Kullanıcı mesaj:Cekli829

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Vikipedi:Her Vikipedi'de olması gereken maddeler/Genişletilmiş listelerinde yer alan maddeleri açma ve geliştirme konulu iş birliğine katılımız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 34 yeni madde oluşturarak hedefimize yaklaştık. Bu haftanın iş birliği proje konusu ise daha önce iki defa açarak önemli ilerleme sağlamış olduğumuz İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması. Bu hafta maddeyi SM haline getirebileceğimizi umuyorum. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederim. Mukaddimeileti 07:05, 8 Temmuz 2013 (UTC)

Tebrikler ![kaynağı değiştir]

  Altın Wiki Ödülü kazandınız!


Tebrikler! Altın Wiki Ödülü Kazanmış durumdasınız! Çalışkanlığınız, samimiyetiniz, sıcakkanlılığınız ve yardımseverliğin ile bu ödülü hak ettiğinizi düşünüyorum. Bu özelliklerinizi devam ettirmeniz dileğiyle :) Sevgiler, --- C@no58 | mesaje-posta 8 Temmuz 2013, 14.54 (UTC)


Bu ödül, Cano58 tarafından verilmiş olup, CANO ÖDÜLÜ Uygulamasının bir parçasıdır.

Merhaba, oylamalarda etkin bir kullanıcı olarak denetçilik seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj başka kullanıcılara da gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 06:20, 27 Temmuz 2013 (UTC)

Tabii ki... Oylamaya katıldım. Haber verdiğin için teşekkürler! ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 12:37, 27 Temmuz 2013 (UTC)

Biraz baklava da sizin için![kaynağı değiştir]

İyi bayramlar... -- Supermæn (mesaj) 05:47, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Ramazan Bayramı[kaynağı değiştir]

Bayramın mübarek olsun Cekli :) --bermanya 17:30, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Hepimizin bayramı mübarek! ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 17:34, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Bayram kutlaması[kaynağı değiştir]

Mübarek Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı Bayramlar..(Bu arada belitmeden geçemeyeceğim. Maşallah bu ne kadar ödül! Bilseydim bir tepsi baklavayla gelirdim:)--Eğitmenmahmut msj 18:18, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Çok teşekkür ederim! Baklavasız bayram olmaz ki? ))) ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 21:48, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:45, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İBP'nin 33. haftasında yapılan Barton Fink maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 37 yeni madde oluşturarak amacımıza büyük ölçüde ulaştık. Bu haftanın projesi olan ABD'deki şehir ve eyaletler ile ilgili liste ve maddeleri düzenleme ve geliştirme iş birliği projesine de katılımızı bekler, katkılarınız için tüm Vikipedi ailesi adına teşekkür ederim. Mukaddimeileti 09:56, 20 Ağustos 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İBP'nin 34. haftasında yapılan ABD'deki şehir ve eyaletler ile ilgili liste ve maddeleri düzenleme ve geliştirme konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 35 yeni madde oluşturarak amacımıza büyük ölçüde ulaştık. Bu haftanın projesi olan ABD'deki ulusal parklar listesi, Soy gaz ve Barton Fink maddelerindeki kırmızılıkları giderme ve seçkin maddeler yapma çalışması iş birliği projesine de katılımızı bekler, katkılarınız için tüm Vikipedi ailesi adına teşekkür ederim. Mukaddimeileti 09:56, 20 Ağustos 2013 (UTC)

İBP'nin gelecek haftaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Cekli829,

İş birliği projesinin'nin önümüzdeki haftalarda hangi konularda yapılması gerektiğini belirleyebilmek için yardımınıza ihtiyacım var. Bunun için Vikipedi:İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar ve Vikipedi:İş birliği projesi/Kırmızılar sayfalarında görüşlerinizi beklirtirseniz sevinirim. Yapılmasının yararlı olacağını düşündüğünüz işleri değil, katılmayı düşünebileceğiniz işleri belirtmeniz karar vermede daha çok yardımcı olacaktır. Sevgilerle.. Mukaddimeileti 09:05, 3 Eylül 2013 (UTC)

VikiProje Breaking Bad davetiyesi[kaynağı değiştir]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Bilgi kutusu bulunmayan sayfalara bilgi kutusu ekleme konulu iş birliği projesine katılımız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 300 maddeye bilgi kutusu eklemeyi hedeflemiştik. Yeni katılımcılarımızın üstün gayretleriyle 700 civarında maddeye bilgi kutusu eklemeyi başardık. Bu hafta yeni bir bakım projesini ele alıyoruz. Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi iş birliğine katılarak, 500 maddeyi düzeltme hedefine ulaşmamıza yardımcı olursanız iş birliği ile Vikipedi'yi bir adım daha ileri götürmüş oluruz. Şimdiden teşekkürler.. Mukaddimeileti 07:49, 9 Eylül 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Cekli, etkin bir kullanıcı ve devriye olduğunu bildiğimden dolayı sana konu ile ilgili mesaj atmadan duramadım. Vikipedi'de adil kullanım görüntülerinin yasalar gereği kaldırılmasıyla ilgili büyük çaplı bir çalışma başlattık. Bu konuda gerçekten büyük çapta topluluk tartışmasına ihtiyacımız var. Rica etsem, kısa bir vaktini bu konudaki tartışmaya ayırabilir misin?--i.e.msj 22:54, 15 Eylül 2013 (UTC)

Tabii ki, vaktimi bu konuya ayırabilirim. Çok önemli ve ergeç halledilmeli bir konu. Haber verdiğin için teşekkürler! --Safir yüzüklü CekliAltından konuş 07:18, 16 Eylül 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Merhaba Cekli829,

Geçtiğimiz hafta yapılan Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi projesine katılımınız için teşekkürler. Bu projede 210 madde düzenleyerek, hedefimiz olan 500 maddeye ulaşamasak da, düzenlenmeyi bekleyen madde sayısını 6000'in altına indirmiş olduk. Bu haftanın projesi olan Erivan maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışmasına katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar. Mukaddimeileti 09:23, 17 Eylül 2013 (UTC)

Gerçekler acıysa baklava ne?[kaynağı değiştir]

Güneş tartışmasını Niye geri alıyorsunuz?Bu imzasız yazı 188.58.38.203 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 09:30, 19 Eylül 2013‎

Tartışma sayfaları, kullanıcılar tarafından kişisel görüş açıları için bir serbest kürsü alanı olarak kullanılmamalıdır. --Safir yüzüklü CekliAltından konuş 09:36, 19 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba.

İcevan ve Eçmiadzin maddeleri hakkında Azerice adlarını koyabilirmisiniz ve (tekrar silinmemeleri için) Azerice adları ve tarihi geçmişleri için kaynakçalar bulabilirmisiniz? Ermeni Kullanıcı:Mishukdero art niyetle Azerice adlarını ve geçmişlerini siliyor, ve bu yanında kar kaldı.

Yaptığım diğer değişiklikleri de onaylıyabilirmisinz?

Sağolun.

Tekrar Merhaba. Kullanıcı:Mishukdero adlı kullanıcıyı takip edebilirmisinz ve yaptığı "değişiklikleri" geri alabilirmisiniz?


Özel:Katkılar/83.66.206.147

İBP Maraton Sıralaması[kaynağı değiştir]

Haftalık İBP Maratonu'ndaki sıralamada toplam madalya sayısına göre değilde önce altın madalyası olanlar, en son da ise sadece bronz madalyası olanlar olsa daha uygun olmaz mı? (Bir de beni de sıralamaya eklersen sevinirim.) Şurada örnek olarak bir tane yaptım inceleyebilirsin. --SiLveRLeaDmsj ? 14:02, 30 Eylül 2013 (UTC)

telif inceleme[kaynağı değiştir]

merhaba, yeni açılan maddelere şurada olduğu gibi telif incelemesinden geçirmeden düzenleme etiketi yerleştirmezseniz sevinirim. kolay gelsin. kibele 15:56, 5 Ekim 2013 (UTC)

Zaten öyle yapmaya çalışıyorum. Hatam oldusa özür dilerim, bulunduğu anda hatamı düzeltmeye hazırım. Şu anda tüm kaynak hatası olan <references/> etiketi bulunmayan maddeleri incelemekteyim. --Safir yüzüklü CekliAltından konuş 16:05, 5 Ekim 2013 (UTC)
özürlük bir durum yok, küçük bir hatırlatma sadece. teşekkürler. kibele 16:07, 5 Ekim 2013 (UTC)
Sanırım Azerice Vikipedide Hizmetli olduğumu hatırlatmağa da gerek yoktur ;) İyi vikiler. --Safir yüzüklü CekliAltından konuş 16:09, 5 Ekim 2013 (UTC)
yok hayır, sizi tanıyorum. tam da bu yüzden telifli maddeye hiç geçit vermemeniz gerekiyor. :) iyi çalışmalar. kibele 16:15, 5 Ekim 2013 (UTC)
Evet. Haklısın. Bizim sorumluluğumuz daha büyüktür. Vikipedi'nin güvenilirliğinin kefili Bizleriz. --Safir yüzüklü CekliAltından konuş 16:20, 5 Ekim 2013 (UTC)

Kusura bakmayın, özel işlerimden dolayı geçen haftanın puanlamasını yapamadım. Ancak gönderiyorum. Mukaddimeileti 21:59, 11 Ekim 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Herhangi bir kategoride olmayan maddelere kategori eklenmesi ve bakım yapılması konulu iş birliğine katıldığınız için teşekkür ederim. Bu projede 416 maddeye kategori ekleyerek ve düzenleme yaparak hedefimize büyük ölçüde ulaştık. Bu haftanın iş birliği konusu ise Britanya İmparatorluğu maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması. Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dilerim. Mukaddimeileti 09:13, 22 Ekim 2013 (UTC)
Merhaba Cekli, 10 haftadır Vikipedi:İş birliği projesi/2013 Maratonu sayfasındaki ödül sıralaması yapılmıyor. Bu işi sen üstüne almış olduğun için bir hatırlatmak istedim. Teşekkürler. Mukaddimeileti 09:17, 22 Ekim 2013 (UTC)
Evet --►Cekli829 13:44, 8 Kasım 2013 (UTC)

Engel gerekiyor[kaynağı değiştir]

Selamlar, biraz önce Kullanıcı:Kokokokokkooasjaksakshajgdj Bülent Ersoy sayfasında çok çirkin vandallık yaptı. Rica etsem ilgilenebilir misiniz? İsmi geçen kullanıcını engellerseniz, iyi olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 12:20, 4 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar Cekli, kullanıcı 24 saat süreliğine engellendi. Kullanıcı adı da sorunlu gibi ama onunla engel bitiminde ilgileniriz. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:30, 4 Kasım 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim! Evet, Kullanıcı adı hiç de sıradan bir ad değil. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 15:26, 4 Kasım 2013 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar Cekli829. VikiProje Spor katılımcısı olarak, burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 17:14, 4 Kasım 2013 (UTC)

Tabii. Olur. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 04:37, 5 Kasım 2013 (UTC)

Engellemek için bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sanırım Kullanıcı:Dgsfhgsdhfghlovesyyou faaliyetlerinin sınırlandırılmasını hak etmiştir. Kullanıcı adı da sorunlu gibi. Kolay gelsin. --►Cekli829 12:02, 12 Kasım 2013 (UTC)

Kullanıcı engellenmiş zaten. Bildirdiğiniz için teşekkürler. --Eldarion 06:24, 14 Kasım 2013 (UTC)

Kullanıcı:SİKECekli829[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı:SİKECekli829'u engellediğin için teşekkürler! İyi vikiler. --►Cekli829 12:27, 14 Kasım 2013 (UTC)

Rica ederim, sevgiler.. --Théoden ileti 12:29, 14 Kasım 2013 (UTC)

Sa kardeş kullanıcı sayfanızdaki kişi siz misiniz?--Metal rock (mesaj) 15:37, 15 Kasım 2013 (UTC)

Bu mu? Evet :) SA ne demek? --►Cekli829 18:50, 15 Kasım 2013 (UTC)
SA: Mesajlaşırken kullanılan bir kısaltma . Selamün aleyküm'ün kısaltması . --SiLveRLeaD mesaj 18:37, 8 Ocak 2014 (UTC)

