Uyuşturucu içeren filmler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Önemli bir tema olarak ya da birkaç unutulmaz sahnede, uyuşturucu dağıtımı veya ilaç kullanımını tasvir eden filmlerdir. Sinemada bazı filmler ilaçlar ile ilgili tamamen gerçeküstü üst gerçekçi aralıklarda; daha az yargılayıcı iken bazı filmler, arsızca ilaç yanlısı veya önleyici-uyuşturucu içerir. En sık filmlerde gösterilen ilaçlar kokain, eroin, LSD, esrar ve metamfetamindir.

0–9[değiştir | kaynağı değiştir]

A[değiştir | kaynağı değiştir]

B[değiştir | kaynağı değiştir]

C[değiştir | kaynağı değiştir]

D[değiştir | kaynağı değiştir]

E[değiştir | kaynağı değiştir]

F[değiştir | kaynağı değiştir]

G[değiştir | kaynağı değiştir]

H[değiştir | kaynağı değiştir]

I[değiştir | kaynağı değiştir]

J[değiştir | kaynağı değiştir]

K[değiştir | kaynağı değiştir]

L[değiştir | kaynağı değiştir]

M[değiştir | kaynağı değiştir]

N[değiştir | kaynağı değiştir]

O[değiştir | kaynağı değiştir]

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Q[değiştir | kaynağı değiştir]

R[değiştir | kaynağı değiştir]

S[değiştir | kaynağı değiştir]

T[değiştir | kaynağı değiştir]

U[değiştir | kaynağı değiştir]

V[değiştir | kaynağı değiştir]

W[değiştir | kaynağı değiştir]

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ek okumalar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Blackman, Shane (2004). "Drugs as Cultural Commodities: An Analysis of Drugs in Film, Advertisements ve Popular Music". Chilling Out: The Cultural Politics of Substance Consumption, Youth ve Drug Policy. Open University Press. ss. 52–68. ISBN 978-0-335-20072-6. 

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u Rollins, Peter C. (2004). The Columbia Companion to American History on Film. Columbia University Press. ss. 521–524. ISBN 978-0-231-11222-2. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m Sirius, R. U. (2009). Everybody Must Get Stoned. Citadel Press. ss. 209–214. ISBN 978-0-8065-3073-4. 
  3. ^ Berardinelli, James (2005). ReelViews 2: The Ultimate Guide to the Best Modern Movies on DVD ve Video, 2005 Edition. Justin, Charles & Co. s. 177. ISBN 978-1-932112-40-5. 
  4. ^ [1] 5 Ağustos 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
  5. ^ a b c d e f Sack, Adriano; Niermann, Ingo (2008). The Curious World of Drugs and Their Friends: A Very Trippy Miscellany. Plume. ss. 54–56. ISBN 978-0-452-28991-8. 
  6. ^ http://www.imdb.com/title/tt1510926/