Kullanıcı mesaj:Korkusuzkopek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Korkusuzkopek![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Sαвяι¢αи76ileti 17:42, 27 Aralık 2007 (UTC)


Teşekkür ederim, gece gece uğraştığıma değdiğini hissettim, gerçekten sağ ol. Bir şeye bakıyordum, şans eseri rastladım sayfaya ve açıklamanın sadece bir cümleden ibaret olduğunu görünce dayanamadım yazdım. Konuya hakim olmam böyle bir sonuç çıkardı. Daha önce araştırmıştım ve şimdi yazarken İngilizce Wikipedia'dan da yararlandım. İyi geceler. --Egek 01:30, 21 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar. Koruma ile ilgili başvurunuzu burada yapabilirsiniz. Ancak politikayı incelerseniz o maddenin böyle bir koruamay ihtiyacı olmadığını görürsünüz. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 12:18, 27 Aralık 2007 (UTC)

Pardon 2005'te üye olmuşsun dikkat etmemişim, ayrıca hoşgeldin mesajı görmeyince seni yeni üye sandım, afedersin....--Sαвяι¢αи76ileti 17:48, 27 Aralık 2007 (UTC)

  • Selamlar. Kullanıcı sayfanızda Dosya:Leman dergi kapağı.jpg resmini kullanmışsınız. Lakin bu resim telifli ve Vikipedi kurallarınca kullanıcı sayfalarında kullanılmaması gerekiyor. Sayfanızdan resmi kaldırırsanız sevinirim. Esenlikler dilerim, saygılar... GökçeYörük 23:58, 2 Eylül 2011 (UTC)
    • Size de selamlar. Dosyanın orjinali yerinde yok, dolayısıyla telifli değil. Dosya yenilenene veya yerine bahsettiğiniz şekilde lisanslı bir kopyası konulana dek profilimde yer almasında sakınca bulunmamaktadır, bunu bilmeniz gerekiyor. Saygılar --Korkusuzkopek 01:13, 10 Kasım 2011 (UTC)

Mutlutopuz 16:21, 3 Şubat 2012 (UTC)

Reality (tartışma) 16:12, 11 Mart 2012 (UTC)

  • İyi geceler. Yüklediğin dosya hakkındaki birkaç sıkıntıyı belirtmek isterim. Öncelikle kaynak olarak başka bir Vikipedi sürümü verilmemelidir. Bunun yerine ilgili markanın web sitesini verebilirisiniz. İkinci olarak, telif hakkı saklı olan dosyalara VP:AKGY eklenmelidir. Eğer bu iki prosedürü uygularsanız yüklediğiniz dosya silinmeyecektir. Kolay gelsin :) --Reality (tartışma) 22:07, 12 Mart 2012 (UTC)