Saya ingin bertanya, mengapa anda begitu hebat, boleh menguasai bahasa Melayu? Saya tahu ini selepas melihat laman pembicaraan anda di Wikipedia bahasa Melayu. Apakah anda juga pandai berbahasa Indonesia? Soalnya saya adalah penutur bahasa Indonesia. Maaf kalau saya tidak bisa berbahasa Turki. Salam. Hanamanteo (mesaj) 10:29, 19 Kasım 2013 (UTC)

Hanya saya rasa ini adalah cinta Wikipedia :) Maaf kalau saya tidak bisa berbahasa Melayu baik. ;) İkhlas, --►Cekli829 11:11, 19 Kasım 2013 (UTC)
Ya, saya memang bisa berbahasa Melayu. Boleh tidak saya belajar bahasa Turki dengan anda? Soalnya saya memang berminat untuk mempelajari bahasa Turki dengan anda... Hanamanteo (mesaj) 23:45, 19 Kasım 2013 (UTC)
Anda tidak perlu membawa pesan saya ke laman pembicaraan saya, cukup meninggalkan pesan anda ke saya. Jikalau ingin mengirim pesan, harap gunakan bahasa Indonesia karena saya adalah penutur asli bahasa Indonesia. Hanamanteo (mesaj) 04:30, 20 Kasım 2013 (UTC)
Oke! --►Cekli829 07:26, 20 Kasım 2013 (UTC)

KAFANA GÖRE GERİ ALMA[kaynağı değiştir]

Yahu kardeşim sen benim hem Reşit Galip sayfasındaki değişikliğimi geri almışsın, hemde Vahhabilik sayfasındaki değişikliğimi geri almışsın. Bu değişiklikleri geri almaya üşenmiyorsunda bana bunların nedenini açıklayan bir mesaj göndermeye üşeniyorsun. Vahhabilik sayfasında sadece boşluklarla ilgili bir değişiklik yapmıştım yani o değişiklik geri alınsada bişey farketmez. Ama Reşit Galip sayfasındaki değişiklik Nazi rejiminden yazan yeri Nazi Almanyasından olarak değiştirmekti. Değiştirdiğim bu ifadeye tıklandığında Nazi Almanyası sayfası açılıyordu. Yani bu ifadeye Nazi Almanyası na en yakın kelime getirilmeliydi ve bende Nazi rejiminden ifadesini Nazi Almanyasından olarak değiştirdiğim için yaptığım değişiklik oldukça anlamlıydı. Ama sen anlamadan, dinlemeden,saygısızca ve hiç bir açıklama yapmadan benim yaptığım değişikliği geri aldın. Casual05 (mesaj) 18:55, 22 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba. Yeni kullanıcı olduğunuz için, ilk önce Vikipedi:Yeni kullanıcılara tavsiyeler sayfasıyla tanışmanız çok iyi olur. Bu sana bir arkadaş tavsiyesi :) Vahhabilik sayfasındaki değişikliğini geri almamla bağlı doğru karar verdiğimi neredeyse kendin ispatlamışsın. Reşit Galip'le ilgili ise şunu söyleye bilirim ki, daha önceden kontrol edilmiş revizyondaki durum bana çok mantıklı geldi. O yüzden senin yapmış olduğun değişikliği geri aldım. Zaten kendin de değişiklik yaparken nedenini açıklamamıştın. Ama onu da söyleyelim ki, aynı cümledeki Alman bilimadamları kelimesi Nazi rejiminden ifadesinin aydınlanmasına sebep olabilir ki, bu da iç bağlantının Nazi Almanyası sayfasına yönlendirilmesine hiç bir sorun yaratmıyor. İyi vikiler... --►Cekli829 12:10, 23 Kasım 2013 (UTC)

Yıldız için teşekkürler... Buzancar (mesaj) 07:12, 25 Kasım 2013 (UTC)

Bi şey değil. Zaten çok gec kalmışım... ;) --►Cekli829 07:13, 25 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba. Sanırım sürekli olarak devam eden uygunsuz değişikliklerlee ilgili olarak, En-el Hak maddesini yarı-koruma altında tutmaya gerek vardır. İyi vikiler, --►Cekli829 09:10, 25 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar, sayfa 1 ay süreliğine yarı korumaya alındı. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:21, 25 Kasım 2013 (UTC)
Teşekkürler! --►Cekli829 11:59, 25 Kasım 2013 (UTC)

Hulul'un tartışma sayfasında neden o metnin çıkarılması gerektiğini izah ettim. İkna edici mi? Tekrar sileceğim, ama ikna edebildim mi ona göre. --SeyitCmesaj 20:27, 25 Kasım 2013 (UTC)

Evet Evet. ;) --►Cekli829 04:53, 26 Kasım 2013 (UTC)

Henüz bir birikme görülmüyor. Uygun bir vakitte ilgilenirim. Kolay gelsin. --Eldarion 12:01, 28 Kasım 2013 (UTC)

Ad günün mübarək olsun[kaynağı değiştir]

Ad günün mübarək olsun
Ad gününü təbrik edirəm, xoşbəxt uzun ilər arzulayıram. N KOziİleti 07:05, 29 Kasım 2013 (UTC)
Təşəkkür edirəm! Minnətdaram! --►Cekli829 09:25, 29 Kasım 2013 (UTC)

Bir kağıt kek de sizin için![kaynağı değiştir]

Ad gününü təbrik edirəm Metal rock (mesaj) 09:33, 29 Kasım 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim! --►Cekli829 11:40, 29 Kasım 2013 (UTC)

ceklik Hendricks Cakin formatında biraz değişiklik yaparsan sevinirim . resim kulüp tarihi gibi tşk .

merhaba cekli, biraz sohbete geldim. :) hizmetli adaylığın söz konusu olunca aklıma iki konu geldi. sondan başa gidersek -esasen ikisi de ibp ile ilgili- öncelikle şuna cevap vermemiştin yanlış hatırlamıyorsam. cevap gibi değil de, genel olarak söylediklerimle ilgili yorumunu merak ediyorum. bir de, daha öncesinde puanlamalarla ilgili olarak mukaddime'ye yolladığın mealen 'hani nerede puanım' türündeki sıkıştırmaların hakkında ne düşünüyorsun aradan geçen zamandan sonra? teşekkürler, selamlar. --kibele 11:04, 29 Kasım 2013 (UTC)

Çok iyi ettin. Bu gün benim doğum günüm ve bu gün en fazla sohbeti galiba seninle etmek zorundayım ;) Sorunuza vaktinde cevap vermediğim için özür dilerim. Sanırım o zaman cevap vermek için çok geç kalmıştım; yaklaşık 106 saat geciktim. Ama sanırım bu gibi sorunlarda önemli olan iyi anlamda ders almaktır. Bence şimdi o konuda hiçbir sorunumuz yoktur. Puanımı istememle ilgili mesajlarımda :) işaretini de ek yapmışsam, sanırım sorun yoktur ;) ama aksi takdirde o işareti gerek ek ederdim. Onlar öyle görünse de aslında sıkıştırmak amaçlı değildi. Hoş niyetliydi. Genellikle böyle sorunları anlamam ve çözmem için tecrübe çok iyi bir okuldur. Kazandığım tecrübe hizmetli seçileceğim takdirde çok büyük öneme sahip olacaktır. Saygılarımla, --►Cekli829 13:13, 29 Kasım 2013 (UTC)
bana yollamadığın için yeni gördüm ben de cevabını. ders almak ve tecrübe iyi şey. doğum günün kutlu olsun, güzel mutlu yıllar. kolay gelsin. --kibele 17:20, 29 Kasım 2013 (UTC)

Fadıl Akgündüz hk.[kaynağı değiştir]

Adı Mehmet Fadıl diye geçiyor kaynaklarda. O yüzden değişiklik yaptım. İyi günler İkmal (mesaj) 11:42, 1 Aralık 2013 (UTC)

O zaman neden kaynak göstermedin? Onunla ilgili maddenin ismi Fadıl Akgündüz. İyi vikiler, --►Cekli829 12:58, 1 Aralık 2013 (UTC)
Kişinin ismi için bile kaynak göstermek saçma olur diye düşündüm :) Bu imzasız yazı İkmal (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:33, 1 Aralık 2013

Bilgi için teşekkürler.--Eldarion 12:24, 2 Aralık 2013 (UTC)

Selamlar. Ola bilmek yazımı doğru değil, "-e bilmek" eklenerek fiilleştirilen kelimeler bitişik yazılır: "gelebilmek", "yapabilmek" gibi. Küçük bir not :) Geri dönüş yapmana gerek yok ekleyeceğin yoksa :) İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 21:30, 3 Aralık 2013 (UTC)

Aleyküm selam. Maalesef, hiçbir zaman dil-edebiyat hocam olmadı ;) Kendim kendimi yetiştirdim. Bilgi için çok teşekkür ederim. İyi ki, söyledin. Yoksa, bu hatam uzun bir zaman süre bilirdi :) Sana da iyi akşamlar. --►Cekli829 21:38, 3 Aralık 2013 (UTC)
Bilinçli mi yaptın (süre bilirdi)?.. :)--RapsarEfendim? 21:41, 3 Aralık 2013 (UTC)
)))) Galiba henüz alışamadım ))) :)--►Cekli829 21:45, 3 Aralık 2013 (UTC)

Kullanıcı Kibele ve Pınar'a ceváplarım (Hizmetlilik mürácaátınızla ilgili)[kaynağı değiştir]

  1. Kullanıcı:Pınar'a cevabım
Mürácaátınızın reddine gösterilen gerekçe, ne kadar haklıdır ve hizmetli belirleme oylamaları için öyle bir kural var mıdır bilmiyorum fakat bana doğru gelmedi. Ne denmiş gerekçede:
Olumlu verilen oyların bir kısmı, uzun zamandır uğramayarak bu oylama için ortaya çıkmış kullanıcılar tarafından verilmiştir.
Uzun süredir uğramamışlardır diye Vikipedi'nin işleyişinden ve tálímátlarından bîhaber oldukları anlamı çıkmaz. Dolayısıyla "red gerekçesi" de çok tuarlı değil bence. Üstelik "Hizmetlilerde aranan şartlar" diye bir metin de bulamadım. VP:H'de sádece vazífelerinden bahsedildiğini gördüm. Bu vazífeler de sizin ypamayacağınız şeyler değil... Neyse, hayırlısı olsun. Demek ki bu netíce; sizin için daha hayırlısıdır Cenáb-ı Hakk'tan... MFEIspartaspor 14:58, 5 Aralık 2013 (UTC)
Hocam kendinizi yormayın. Herkes kendi hatasını çok iyi bilir. Sadece anlamak istemiyor. V:HB'ye göre genellikle %80 düzeyinin üzeri başarılı, %70 düzeyinin altı da başarısız olmaktadır. Aradaki alan, bürokrat takdirine tabidir. İşte gördüğümüz gibi bürokrat oyle bir karar verdi... Naapalım? Yetkili ve son sözü deyecek kişi o. Objektif hareketiniz için teşekkürler. Sizinle tanışmak çok hoş. İyi vikiler, --►Cekli829 15:31, 5 Aralık 2013 (UTC)

Sevgili Cekli,

Oylamanızla ilgili süreçte ne yazık ki vikipedi yine bir tartışmaya sürüklenmiş görünüyor. Takdir edersiniz ki, katkıda bulunmayıp sizin oylamanızda ortaya çıkan kullanıcıların oyları geçersiz olmasa da hoş değil, bunu tarafsız düşünürseniz eminim hak vereceksinizdir. Şimdi ise başka bir konuya değinelim;

İlk 10 günde ardarda 10 olumlu oy gelmesi işlerin tam da yolunda gittiğini gösteriyordu. Son üç günde bu kadar sürpriz beklemiyordum. Doğrusu bunu bana daha önceden söylemişlerdi: [1] Ama sandım ki, bunu kim ise arayı karıştırmak için yapıyor. Ancak neredeyse ardarda gelen olumsuz oylar o adama hak vermemle sonuçlanacağına benziyor...

