği projesi/2023/16. hafta

Vikipedi, özgür ansiklopedi
%71
İlerleme: 213/300 madde

2023'ün 16. hafta İş Birliği Projesi: Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı

Bu iş birliği projesi, 17 Nisan 2023 günü saat 03.00'da (TSİ) başlayacak ve 24 Nisan 2023 günü saat 02.59'da (TSİ) bitecektir.

Projenin amacı[kaynağı değiştir]

  • Başlığı olmayan kaynak içeren sayfalar kategorisindeki maddelerde, kaynağa giderek başlığı olmayan kaynak şablonlarına başlık eklemek.
  • Bazı maddelerde kaynak başlıkları otomatik yöntemlerle oluşturulmuş ve "Arşivlenmiş kopya" olarak verilmiş durumdadır. Bu kaynakların da başlığının gerçek başlıkla değiştirilmesi proje kapsamındadır. Başlığı olmayan kaynak içeren sayfalar kategorisinde yer almayan bu maddeleri "Arşivlenmiş kopya" içeren sayfaları aratarak bulabilirsiniz.
  • Kategoriden kaynak silinmeden kurtarılan her madde için: 10 puan
  • Puanlama için maddede erişilebilen tüm kaynak başlıklarının düzeltilmiş olması gerekir. Bu durumun istisnası, kaynağa veya arşiv kopyasına erişilemeyen ölü url bağlantılarıdır.
Yeni katılımcılar
  • Daha önce hiçbir projeye katılım gerçekleştirmemiş olan kullanıcılar, ilk katılımlarına özel olarak +10 katılım puanı ile ödüllendirilecektir.

Özel ödüller[kaynağı değiştir]

Projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar Düzenleme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Katılımcılar ve sıralama[kaynağı değiştir]

 Not: Lütfen kullanıcı adınızı eklemek dışında tabloya müdahale etmeyiniz. Puanlama ve sayı takipleri sorumlular tarafından yapılacaktır.
Aşağıdaki tabloya kendi kullanıcı adınızı ekleyerek projeye katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.