şeklindeki ifadenizde, hak verdiğiniz beyanda yer alan linkte kuklalardan bahis ediliyor. Bu gerçekten çok vahim. Burası bir savaş alanı değil. Lütfen daha dikkatli olun, sevgilerimle. --e.c. 22:19, 6 Aralık 2013 (UTC)

'katkıda bulunmayıp sizin oylamanızda ortaya çıkan kullanıcılar' olarak yorumladığınız kullanıcılar diğer vikiprojelerde, örneğin, Melikov Memmed ve NKOzi Azerice Vikipedi'de aktifler ve Türkce Vikipedi'ni zaman zaman izliyorlar. Kullanıcı:Samral ise Türkçe Vikipedi'de de aktif: [2]. Oylama ile ilgili kurallarda aktif olmayan kullanıcıların oy vermesinin 'hoş değil' diye kaydı gibi hal mevcut değildir. Her hangi bir kullanıcı katkı yapmıyorsa, ama vikini sürekli izliyorsa oylamaya katılıp katılmama hakkı ona kalmış. Oy hakkı olan her kullanıcının oylamaya katılma hakkı var. Size o yüzden hak veriyorum ki, sonuça göre %70 barajını aşmışım ki, bu durumda en son sonuç Türkçe Vikipedi'deki kurallara göre bürokrat takdirine kalmıştır. Ve bu yüzden de ben bürokrak sözünü dinlerim. Örneğin, buna göre Size teşekkür de etmişim: [3]. Zaten oylama zamanı karşı oy da kullana bilirdiniz ki, oran: % 68,75 olurdu; o zaman bürokrat takdirine hiç gerek kalmaz ve oylama bittiğinde hemen Başarısız sonuçlanırdı. 'Cekli dürüst ve çalışkan bir vikipedist' yazsanız da sanırım henüz güveninizi kazanamadım. Aksi takdirde oylamanı Başarılı sonuçlandırırdınız.
Ama onu da söyleyelim ki, evet, özellikle Karabağ sorunu ile ilgili olarak, bir Cekli/Azeri - Azerbaycan vatandaşı olduğum için taraflı bakışa sahip olabilirim ve tartışma zamanı da buna uygun fikirlerim olabilir. Ama önemli olan vikiye katkı yaparken onu tarafsız bir şekilde yapmak. Benim şimdiye kadar Türkçe Vikipedi'ye yapmış olduğum katkılarda TBA ihmali olmuşmu? İlk başlarda belki de olabilir, ama hatırlamıyorum. Özellikle son yıllarda böyle durum yok. Hiç bir maddede, kategoride, şablonda, projede TBA ile ilgili kuralları çiğnemedim. Nerede yanlış yaptıysam, hatamı hep anladım. Söylediğiniz gibi hep dürüst ve çalışkan oldum. Faaliyetimde de bunu görebilirsiniz.
Diğer konuyla ilgili ise şöyle değinelim ki, takdir edersiniz ki, dikkatli olarak orada bunu açıklamışım: 'bunu kim ise arayı karıştırmak için yapıyor'. ...'hak vermemle sonuçlanacağına benziyor' sözlerim ise aynen olduğu gibi yorumlanmalı, söylediğiniz gibi 'hak verdiğiniz beyanda' olarak yorumlanmamalı. Zaten kullanıcının bir kukla olduğu Engelleme günlüğünden de görünüyor. Saygılarımla ve sevgilerimle, --►Cekli829 15:41, 7 Aralık 2013 (UTC)

Eldarion kullanıcı adıyla yazan şahıs kendi Türkçesi çok düzgünmüş gibi sizin Türkçenize laf etmiş. Şu ifadesinde bile hatalar var: "Bir hizmetli adayı olarak size nacizane ilk önerim, yapılan eleştirilere çok gülmeden önce okuyup anlamaya çalışmanızdır." Bu ifadesinde "bir hizmetli adayı olarak" ile neyi kastettiği açık değil; hizmetli adayı kendisi imiş gibi bir sonuç çıkıyor. "Naçizane" kelimesini "nacizane" biçiminde yanlış yazmış. "yapılan eleştirilere gülmeden önce okuyup anlamaya çalışmanızdır." ifadesinde ise nesne eksik: yapılan eleştirilere gülmeden önce onları okuyup anlamaya çalışmanızdır. Kibele kullanıcı adıyla yazan şahıs da Turukki maddesinin tartışma sayfasında kendi Türkçesine bakmadan maddede geçen kelimeler ve ifadeler hakkında yorum yapmış. Ona orada verdiğim cevap ise Theoden kullanıcı adıyla yazan şahıs tarafından tekraren silindi. --88.251.174.35 14:34, 8 Aralık 2013 (UTC)

Help translating from english[kaynağı değiştir]

Hello and thanks for you offer to help. Here is the article I want to translate. I tried to translate all the links that I found in your wiki. Kullanıcı:Xaris333/Salamis. The English article is en:Nea Salamina Famagusta FC and the article in your wiki is Nea Salamis Famagusta FC. You can delete or change everything you think is wrong, considering the polotical issue in Cyprus. I know that the two nations have differents opinions. Xaris333 (mesaj) 23:51, 6 Aralık 2013 (UTC)

Maddeden Türkçe değil şablonunu kaldırdığımda kısa bir sürede müdahale edildiği halde şimdi maddenin sözde Türkçeleştirilmiş hali nedense kontrol edilmemiş. Acaba maddenin silinmesi için kasten mi kontrol edilmiyor? Maddeye bir bakar mısınız? --88.251.174.35 13:45, 7 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Oylamaya katıldığınız ve bana güvendiğiniz için çok teşekkür ederim! Sevgilerimle, --►Cekli829 08:38, 8 Aralık 2013 (UTC)

Rica ederim. Ama kafama şu takıldı: Yanlış bilmiyorsam %70 barajı var. Gördüğüm kadarıyla da %73.33 oranla bu barajı geçmişsiniz. Fakat oylama "Olumlu verilen oyların bir kısmı, uzun zamandır uğramayarak bu oylama için ortaya çıkmış kullanıcılar tarafından verilmiştir." gibi bir sebeple olumsuz sonuçlanmış. (Bence bunun altında başka sebepler de var da, şimdi bunları söyleyip vikipediyi karıştırmak istemiyorum. Belki başka bir zaman ama şu an uygun değil.) Bu sebeple yetki verilmemesine üzüldüm şahsen. Sana tavsiyem: Biraz daha zaman geçsin, hele bir yeni yıla girelim, 2-3 ay sonra bir başvuru daha yap. İnşAllah o zaman olumlu sonuçlanacaktır oylama. İyi vikilemeler... --SiLveRLeaDmsj ? 11:38, 8 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Oylamaya katıldığınız için teşekkür ederim! Sevgilerimle, --►Cekli829 08:50, 8 Aralık 2013 (UTC)

Verdiğim oydan, yaptığınız açıklamalar ve iğneleyici söylemleriniz ışığında rahatsız olduğunuzun farkındayım. Yalnızca bilmenizi isterim ki, düşündüğünüzün aksine hiç bir art niyet olmaksızın oy kullandım ve gelinen noktada içim oldukça rahat. Yine de nezaketen gönderdiğiniz bu mesaja teşekkür ederim. Ayrıca kullanıcıların doldurucu mesajlarına riayet etmemenizi diliyorum. Olayı kan davasına döndürmenin hiçbir mantığı yok zira. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:22, 8 Aralık 2013 (UTC)

Kişisel Oylama[kaynağı değiştir]

Selam Cekli829, Zahmet olmazsa benim için şu oylamaya katılabilirmisin? --SiLveRLeaDmsj? 13:12, 8 Aralık 2013 (UTC)

Evet Tabii ki, memnuniyetle! [4] --►Cekli829 15:49, 8 Aralık 2013 (UTC)

Beraber bir çalışma[kaynağı değiştir]

Selam Cekli829,
Bugün öylesine Azerice Vikipedi'deki Seçkin Maddelerde dolaşıyordum, aklıma şu geldi: Beraber Azerice Vikipedi'deki Seçkin ve Kaliteli maddeleri çevirelim. Mesela maddenin 2/3'sini sen, 1/3'ini ben çeviririm. (Neden eşit paylaşmıyoruz diye sorma. Çünkü benim Azerice'm o kadar iyi değil. Hatta hiç konuşmadım. Azerbaycan'da bile bulunmadım. Ama iki dil birbirine o kadar yakın ki kolayca çeviri yapılabiliyor. Bunu çevirdiğim Karabağ FK maddesinden anlayabilirsin.) Sonra bazen senin yanlışların oluyor, onları ben düzeltirim. Herşey tamamlandıktan sonra beraber VP:SMA ya sunarız maddeyi. Ne düşünüyorsun? --SiLveRLeaDmsj? 21:59, 8 Aralık 2013 (UTC)

Ben aksini düşünüyorum. Aslında o makaleler SM olsa da onların birçok kusurları var. İlk önce onları düzeltmem lazım. Diğer yandan ise zaten Türk dili bilenler Azerice de kötü de olsa başa düşebilirler. İyi olur ki, Türkçe ve Azerice SM olmayan maddeler hazırlayalım. Bu her iki dili bilenler için çok yararlı olur. --►Cekli829 05:50, 9 Aralık 2013 (UTC)


İBP Sorumlusu Adaylığı[kaynağı değiştir]

Senden de bu aralar çok şey istiyorum ama kusura bakma . İBP Sorumlusu Adayı olmayı düşünüyorum, ama önce senin bi' fikrini almak istedim. Ne düşünüyorsun? --SiLveRLeaDmsj? 12:31, 12 Aralık 2013 (UTC)

Asıl sen kusura bakma Ne zaman böyle şeyler istersen, ben buradayım ;) Tabii ki, neden olmayasın ki? İBP Sorumlusu olman konusunda sana tam destek verebilirim. Doğrusu, ben son zamanlar İBP'de çok zayıflamışım. Ama umarım en kısa zamanda eski performansıma geri dönerim. Sevgilerle, --►Cekli829 12:36, 12 Aralık 2013 (UTC)
Teşekkürler, adaylığımı koydum --SiLveRLeaD mesaj 12:55, 12 Aralık 2013 (UTC)
Kaç olumlu oy gerekiyor? Şu an 7 oldu. --SiLveRLeaD mesaj 09:14, 14 Aralık 2013 (UTC)
Evet Hayırlı olsun Göz kırpma. --►Cekli829 19:38, 14 Aralık 2013 (UTC)
Teşekkür ederim. Bir de bu haftanın puanlamasını kim yapacak? Eğer ben yapacaksam burada görüldüğü üzere "Anlam ayrımı sayfalarının düzenlenmesi" için belirli bir puanlama sistemi yok. Nasıl halledeceğim? Ayrıca ilgin için de teşekkür ediyorum. İyi vikilemeler...--SiLveRLeaD mesaj 20:40, 14 Aralık 2013 (UTC)
Son günler Commons'ta olduğum için mesajı şimdi gördüm. Haletmişsin zaten ;) İyi vikiler, --►Cekli829 05:13, 17 Aralık 2013 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Bilgi kutusu bulunmayan sayfalara bilgi kutusu ekleme


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

SiLveRLeaD mesaj 12:36, 16 Aralık 2013 (UTC)

Bu mesajınızı yeni farkettim. Gecikme için özür dilerim. İyi çalışmalar. --Eldarion 11:09, 17 Aralık 2013 (UTC)

Sorun yok, Kibele sorunu halletmiş zaten: [5] ;) İyi çalışmalar. --►Cekli829 11:15, 17 Aralık 2013 (UTC)
Yine geç kalmışım. Kolay gelsin. --Eldarion 08:10, 19 Aralık 2013 (UTC)

Nasıl şablon yarada bilirim?Bu imzasız yazı Miriw99 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16:23, 20 Aralık 2013

Gerekli bilgileri buradan alabilirsiniz. --►Cekli829 08:28, 21 Aralık 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Yardımlarınız için teşekürler. Miriw99 (mesaj) 17:22, 21 Aralık 2013 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

Yardımlarınız için teşekürler. Miriw99 (mesaj) 17:24, 21 Aralık 2013 (UTC)

Selamlar. Belki görmüşsündür. Bu haftanın İBP'sini bitirdim. Hatta bitişide 19.30 olarak değiştirdim. Senin de şu an bilgi kutusu eklediğini gördüm. Gerçekten yapabileceğim bir şey yok. Ben bir öğrenciyim ve yarın okulum var, bu yüzden erken bitirmek zorunda kaldım. Eğer istersen proje sayfana ekle ben yarın puanlarım. --SiLveRLeaD mesaj 18:17, 22 Aralık 2013 (UTC)

Galiba yapmış olduğun bu hata projenin yeni sorumlusu olmanla ilgili. Hafta bitmeden projeyi bitirmen doğru değil. Şimdiye kadar tüm projeler saat 23:30'da bitmiştir. Sonuçlar da o saatden sonra netleşmiştir. Ama şuan sorumlu sensin :) Nasıl istersen öyle de olsun. Ben zaten Vikipediye katkı yapmak adına şu an bilgi kutuları eklemekteyim. --►Cekli829 18:27, 22 Aralık 2013 (UTC)
Sadece bu hafta için böyle oldu. Bir daha olmaz merak etme... :) --SiLveRLeaD mesaj 18:29, 22 Aralık 2013 (UTC)

Bir de "İnci Sözlük" adlı bir grubunun saldırısı var şu anda, onunla uğraşıyorum. Sen de son değişiklikler sayfasına ara sıra uğrarsan sevinirim. Kolay gelsin! --SiLveRLeaD mesaj 18:24, 22 Aralık 2013 (UTC)

Rusçanın transkripsiyonu[kaynağı değiştir]

Evet Baş üstüne! [6] --►Cekli829 12:33, 27 Aralık 2013 (UTC)
Bu sene en kötü sezonumu geçirdim. Ama buna rağmen sezonu altın madalya ile bitirmek çok güzel :) Mutlu yıllar! --►Cekli829 15:22, 30 Aralık 2013 (UTC)
Yeni yılda da birlikte -Vikipedi'de- olmak dileğimle.. Bu arada Ödül sıralamasına son halini vermeyi unutmazsın umarım.. Mutlu yıllar! --SiLveRLeaD mesaj 15:31, 30 Aralık 2013 (UTC)
Evet Bu kez unutmadım ;) Bitdi. --►Cekli829 15:59, 30 Aralık 2013 (UTC)
  Yeni iliniz mübarək olsun!


Möhtərəm Cekli829,

Yeni ilini təbrik edir, bütün vikipediyaçılar və Vikipedimiz üçün xoşbəxt illər diləyirəm...

Yaxşı vikiler, sevgilər... --SiLveRLeaD mesaj 10:40, 31 Aralık 2013 (UTC)

Özel ödül puanlaması?[kaynağı değiştir]

Selam Cekli829, İBP'de bu hafta özel ödül veriyorum. İngilizce Vikipedi'de bulunan Yazarlar listesi'ni çevirene Parmenides ödülü. sRALp adlı kullanıcı çevirmeye başladı. Ve hepsini çevireceğine de inanıyorum. Sralp2 adlı kullanıcının bu hafta oluşturduğu listeleri puana tabi tutacak mıyım? Yoksa o listelere sadece Parmenides ödülü mü? --SiLveRLeaD mesaj 11:12, 1 Ocak 2014 (UTC)

Tabii ki, puana tabi tutacaksın. Ama sorumlu sen olduğun için son karar sana kalmış ;) İyi çalışmalar. --►Cekli829 17:46, 4 Ocak 2014 (UTC)

Fikrinizi paylaşır mısınız?[kaynağı değiştir]

Merhabalar sevgili Cekli829. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin karasal yayın yapan Kampüs TV televizyonunda yayınlanan Teknopedi adlı programının maddesini ekledim ve silinmeye aday gösterildi. Format mefhumu ve veri silme, offline download, internetten alış-veriş, antivirüs, açık kaynaklı işletim sistemleri ve daha pek çok konuda taslak halindeki Wikipedia maddelerine kaynak olacak türde bilgi verilen programın Wikipedia'da olması gerektiğini düşünüyor, vaktiniz varsa programı izledikten sonra ( 1. Bölüm - 2. Bölüm ) Kalsın Kalsın yönünde fikir beyan etmenizi temenni ediyorum. Tartışma sayfası burada Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla... Teknograg (mesaj) 11:01, 5 Ocak 2014 (UTC)

1. Bölümü izledim. Güzel program. Ama maalesef Kalsın Kalsın yönünde fikir beyan etmem mümkün değildir. Çünki Vikipedi kurallarına uymuyor. Örneğin, bu madde KD olmadığı için Türkçe Vikipedi'deki kayda değerlik yönergelerinden biri olan ve bu maddeyle ilgili olan Vikipedi:Kayda değerlik (TV programları) nedeniyle silinmelidir. Size faaliyetlerinizde başarılar dilerim. Saygılarımla, --►Cekli829 15:28, 5 Ocak 2014 (UTC)
Politikanın 5. maddesine uyuyor ama :( Tek amacı para kazanmak olan ve hiçbir mana ifade etmeyen programların maddesi var iken akademik bir camianın kanalında kısıtlı imkanlara rağmen 'bilgi vermeye' çalışan bir tv programının gördüğü muamele karşısında üzülmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım. Misal şu program, tez konusu mu olmuş?, birden çok bağımsız kaynak mı ele almış?, uluslar arası ödül mü almış? Politikalar neden hep güçlüden yana :( Teknograg (mesaj) 17:33, 5 Ocak 2014 (UTC)
Yeni kullanıcı olduğunuz için böyle yorumunuzu iyi anlıyorum. Vikipedi'de tecrübeniz arttıkça siz de bizi iyi anlayacaksınız. Politikanın 5. maddesi uygun olsaydı kesin o madde için Kalsın Kalsın yönünde fikir beyan etmem mümkün olurdu. İyi vikiler, --►Cekli829 19:09, 5 Ocak 2014 (UTC)

Merhaba Aşağıdaki linkte bulunan fotoğraf stüdyo aşamasında deneme amaçlı çekildiğinden herhangi bi yerde kullanım hakkı yoktur. Bu veriye ulaşılan site bilgilendirildi ve kaldırıldı. Bir tek vikipedi' den sonuç alamadık. Biz arkadaşlarla iletişim kurmaya çalıştık anca dil uyuşmazlığı yüzünden derdimizi pek izah edemedik. Bize bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/az/archive/f/fa/20131202173537%21Nur_Tüzün.jpg Quavadiss (mesaj) 18:40, 8 Ocak 2014 (UTC)

Evet Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Silindi. --►Cekli829 06:00, 9 Ocak 2014 (UTC)
Merhaba Cekli. Quavadiss'i sana ben yönlendirdim. Resim Azerice Vikipedi'de bulunuyor. Umarım yardımcı olabilirsin arkadaşa. --SiLveRLeaD mesaj 18:44, 8 Ocak 2014 (UTC)
Teşekkürler! --►Cekli829 06:00, 9 Ocak 2014 (UTC)

Yabancı Dilde madde[kaynağı değiştir]

Şu madde: Minahanım_Tekleli_(Nuriyeva) Türkçe gibi başlıyor ama gerisi Azericeden çevrilmemiş. Yabancı dilde yazılmış maddelere dair bir şablon vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Buzancar (mesaj) 19:28, 13 Ocak 2014 (UTC)

Evet, öyle bir şabln var: {{Türkçe değil}}. Ama ben gec kaldım ;) Şablonu Rapsar maddeye eklemiş. İyi vikiler. --►Cekli829 06:05, 14 Ocak 2014 (UTC)

Selam Cekli829. Şuna bir göz atabilir misin? Ben baktım telifli gibi duruyor. Şimdi puanlama yapıyorum da eğer zahmet olmazsa telifli içeriği çıkarabilir misin? İBP kapsamında başka bir kullanıcının düzenlemesi olduğu için sana da puan vereceğim. Bir de buna da göz atarsan sevinirim Kolay gelsin, iyi vikiler. --SiLveRLeaD mesaj 16:58, 19 Ocak 2014 (UTC)

Ksilografi maddesi için Kullanıcı:Sralp2 çok büyük emek sarf etmiş; ama bazı cümleler, hatta bölümler örneğin buradan kopyalanmış ve telifli. Sanırım bunu kendisine iletmek daha faydalı olur. Hem kendisi sorunun ne olduğundan haberdar olur, hem de sorunu hallederek iyi bir tecrübeye sahip olabilecektir. Çapul TV maddesinin ise KD olmadığını düşünüyorum. Sanırım SAS'a çıkartılabilir; ama tam emin değilim. Araştırmak lazım. Sana da kolay gelsin, iyi vikiler. --►Cekli829 17:24, 19 Ocak 2014 (UTC)
Üstat bir emek sarfedildiği doğru, vurguladığınız için teşekkür ederim. Çok dar bir konuda yaklaşık 100 site taradım ve her birinde aşağı yukarı aynı metinle ve/veya bilgilerle karşılaştım; herbiri bir diğerinden kopyalanmış bilgi parçalarıydılar. Verdiğiniz linkteki metin yaklaşık 9-10 sitede aynen tekrarlanıyor ve kaynak atıfı yok, hepsinde kendlerine telifli gibi duruyor. Bu durumda telifin kaynağını belirlemek olanaksız diye düşünüyorum; bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Ayrıca belirtmek istediğim bir başka şey daha var: Bir konuyu yazarken bilgilendiğimiz kaynakların sınırlı olduğu durumlarda cümlelerin benzemesi kadar doğal bir şey yoktur. Örneğin "Ksilografi, ..... tekniğidir." cümlesini ele alalım. Bu cümle, yapısı gereği öznesinden yüklemine böyle ifade edilmek zorundadır. "Telifli" diye böyle bir cümleye takla attırmamızın beklenmesi biraz uç bir arayış olmuyor mu? Bazı cümlelerin aynen kopyalanmış gibi durması bundandır. Fakat maddeyi yeniden gözden geçirmemin bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. Eleştiri için ikinize de teşekkür ederim. --sRALpileti 17:56, 19 Ocak 2014 (UTC)
Ayrıca, maddenin Dipnotlar bölümü de sorunlu gibi duruyor. Onu da düzeltmeni rica ederim. İnterwiki'leri ise maddeye değil, wikidata'ya eklemeni tercih edersen, işi çok daha kolaylaştırmış olursun. Örneğin, bunun gibi: [7] Saygılarımla, --►Cekli829 18:04, 19 Ocak 2014 (UTC)
Dipnotları farkettim düzeltirim de wikidata işi biraz zor. Çünkü hangi tarayıcıyla ve sürümle denersem deneyeyim, ayarları da yapmış olmama rağmen, o bölüm bende çalışmıyor. Hatta pek çok eklenti çalışmıyor :) --sRALpileti 18:09, 19 Ocak 2014 (UTC)

Meraktan ;)[kaynağı değiştir]

Tekrar Selamlar Tərxan (İsmini kullanmamda bir sorun yoktur inşallah). Merakımı mazur görürsen bir şey sormak istiyorum. Türkçe Viki ve Azerice Viki için farklı klavyeler mi kullanıyorsun? --SiLveRLeaD mesaj 18:31, 19 Ocak 2014 (UTC)

Hayır ;) --►Cekli829 18:34, 19 Ocak 2014 (UTC)

Teşekkür ederim. Ama maalesef İBP'nin 4. haftasında çok fazla bi şey yapamadım. O yüzden bu ödül benim için çok fazla. Lütfen ödülü geri alırmısın? Saygılarımla, --►Cekli829 10:52, 27 Ocak 2014 (UTC)

Aslında ufakta olsa katılım yapan herkese gönderiyordum ama sen öyle istiyorsan benim için sorun yok. Kolay gelsin, iyi vikiler! --SiLveRLeaD mesaj 15:59, 27 Ocak 2014 (UTC)
Umarım seni kırmamışım. Sakın bunu saygısızlık gibi anlama. Sadece ödül kazanırken hakkını vermek gerek. İyi vikiler. --►Cekli829 20:23, 27 Ocak 2014 (UTC)

Bir de şuraya bakabilir misin? Sorumlu sensin, sen bilirsin cevabı yerine kendi bildiğini söylersen sevinirim Göz kırpma. --SiLveRLeaD mesaj 16:02, 27 Ocak 2014 (UTC)
Burada çok doğru bir karar vermişsin. Fizikçiler listesi'nde Voronej Devlet Üniversitesi maddesi bulunmuyor. O yüzden puan vermen bir hata olurdu. Saygılarımla, --►Cekli829 20:23, 27 Ocak 2014 (UTC)

Ödül Sıralaması[kaynağı değiştir]

Selam Cekli829. Bu sene de sıralama ile ilgileniyorsundur umarım. --SiLveRLeaD mesaj 15:27, 3 Şubat 2014 (UTC)

Evet--►Cekli829 12:31, 4 Şubat 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İBP'nin 7. haftasında yapılan {{Kaynak viki}} şablonunu kullanan sayfaların {{Çevrilmiş sayfa}} ile güncellenmesi çalışması konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 741 maddenin şablonunu güncelleyerek hedefimize %148 oranla ulaştık. Bu haftanın projesi olan Ressamlar listesi'ndeki kırmızılıkları giderme çalışması iş birliği projesine de katılımızı bekler, katkılarınız için tüm Vikipedi ailesi adına teşekkür ederim. SiLveRLeaD mesaj 16:16, 19 Şubat 2014 (UTC)

A little help, please![kaynağı değiştir]

Hi, dear Cekli829, how are you? I remember you helped me in Benedicta Boccoli page. Please, I ask once again your precious help for this new page I made now: Marianna Madia.

It will take you 5 minutes only. I'll help you in Italian or Portuguese.

Thanks a lot for your precious help.

Rei Momo (mesaj) 00:10, 16 Mart 2014 (UTC)

Bir yavru kedi de sizin için![kaynağı değiştir]

slm seni başarından dolayı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim

Helin1234 (mesaj) 20:36, 25 Mart 2014 (UTC)

Teşekkür ederim. Ama tam olarak, sözkonusu olan başarım hangisi? --►Cekli829 10:08, 26 Mart 2014 (UTC)

İBP 15.Hafta[kaynağı değiştir]

Değiştirme[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Eymir,_Havza

Bu sayfadaki muhtarlık alanını kaldırmanın sebebi nedir acaba Bu imzasız yazı Cagatay 55 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16:04, 5 Mayıs 2014

Cevap şurada. Kolay gelsin, saygılarımla. --►C e k l i 8 2 9 10:16, 8 Mayıs 2014 (UTC)

KM adayları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kaliteli madde olmak için aday gösterdiğiniz Hipnoz (albüm), Milyonlarca Kuştuk..., Melek (albüm), Elbette, Kraliçe (albüm) maddelere göre teşekkür ederim. Güzel iş. Ellerinize ve emeğinize sağlık. İyi vikiler. --►C e k l i 8 2 9 13:51, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba, inceleyip değerlendirdiğiniz için ve övgüleriniz için teşekkür ediyorum bende. İyi çalışmalar :) - Seyit mesaj 15:11, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Harikasın. Türk-Azer kardeştir. Amymir (mesaj) 11:13, 30 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 14:59, 12 Haziran 2014 (UTC)

İBP 23. Hafta[kaynağı değiştir]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Katkılarından dolayı teşekkkür ederim. Ayrıca senden bir isteğim var. https://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Winehouse sayfasını Türkçeye çevirebilir misin ? Amymir (mesaj) 22:14, 14 Haziran 2014 (UTC)

Ben de yıldız için teşekkür ederim. Türkçe Amy Winehouse sayfası zaten var. İçeriğini genişletmek için ise konuyla ilgili vikipedistler yardımcı olabilir. Saygılarımla, --►C e k l i 8 2 9 08:55, 15 Haziran 2014 (UTC)

2 haftalık proje[kaynağı değiştir]

Merhaba. İPB'de bu haftanın projesinde yazmışsın ki, "Proje 2 haftalıktır." Bununla ilgili bir sorum var: Sıralama 2 hafta sonuçlarına göre mi aparılacak, yoksa her hafta ayrıca? İyi vikiler. --►C e k l i 8 2 9 09:02, 16 Haziran 2014 (UTC)

Evet biraz belirsizlik olmuş. Her haftanın katkıları kendi katkı alanına yazılacak. Her hafta için tekrar sıralama yapılacak ve her hafta için ayrı ödüllendirme yapılacak. Yani 2 ayrı proje ama konuları aynı--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 09:54, 16 Haziran 2014 (UTC)
Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim ;) Saygılarımla, --►C e k l i 8 2 9 09:59, 16 Haziran 2014 (UTC)

İBP 24. Hafta[kaynağı değiştir]


Sayın kullanıcı Ertem Şener sayfasını kontrol eder misiniz rica etsem ? Viki4677 10:09, 23 Haziran 2014 (UTC)

Yok Sayfa silinmiş; Hizmetli olmadığım için maalesef kontrol edemem. Saygılar, --►C e k l i 8 2 9 18:12, 25 Haziran 2014 (UTC)

İBP 25. Hafta[kaynağı değiştir]

 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 10:29, 27 Temmuz 2014 (UTC)

VikiProje Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba Cekli829. VikiProje Spor katılımcısı olarak burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? Kolay gelsin. --Kendinciz 06:00, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Hayırlı sabahlar.[kaynağı değiştir]

Öncelikle iyi çalışmalar. Şuradaki değişikliğinizi pek anlayamadım, boş bir şekilde duran bir bölümdü listesini açtım, geri almışsınız. Değersiz ise silelim o zaman. --Tottam100 05:32, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Ayrıca maddeye gerek yok ki... Zaten Théoden onu silmiş. Ama Özetler de verilirse o zaman yeni madde daha iyi olur. İyi vikiler. --►C e k l i 8 2 9 05:20, 14 Ağustos 2014 (UTC)

Belgrad SMA projesinde kırmızılıklar nedeniyle şartlı destek oyu kullanmıştınız. Kırmızılıklar büyük oranda halledildi, oyunuzu gözden geçirmek ister misiniz? Teşekkürler.--Veryaz bana 09:48, 18 Ağustos 2014 (UTC)

Evet Destek Destek oyu kullandım. Haber verdiğin için teşekkür ederim! İyi vikiler! --►C e k l i 8 2 9 11:43, 19 Ağustos 2014 (UTC)
  • Oyunuz için çok teşekkürler. İyi günler. --Veryaz bana 13:01, 19 Ağustos 2014 (UTC)

Güney Azerbaycan[kaynağı değiştir]

Selam Cekli. Nasılsın? İyisindir umarım. Meta'daki bu tartışma hakkında kısa bir bilgi verebilir misin rica etsem? --SiLveRLeaD mesaj 12:53, 27 Ağustos 2014 (UTC)

Kısaca olarak, şöyle bir bilgi verebilirim: ben de dahil olmakla Support oyu kullanan kullanıcılar az.wikipedia.org projesinin yalnızca Latin alfabesinde, azb.wikipedia.org projesinin Arap alfabesinde olmasını istiyoruz. --►C e k l i 8 2 9 16:39, 27 Ağustos 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Madde isteğinde bulunmak istiyorum. Lütfen Nneka adlı sanatçıya Türkçe Vikipedi sayfası oluşturun Amymir (mesaj) 20:02, 2 Eylül 2014 (UTC)
  • Merhaba. Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki şartlı destek oyunuzu tekrar değerlendirmenizi rica edeceğim. İyi vikiler.--ahzaryamedileti 08:33, 12 Eylül 2014 (UTC)
    • Merhaba. Bence henüz erken. Tam 40 tane kırmızı bağlantı saydım :( Liste IBP'ye çıkartılarsa, kırmızı bağlantılar giderile bilir. Saygılarımla, --►C e k l i 8 2 9 19:16, 13 Eylül 2014 (UTC)
İyi haftalar. Oyunuzu olumlu ya da olumsuz yönde değiştirebilirseniz sevinirim. Zira adaylığı kapatacağım o yüzden bu ricada bulunuyorum. İyi vikiler.--ahzaryamedileti 06:25, 15 Eylül 2014 (UTC)
Evet Tamam. O zaman oyum olumlu. Kullanıcı:SeyitA onca emek sarf etmiş; heder olmasın. Kırmızı bağlantıları galiba bu gün kendim de oluştura bilirim :) --►Cekli829 05:34, 16 Eylül 2014 (UTC)
  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 19:53, 3 Ekim 2014 (UTC)

Çok teşekkür ederim! Sizin de Kurban Bayramınız kutlu olsun! --►Cekli829 09:18, 4 Ekim 2014 (UTC)

İBP 40. hafta[kaynağı değiştir]

İstek: Azerbaycan bayrağı maddesini geliştirebilir misiniz?[kaynağı değiştir]

Selam.

Azerbaycan bayrağı maddesini geliştirebilir misiniz?

Bu maddenin geliştirilmesine ihtiyaç var. Ben maddeyi 13 Ekim'de geliştirmeye ve büyütmeye başladım, ama Azerice bilmediğim için, Azerice'den tam ve doğru tercüme yapamıyorum ve takıldım, ve bu yüzden sizden bu istekte bulundum.

Nedeni ise Azerbaycan ile birçok madde çok kısa ve yetersiz, ve Ermenistan bayrağı maddesine (aynı şey onların başkent ve edebiyat maddelerin için de geçerli) verilen o özen ve uzunluğunu görünce sinir oldum. (Nedense Türkçe Vikipedide Ermeniler ile ilgili maddelere verilen o özen, Azeriler ile ilgili maddelere hiç verilmiyor da ondan, sanki çok hak ediyorlarmış gibi) Ayrıca Azerbaycan bayrağı maddesinin, Ermenistan bayrağı maddesinden daha zengin ve uzun olmasını istiyorum (aynı şey başkent Bakü ve Azerbaycan edebiyatı maddelerin için de istiyorum).

Zamanınız varsa, bir göz atıp katkıda bulunabilir misiniz? Eğer yoksa, tanıdığınız Azeri Vikipedistlere de iletebilir misiniz?

Sağ olun.Bu imzasız yazı 83.66.208.25 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17:30, 21 Ekim 2014‎

Selam. Bu konuda cevap verebilirseniz sevinirim. Sağ olun.Bu imzasız yazı 83.66.208.25 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16:30, 22 Ekim 2014‎

Eskişehir Basket ile ilgili[kaynağı değiştir]

Selamlar Cekli829, Eskişehir Basket'in sayfası ile ilgili şuradaki tartışma sayfasında görüşünü belirtirmisin. Selamlar ve İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:56, 30 Ekim 2014 (UTC)

Evet Tabii. Memnuniyetle. Kendi görüşüm: [8]. İyi Vikiler, --►Cekli829 06:06, 30 Ekim 2014 (UTC)

Belki hoş karşılayamacayacaksınız fakat Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Uğurkent2 sayfasında bolca görüşe ihtiyaç vardır. Herhangi bir görüş (oy, yorum, soru) belirtirseniz iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 15:00, 5 Kasım 2014 (UTC)

Memnuniyetle :) Çok hoş! Başarılar dilerim. Saygılarımla, --►Cekli829 05:51, 6 Kasım 2014 (UTC)

Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar rahatsız ettiysem özür dilerim. Bir istirhamda bulunucaktım. Seçkin madde adaylığına gösterdiğim şu maddeye göz atıp oy yada yorum yapmak istermisiniz ? İyi vikiler. Gençfenerbahçeli98 22,47, 5 Kasım 2014 (UTC)

Selam Cekli bey. Ben Ahmet Kaya maddesine böyle bir [9] ekleme yaptım. Amma değişikliğim Caglarctr isimli yetkili tarafından geri alındı. Tartışma sayfasına yazdım. Cevap verdi, cevap verip iddia atdım ortaya bu defa cevap vermedi. (Bu haraketi de ne kadar doğru bilemem). Yaptığım değişikliğin doğru olduğunu düşündüğümden ve bu kez ADİL bir hizmetli tarafından değiikliğim onaylanır diye düşündüğümden, deşikliğimi aynen tekrar etdim. Fakat ne yazık ki, bu kez de Mavrikant isimli kullanıcı tarafından değişikliğim geri alındı. Sebebini sordum, bu kullanıcı arkadaş daha da alakasız cevap verdi. Hatta meseleyle alakasız cevap vermekle kalmayıp, alakalı sebep göstermek yerine ondan önce aynı değişikliğimi sebeb açıklayamadan geri alan arkadaşa atkı yaptı. Yapılan bu haraketlerin subjektiv olduğunu düşünüyorum. Çünkü bilindiği üzere Türkiyede Ahmet Kayaya yanaşma aynı deyil. Ve ben de bu yapılanların arkasından bir Ahmet Kaya karşıtlığının durduğunu düşünüyorum. Yapılanlar da buna işaret ediyor zaten. Siz tecrübeli kullanıcısınız. Bu tartışmaya katılıp fikir bildirirseniz sevinirim. Sevgilerimle--samral mesaj 22:18, 16 Kasım 2014 (UTC)

Evet [10] --►Cekli829 06:34, 17 Kasım 2014 (UTC)

Yeni marşın tercümesini internetten buldum. Eski marşı ise kendim çevirdim. Fakat Türkiye'de kullanılmayan birkaç kelimeni çevirisinden emin değilim. Mesela "bizim həyat növrağımız " cümlesini "bizim hayat ışığımız" olarak çevirdim. Kontrol edebilir misin? --Mavrikantmsj 13:21, 23 Kasım 2014 (UTC)

Azerbaycan'la ilgili konularda katkı yapmış olduğun için teşekkürler! Çevirmiş olduğun cümle aslında böyle olmalı: "bizim yaşam kaynağımız". Marşın Türkçe metni için bu dış bağlantıya bakabilirsin: Azerbaycan SSC’nin Devlet Marşı. Saygılarımla, --►Cekli829 17:42, 23 Kasım 2014 (UTC)

İBP 46. Hafta[kaynağı değiştir]

Suâl, hasbihâl[kaynağı değiştir]

Selamlar, hürmetler Cekli. Ahvaliniz iyidir inşallah? Bir mevkidaşınız BBC'nin haberinde yer aldığı için eklediğim bu geri almakta ısrarlıdır. Tartışma sayfasında da izahatta bulunuldu lakin sorun devam etmekte. Vaktiniz varsa şayet müdahil olabilirsiniz. Güzel geceler dilerim. --İkmal (mesaj) 21:31, 16 Şubat 2015 (UTC)

Bir yavru kedi de sizin için![kaynağı değiştir]

merhaba benim adım baran seninki ne

Rgg baran 572 (mesaj) 17:45, 17 Şubat 2015 (UTC)

VikiProje Futbol'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Futbol Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Futbol bünyesinde çalışmalara katılmak, Futbol Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruz. Supermæn (mesaj) 19:29, 27 Şubat 2015 (UTC)

Evet Tabii, seve seve... --►Cekli829 15:23, 28 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Cekli829
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:09, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Evet Tabii, seve seve... --►Cekli829 11:21, 15 Mart 2015 (UTC)

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanı, önerilerde bulunmanı rica edeceğim. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:42, 26 Mart 2015 (UTC)

Translating the interface in your language, we need your help[kaynağı değiştir]

Hello Cekli829, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
Tüm vikilerde çeviri eklemek veya çevirileri değiştirmek için lütfen MediaWiki yerelleştirme projesini translatewiki.net'i kullanın.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 14:06, 26 Nisan 2015 (UTC)

Diyapazon, 23:27, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Evet Silinsin. --►Cekli829 15:54, 23 Mayıs 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Rosetta Yıldızı
Çevirilerin için HeraklesKakashi mesaj atın 19:21, 30 Mayıs 2015 (UTC)
Teşekkür ederim! --►Cekli829 12:03, 31 Mayıs 2015 (UTC)
Yazar Yıldızı
Merhabalar Cekli829, CEE Spring 2015 projenizdeki katkılarınızdan dolayı şahsım adına çok teşekkür ederim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:39, 3 Haziran 2015 (UTC)
Teşekkür ederim! --►Cekli829 06:39, 6 Haziran 2015 (UTC)

Hocam Ali Seven'in hesabından yaptığım değişiklikleri onaylar mısınız? Melancholyobservations123 (mesaj) 02:11, 9 Temmuz 2015 (UTC)

Evet--►Cekli829 03:56, 9 Temmuz 2015 (UTC)
 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~ --Uğurkentmesaj 05:52, 17 Temmuz 2015 (UTC)

Teşekkür ederim! Sizin de bayramınız kutlu olsun! --►Cekli829 07:57, 18 Temmuz 2015 (UTC)

Merhaba. şunu inceleyebilir misiniz lütfen. OkanfanEvet benim? 17:20, 14 Ağustos 2015 (UTC)

Evet Tabii. --►Cekli829 18:21, 14 Ağustos 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Redaktör Yıldızı
teşekkürler Barispapila (mesaj) 22:39, 12 Eylül 2015 (UTC)
Ödül için teşekkürler! --►Cekli829 08:46, 13 Eylül 2015 (UTC)
  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili Vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 18:08, 3 Ekim 2014 (UTC)

Teşekkür ederim! --►Cekli829 18:40, 24 Eylül 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Cekli829,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

İstenilen kategorilerin oluşturulması konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 20:24, 30 Ekim 2015 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


VikiProje Futbol iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Premier League şampiyonları listesi maddesindeki eksik kırmızı bağlantıların açılması ve maddenin seçkin liste statüsüne kavuşturulması.


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  



Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sait71 08:29, 30 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba.

Azerbaycan bayrağı maddesi acilen Türkçeleştirilmesi gerekiyor. Maddenin birçok bölümü Azerice ve Ekim 2014'den beri halen Azerice metni Türkçe'ye çevirilmemiş. Siz bu maddeyi Azerice'den Türkçe'ye tercüme edebilir misiniz?

Ayrıca Azerbaycan arması ve Azerbaycan Ulusal Marşı maddeleri çok küçük. O maddeleri genişletebilir misiniz?

Sağ olun. --31.200.20.231 18:39, 5 Şubat 2016 (UTC)

Ayguzer için başvuru[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden. Rica etsem, Kullanıcı:Ayguzer’in bu başvurularına ([11], [12], [13]) bakabilir misiniz? Saygılarımla, --►Cekli829 08:25, 10 Şubat 2016 (UTC)

Merhabalar, Kullanıcı:Ayguzer, Kullanıcı:Aguzer kuklası olması sebebiyle tarafımdan süresiz engellenmiş. Asıl hesabının engelini veren ben olmadığım için konuyla ilgilenmemin bir yararı olmamakta. Süresiz engellenme aşamasına kadar yaşananlar da mâlumunuz. Muhtemelen burayı okuyacaktır; Mskyrider ile iletişime geçmeyi denesin. Sevgiler.. --Théoden ileti 15:36, 10 Şubat 2016 (UTC)
Teşekkür ederim Théoden. Umarım Mskyrider konuyla ilgilenecektir. --►Cekli829 05:40, 11 Şubat 2016 (UTC)

Marta Lacza hakkında[kaynağı değiştir]

Şayet SAS'ta ıolan madde kalırsa geliştirebilirmisiniz sizin sanata olan yatkınlığınızı biliyorum rica etsem ben maddeyi oluşturmuştum ama kalırsa şayet geliştirebilirmisiniz ... Ayrıca ressam Arzu Kalkavan var SAS'ta onun içinde oy verebilirmisiniz kaynaklara bakıp sizin klararınıza saygım var burada epeydir bildiğim adil karar veren yetkililerdensiniz saygılar--Mihrimah Sultan Mezarlığı (mesaj) 18:38, 12 Şubat 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset hakkında[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikiproje:Siyaset projesini yeniden canlandırmak istiyoruz. Projenin katılımcılar listesinde sizin de isminiz olması sebebiyle bu mesajı size atıyorum ve neler yapabileceğimiz hakkında konuşmamız gerektiği inancındayım. Projenin tekrar hayata geçirilmesi şart, çünkü fazlasıyla ilgisiz kalmış. Konuyla ilgili olduğunu düşündüğümüz kişileri projeye dahil etmek de dahil olmak üzere, ne yapabileceğimizi konuşmalı ve plan/program yapmalıyız diye düşünüyorum.

Bence ilk olarak katılımcılara haber vermeli ardından Vikiproje:Siyaset kapsamında son derece geri kalan yerlerin düzenlenmesi adına birtakım işbirliği projeleri hazırlamalıyız. Yani bu işbirliğinde katkı sağlayan/sağlayacak kullanıcıları projenin kendisine çekmeye çalışalım derim. Hatta Vikipedi:İş birliği projesindeki gibi sorumlular belirleyip, puanlama/ödül mantığından sorumlu kişilerle iş birliği yapıp teşvik konusunda bir şeyler yapalım. Ben bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım. İlgili sayfada bu projeye yönelik adımlar da atabiliriz. Ben VikiProje Siyaset'deki "taslak" ve "başlangıç" seviyesindeki maddeleri geliştirmek adında bir işbirliği projesi önermiştim ve buna benzer geliştiriciler bence dikkatleri buraya çekebilir.

Bununla birlikte proje kapsamında, ilgisizlik kaynaklı bir ton güncel olmayan bilgi mevcut, yüzlerce madde proje kapsamında değerlendirilmeyi beklemekte ve projenin planlanması açısından birçok yenilik konmayı beklemekte. Projeyi yeniden canlandırmak için girişim olarak ne yapabiliriz, birlikte çalışmaya var mısınız? --Ahmet Turhan (mesaj) 21:48, 27 Şubat 2016 (UTC)

Azerice Vikipedi'deki aynı Kullanıcı:Menikure'den mesaj ve istek.[kaynağı değiştir]

Merhaba.

Ben Azerice Vikipedi'deki aynı Kullanıcı:Menikure'yim. Aslen Türkçe Vikipedi'de arada sırada faaliyetteyim.

Azerbaycan İslam Partisi tescili Yüksek Mahkeme tarafından 1995 yılında iptal edildi. Yüksek Mahkeme kararı iptal edilmemiştir ve bu gün de parti yasağı yasal yürürlüktedir. Ve sonuçta resmi devlet kaydı olmayan ve tarih olmuş bu parti seçimlerde yoktur ve dolayısıyla adayları ve genel başkanı da yoktur. 1995 yılından beri yasak olan partinin faaliyetleri yasadışı ve "başkanı" sadece fiili ve hapiste.

Sorun AİP hakkında (gösterdiğim sayfalarda) yanlış ve kaynakçalarla da çakışan "bilgilerin" konulmasındandır. Kullanıcı:Samral'da bunu suiistimal etmemelidir. Şimdi yazdığım an bile Samral az:Azərbaycan siyasi partiyalarının siyahısı, az:Şablon:Azərbaycanın siyasi partiyaları ve az:Mövsüm Səmədov sayfalarında yanlış bilgiler koyup konumunu kötüye kullanıyor.

az:Azərbaycan siyasi partiyalarının siyahısı maddesinde AİP'yi yanlış yere "Fəaliyyətdə olan (partiyalar)" bölümüne koydu ve hatta resmi tescili bile olmayan ve maddesi dahi olmayan az: Azərbaycan İslam Demokrat Partiyası'nı da koydu (AİP hukuken "Fəaliyyətini dayandırmış (partiyalar)" bölümüne konulmalı ve tescilli partiler arasında hiç olmayan Azərbaycan İslam Demokrat Partiyası da listeden çıkarılmalıdır.). Ayrıca az:Şablon:Azərbaycanın siyasi partiyaları maddesinde de AİP'yi yanlış yere yasal ama "Milli Məclisdə təmsil olunmayanlar (partiyalar)" bölümüne koydu (Bu şablonda da AİP gibi sona ermiş partileri için "Fəaliyyətini dayandırmış partiyalar" bölümü oluşturulmalı).

az:Azərbaycan İslam Partiyası maddesinde Samral (kendi koyduğu devlet mevzuatlarlıyla da çelişen) hatalı olarak partiyi hukuken yasal olarak gösteriyor ve sanki cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere katılmış gibi gösteriyor. (Maddenin girişinde "Azərbaycanda 1991-1995-ci illərdə fəaliyyət göstərən islamçı siyasi partiya" olarak düzeltilmesi gerekiyor.) Bunların hepsi derhal düzeltilmesi gerekiyor.

Lütfen Samral'ı haberdar edin ve yaptığı yanlış değişiklikleri önceki haline geri getirin. Yöneticilerin gelecekte konulacak yalan yanlış ve kaynakçalarla da çakışan bilgilere dikkat etmelerini ve eski haline döndürmelerini diliyorum.

Evet, kullanıcı Samral'a karşı haşin ve gaddar bir üslup kullanıp, onu tehdit etmekle hata ettim. Ama lütfen Samral'ın yaptıklarına da göz yummayın, çünkü maalesef Samral bu konularda kişisel veya ideolojik nedenlerden dolayı yapıcı değişiklikler yapmıyor. Samral'ın koyduğu yanlış bilgileri, yapıcı bir şekilde eski ve doğru haline getirdim, ve bu sırada üç geri dönüş kuralını da ihlal etmiş oldum. Fakat Samral'ın da ısrarla kasten (kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışan) yalan yanlış bilgi koyması ve üç geri dönüş kuralını da ihlal etmesine karşın, ona herhangi bir uyarı yapılmadı, ki yapılmalı.

Bu konuda sizi Türkçe Vikipedi'de haberdar etmeye devam edeceğim.

Ben Azerice Vikipedi'deki karara saygı duyuyorum ve blok bitene kadar Azerice Vikipedi'de (IP olarak da) düzenleme yapmayacağım. Bloklanma süresine itiraz etmiyorum ve kendim için bir şey talep etmiyorum, ancak vandalizm yapmış ve yapmaya devam eden karşı tarafa da bir uyarı veya işlem yapılmalı. Bu adil olur.

Saygılarımla Menikure Mesaj 19:03, 16 Mart 2016 (UTC)

Azerice Vikipedi'de gereken cevap verilmiş. --►Cekli829 11:17, 18 Mart 2016 (UTC)
Merhaba. Maalesef Samral'ın da ısrarla kasten (kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışan) yanlış bilgi koyması ve üç geri dönüş kuralını da ihlal etmesine karşın, ona herhangi bir uyarı yapılmadı. Lütfen bu konuda onu derhal uyarın ve yaptığı değişiklileri geri alın. Samral'ın az:Azərbaycan siyasi partiyalarının siyahısı ve az:Şablon:Azərbaycanın siyasi partiyaları maddelerinde koyduğu yanlış bilgileri diğer idareciler fark edip geri aldı, fakat az:Azərbaycan İslam Partiyası ve az:Mövsüm Səmədov maddelerinde de koyduğu yanlış bilgileri geri alın.
Örneğin az:Azərbaycan İslam Partiyası maddesinde, yanlış olduğu halde partiyi hukuken faal gösterip genel seçimlere ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine halen katılıyormuş gibi gösteriyor ki bu kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışıyor. Aynı şey az:Mövsüm Səmədov maddesi için de geçerli. Onu da tarih olmuş bir partinin "genel başkanı" olarak gösteriyor ki, Azerbaycan İslam Partisi tescili Yüksek Mahkeme tarafından 1995 yılında iptal edildikten sonra parti sona ermiş durumundadır ve devamlılığı yoktur. Ayrıca (Türkiye'de kapatılmış Kürt partilerin aksine) siyasi bir varisi de yoktur. Lütfen bu maddeleri ayrıntılı olarak kontrol edin ve düzeltin.
Teşekkür ederim. Menikure Mesaj 10:24, 19 Mart 2016 (UTC)
Lütfen bu son iki maddede (az:Azərbaycan İslam Partiyası ve az:Mövsüm Səmədov) hatalı değişiklikleri geri alın. Halen konulan yanlış bilgiler diğer idareciler tarafından fark edilmemiş. Bana mesaj verirseniz sevinirim. Menikure Mesaj 10:54, 20 Mart 2016 (UTC)
Lütfen bu konuda bana mesaj verirseniz sevinirim, çünkü o iki maddedeki hatalı değişiklikler halen geri alınmamış. az:Azərbaycan İslam Partiyası maddesinde, hukuken faal gösterip yakın geçmişteki genel seçimlere ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine halen katılıyormuş gibi gösterilen bölümü kaldırın ve düzeltmeler yapın. az:Mövsüm Səmədov maddesinde kapatılmış partiyi faal ve "genel başkanı" olarak gösteren bölümlerini de kaldırın ve düzeltin. Lütfen ayrıntıları kontrol edin ve bu konuda haklı olduğumu göreceksiniz. Teşekkür ederim. Menikure Mesaj 10:24, 21 Mart 2016 (UTC)

İşbirliği için oylama sizi bekliyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset İşbirliği Oylama
İyi günler...
Siyaset Projesi'nde ayın işbirliğini görüşünüzü ve oyunuzu belirtmek için TIKLAYIN. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:27, 21 Mart 2016 (UTC)
Evet --►Cekli829 09:45, 21 Mart 2016 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa 2016 Bahar Yarışmasına davet[kaynağı değiştir]

Bahar geldi, yarışma başladı!
Merhaba Cekli829!
Orta ve Doğu Avrupa Vikipedistleri tarafından organize edilen Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bahar 2016 yarışması başladı! 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada amaç, üye ülkeler ve onların kültürleri, insanları ile ilgili maddeler oluşturmak. Madde listeleri hazır! (sayfadaki bayraklara tıklayınız). Siz de yarışa hazırsanız hemen adınızı proje sayfasına ekleyin.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Başak (mesaj) 19:30, 29 Mart 2016 (UTC)

Haydi Nisan 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın işbirliği
İyi günler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Nisan 2016 iş birliği projesi belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN
--Ahmet Turhan (mesaj) 11:36, 31 Mart 2016 (UTC)

Haydi İkinci Nisan 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın işbirliği
İyi günler.
VikiProje Siyaset bünyesinde İkinci Nisan 2016 iş birliği projesi belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN
--Ahmet Turhan (mesaj) 23:39, 14 Nisan 2016 (UTC)

Gözden Kaçmış Bir Revizyon Hatası[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

[14] Şu link Leicester City FC sayfasının geçmişini ifade etmektedir.


01:06, 3 Mayıs 2016‎ Cekli829 (Mesaj | Katkılar)‎ . . (8.982 bayt) (-25)‎ . . (Burky12 tarafından yapılan 17032489 sayılı değişiklik geri alınıyor.) (Geri al | teşekkür et) [Cekli829 tarafından kontrol edildi]
01:05, 3 Mayıs 2016‎ Cekli829(Mesaj | Katkılar)‎ k . . (9.007 bayt) (-33)‎ . . (5.46.4.176 tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Burky12 tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.)
00:27, 3 Mayıs 2016‎ 5.46.4.176 (Mesaj)‎ . . (9.040 bayt) (+33)
‎ 00:20, 3 Mayıs 2016‎ Burky12 (Mesaj | Katkılar)‎ . . (9.007 bayt) (+25)‎
‎ 00:14, 3 Mayıs 2016‎ Burky12 (Mesaj | Katkılar)‎ . . (8.982 bayt) (+46)‎
‎ 00:10, 3 Mayıs 2016‎ 85.108.104.115 (Mesaj)‎ . . (8.936 bayt) (+99)‎
‎ 00:00, 3 Mayıs 2016‎ 176.54.175.226 (Mesaj)‎ . . (8.837 bayt) (+52)‎

Geçerli ve kontrol edilmiş bir revizyonun ardından, Saat 00.00, 3 Mayıs 2016 tarihinden itibaren sizin yaptığınız değişikliğe kadar 5 değişiklik yapılmış bulunmaktadır. Koyu siyah harflerle belirtmiş olduğum 85.108.104.115 numaralı ip adresinin yapmış olduğu bilgi eklentisinin herhangi bir dayanağı bulunmamakta ve potansiyel bir vandalizmi ifade etmektedir. Siz, 5.46.4.176 numaralı ip adresinin değişikliğini reddederken farkında olmadan diğer 4 sürümü otomatik kabul etmiş oldunuz ve bu kaynaksız bilgi kontrol edilmiş sayıldı.

Bu mesajı size yazma amacım, Vikipedi'de bu tür hataları hemen hemen tüm devriyelerin veya diğer kullanıcıların -buna ben de dahil olmak üzere- farkında olmadan yapmış olması ve bu nedenle daha dikkatli olmamız gerektiğini düşündüğüm ve düşüncemi sizinle paylaşmayı istediğim içindir.

Sevgiler, İyi çalışmalar ve İyi Vikiler!
ऐ๑ Süleyman Onur ( buyrun benim? ) 11:15, 5 Mayıs 2016 (UTC)

Sayın ऐ๑ Süleyman Onur. Galiba bu değişiklik. Evet, haklısınız. Bir otomotik hata olmuş. Bilginiz için teşekkürler! Bazen olur böyle şeyler. Biz gönüllüyüz. Birimiz bilemeden hata yaparız; digerimiz onu düzeltiriz :) Saygılarımla, --►Cekli829 18:39, 6 Mayıs 2016 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 19:53, 10 Mayıs 2016 (UTC)
Sayın Eldarion, bu uyarı ne ile ilgili? --►Cekli829 18:26, 11 Mayıs 2016 (UTC)
Farid Alizade maddesi kayda değer olmadığı için silinmiştir. Eldarion 19:23, 31 Mayıs 2016 (UTC)
Nasıl yani? Ama neden SAS'a çıkartmadınız? --►Cekli829 06:15, 1 Haziran 2016 (UTC)
Bu politika sebebiyle. --Eldarion 13:12, 1 Haziran 2016 (UTC)
@Eldarion, Kişi meslektaşları veya ardından gelenlerce önemli bir kişilik sayılmakta veya ona sıkça atıfta bulunulmakta. --►Cekli829 10:36, 3 Haziran 2016 (UTC)
Kaynak ? --Eldarion 11:19, 3 Haziran 2016 (UTC)

Haydi Haziran 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın işbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Haziran 2016 iş birliği projesi "Düzenlenmesi gereken maddeler kategorisinde bekleyen siyaset konulu maddelerin düzenlenmesi" olarak belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 16:47, 1 Haziran 2016 (UTC)

Ezel Kılıç Maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Kendisi ressam olan hanfendi direkt silinmek üzere işaretlenmiş silinmemesi için yardımcı olurmusunuz bir bakarmısınız sizin sanatsever olduğunuzu biliyorum lütfen ???--195.142.6.36 21:14, 14 Haziran 2016 (UTC)

Haydi Temmuz 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Temmuz 2016 iş birliği projesi "Çin siyaseti şablonunda yer alan kırmızı maddelerin oluşturulması" olarak belirlenmiştir.

Çin Halk Cumhuriyeti siyaseti ile ilgili Şablon:Çin siyaseti şablonu neredeyse bomboş, maddelerin birçoğu kırmızı. İngilizce dildeki şablon referans alınmış ve bu şablonda yer alan maddelerin kırmızılıklarının giderilmesi ve konuya ilişkin çeşitli maddelerle zenginleştirilmesi gerekmekte. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 20:26, 30 Haziran 2016 (UTC)

Haydi Ağustos 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset'in yeni 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arasındaki işbirliği projesi: Resim aranan siyasetçiler kategorisindeki maddelere görsel ekleme olarak belirlenmiştir.

Resim aranan siyasetçiler kategorisinde an itibariyle 4.151 madde bulunmakta. Burada yer alan maddelere resim eklenmesi gerekmekte. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 17:24, 31 Temmuz 2016 (UTC)

VikiPera: Vikimaraton[kaynağı değiştir]


VikiPera: Vikimaraton
13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:30-17:00, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü

VikiPera: VikiKarekod Projesinin ilk ayağı olan ödüllü yarışma VikiPera İBP tamamlanmak üzere. Pera Müzesi’nin 2 sergisinde yer alan 32 tablo hakkında birer Vikipedi maddesi oluşturulması ve geliştirilmesi için düzenlenen yarışmada, tablolar ve ressamları hakkında el birliğiyle yeni içerik ürettik. Hepimizin eline sağlık!

Projenin ikinci aşaması, karekodların müzeye yerleştirilmesi olarak planlanmıştı. Bu konuda da hazırlıklar tamam. Ancak şimdilik bu ilk GLAM deneyiminden öğrendiğimiz önemli bir şey oldu: Maddelerin müzede karekodla kamuoyu ile paylaşılacak duruma gelmesi için yarışma sürecindeki üretim yeterli değil; ek bir çalışma daha gerekli.

Maddelerin daha kaliteli hale getirilmesi ve kayda değerlik sorunlarının çözülmesi için bir Vikimaraton yapılması planlanıyor. Pera Müzesi, eserler hakkında internetten ulaşılamayan bazı kaynakları İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi’nde (Tepebaşı’nda Pera Müzesi’ne 1 dk. yürüme mesafesinde) bulmanın mümkün olduğu ancak dışarıya ödünç kitap verilemediği bilgisini paylaştı. Bu sebeple, kaynakların proje dahilindeki maddelerin geliştirilmesinde kullanılması için vikipedistleri bir vikimaraton etkinliği kapsamında misafir etmeyi teklif etti.

Katılabilecek deneyimli vikipedistler ile kütüphanede buluşup maddelere son halini vermek üzere ikinci bir çalışma yapacağız. Cumartesi sabah 10.30'da başlayacak olan çalışmamız akşam 17.00'ye kadar sürecektir. İstanbul'da olan her yazarımızın, ilgi duyan herkesin etkinliğe katılmasını ve maddelerin gelişimine katkıda bulunmasını istiyoruz.

Gelecek olan vikipedistlerin aşağıda bir isim listesi oluşturmasını rica ederiz. Bu sayı Pera Müzesi'ne bildirilerek gerekli düzen sağlanacaktır.

Gelecek olan vikipedistlerin taşınabilir bilgisayarlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Vikimaraton kapsamında yapılacak tüm değişiklikler VikiPera İBP yarışmasındaki puanlamanın dışında tutulacaktır.

Katılımınızı bekliyoruz! Sevgiler. --Wikimedia TKG Türkiye

Katılmak için etkinlik sayfasına kaydolun!
Bu duyuru mesajı size VikiPera İBP yarışmasında yer aldığınız için gönderilmiştir.

Kudyaz 22:14, 15 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 14:20, 16 Eylül 2016 (UTC)

Haydi Ekim 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]


VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak" olarak belirlenmiştir.

Kamboçya ile ilgili bilgiler Türkçe Vikipedi'de sınırlı seviyede. Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konulara dair birçok madde oluşturulmayı beklemekte. Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak suretiyle ansiklopedimize katkıyı hedefliyoruz. Bu kapsam İngilizce kategori sayfası yardımcı olabilir. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Ahmet Turhan (mesaj) 06:56, 2 Ekim 2016 (UTC)

Zemfira Meftahətdinova[kaynağı değiştir]

Salam həmkar. Mən bu məqaləni yenidən qurmaq üçün tamam sildim. Mən bilmirdim mətni tamam silmək olmaz. 7 gün bloklanma çoxdu. Bu səfər səhvimdən keçində zəhmət deyilsə. Bir daha təkrarlanmayacaq, blokumu açın(((.--Calal99 (mesaj) 19:29, 2 Ekim 2016 (UTC)

İnanmaq istərdim ki, bir daha belə hallara yol verməyəcəksiniz. Blokunuzu açıram. Gələcək fəaliyyətinizdə bütün bunları nəzərə almağınızı xahiş edirəm. Uğurlar!--►Cekli829 08:23, 3 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 01:06, 8 Ekim 2016 (UTC)

Tabii, memnuniyetle :) --►Cekli829 05:19, 13 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset - Ekim 2016 işbirliği projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Ekim 2016 - Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesi halen devam etmekte. İşbirliği projesine ait konulardaki eksiklerin planlı bir şekilde giderilme hedefi halen devam etmekte. Proje Kamboçya'a dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsamaktadır. Madde ve kategori açmakta bir sınır veya kota yoktur. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.

İşbirliği projesi için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Proje bitiş tarihi olan 31 Ekim 2016 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:00, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 24 Nisan 2024 Çarşamba, 15.28 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

Ayın İşbirliği'nde Son 1 Hafta![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema Ayın İşbirliği'nde Son Hafta!
Merhaba!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

MediaWiki message delivery (mesaj) 00:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

Böyük türk-II isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Pragdonmesaj 14:04, 27 Ekim 2016 (UTC)

Böyük türk-III isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Pragdonmesaj 14:04, 27 Ekim 2016 (UTC)

Vikiproje Siyaset İşbirliği projesinde son 3 gün![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Kamboçya ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesinde son 3 gün!

Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsayan proje 31 Ekim 2016 günü sona eriyor. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı!

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:59, 28 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

Ekim 2016'nın VikiProje Siyaset İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz!!!

Merhaba Cekli829,

VikiProje Siyaset İş birliği projesine katılımınız için teşekkürler.

Kamboçya ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak konulu projede 3. oldunuz. VikiProje Siyaset İş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

İyi Vikiler, bol katkılar.
--Ahmet Turhan (mesaj) 21:16, 1 Kasım 2016 (UTC)

Hiç beklemiyordum. Teşekkür ederim, Ahmet Turhan! :) --►Cekli829 06:10, 2 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:14, 29 Kasım 2016 (UTC)

Azerice Vikipedide AWB kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar sayın Cekli829. Ben son bir kaç gündür Azerice Vikipedide AWB değişiklikleri yapmaktayım. Giderilecek çok hata olduğu için AWB'nin bot özelliğini kullanmak istiyorum ancak yetkili bir kimseye sormadan bot çalıştıramayacağımı bildiğim için size danışıyorum. Hangi yolu izlemeliyim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Saygılar. --II. Niveles 16:16, 30 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında bir projeye katılmanız şerefine Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünü kazandınız. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 13:03, 1 Aralık 2016 (UTC) (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde 2. oldunuz[kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde 2. oldunuz
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında düzenlenen "Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması " konulu işbirliği projesinde 2. oldunuz. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 13:06, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

Haydi Vikiproje Siyaset Aralık 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Aralık 2016 iş birliği projesi "siyaset kategorisinde yer alan kaynaksız veya kaynağı zayıf maddelere kaynak ekleme ve kaynakları düzenleme" olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:08, 6 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Marta Lacza maddesi yardım[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rta_Lacza - İlk SAS'ta oy kullandığınız madde tekrar SAS'ta tekrar bir bakabilirmisiniz ?--195.142.6.203 02:30, 16 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:28, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sinema Ocak 2017 İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Ocak 2017 iş birliği projesi Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle değerlendirilmemiş 6.708 maddenin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:53, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:15, 30 Ocak 2017 (UTC)

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 09:57, 31 Ocak 2017 (UTC)

İstanbul Uluslararası UFO Müzesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İstanbul Uluslararası UFO Müzesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İstanbul Uluslararası UFO Müzesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 09:59, 31 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Şubat ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayki proje, Azerbaycan sineması maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Hedef 50 madde oluşturmaktır

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:00, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Şubat 2017 iş birliği projesi Film festivalleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış film festivallerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:41, 8 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Nisan 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Nisan 2017'nin 15 günlük ilk iş birliği projesi, Sergey Yutkeviç filmleri'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış Sergey Yutkeviç filmlerinin 18'inin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:11, 1 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

Sorunlu dosyalar[kaynağı değiştir]

Deniz (mesaj) 19:20, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:20, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:20, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:20, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:20, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:20, 2 Nisan 2017 (UTC)

Evet Hepsi silinsin. --►Cekli829 12:24, 4 Nisan 2017 (UTC)

Azerbaycan konulu işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" projesine son 2 gün. An itibariyle 47 olan madde hedefine dair 18 madde (%38.3) açıldı, proje bitim tarihi olan 15 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:35, 13 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak eklemektir. Burada örnek bir liste yer almaktadır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Nisan 2017 (UTC)

Kaynak ekleme işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak ekleme" projesine son 5 gün. Burada örnek bir liste mevcut. An itibariyle 250 madde olan hedefe dair 57 maddeye (%22.8) kaynak eklendi, proje bitim tarihi olan 30 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:54, 26 Nisan 2017 (UTC)

Sovyet kaynak listesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet kaynak listesi oluşturuldu. Vikipedistlerin yararlanılacağı kaynakların listesini barındıran bu listeye siz de herhangi bir kaynak önerebilir ve ilgili altbaşlığa ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu SSCB bayrakları şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen ilk Mayıs 2017 projesi "Türkçe vikipedide olmayan siyaset konulu şablonların Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması" projesi başladı. Projeye katılmak için tıklayın. Proje bitiş tarihi olan 16 Mayıs 2017 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 19:38, 5 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet bayrakları işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "SSCB bayrakları şablonundaki yer alan eksik maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 16 Mayıs 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:33, 12 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mayıs 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Mayıs 2017'nin iş birliği projesi, Cannes Film Festivali şablonundaki eksik maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla şablonda maddesi oluşturulmamış Cannes Film Festivali ile ilgili 20 maddenin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --Pragdonmesaj 11:19, 1 Nisan 2017 (UTC)

Futbol konulu VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje SiyasetMayıs 2017'nin 2. işbirliği, bir önceki dönem yeni siyaset şablonlarının oluşturulması hedefli işbirliğinde oluşturulmuş olan yeni şablonlarda bulunan açılmamış maddelerin ve kategorilerin açılmasıdır. Bu listedeki maddeler açılabilir. Projeye katkılarınızı bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:03, 18 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet projesi oylamaları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği'nde gelecek dönemlerde planlanan tüm katkılar konusunda anket ve oylamalar sayfasında önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve ayın görseli başta olmak üzere aklınızdaki herhangi bir konu hakkındaki görüşlerinizi oylama sayfasında paylaşın, dilediğiniz öneriye oy verin. Sayfada an itibariyle 14 aday görsel ve 14 aday proje bulunmakta. Bunun dışında aklınıza gelen yeni fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.

Proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte. İyi Vikiler, bol katkılar.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:16, 23 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet futbolu işbirliği projesinin bitmesine son 4 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturma" projesine son 4 gün. 33 madde olan proje hedefine dair henüz 2 madde (6.06%) tamamlandı. Proje bitim tarihi olan 31 Mayıs 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:39, 27 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği birinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmektir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:34, 1 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen ilk Haziran 2017 projesi "İllere göre 1999 Türkiye yerel seçimleri maddelerinin oluşturulması" projesi başladı. Projeye katılmak için tıklayın. Proje bitiş tarihi olan 15 Haziran 2017 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 00:35, 2 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Haziran 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Haziran 2017 iş birliği projesi, Önemi Bilinmeyen ve Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla değerlendirilmemiş 7.992 maddenin 500 tanesinin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:49, 8 Haziran 2017 (UTC)

Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "{{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirme" projesine son 2 gün. Bu kapsamda {{VikiProje |Proje = Sovyetler Birliği |Sınıf = |Önem = }} şablon kodu proje kapsamında ilgili maddelerin tartışma sayfalarına eklenecektir. Proje bitim tarihi olan 15 Haziran 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:19, 14 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu 30'dan fazla dildeki olup Türkçe Vikipedi'de olmayan Sovyet konulu önemli maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:06, 15 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Temmuz 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:08, 4 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Temmuz 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Temmuz 2017'nin işbirliği dört maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayanlara (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelere yapılacak katkı ile Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelere yapılacak katkı ile C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) maddeleri için 3000, (b) kısmı için 50 madde, (c) kısmı için 20 maddedir.

MediaWiki message delivery (mesaj) 13:48, 6 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
VikiProje Sinema bünyesinde Temmuz 2017 iş birliği projesi, dünya genelindeki Onur Haftası nedeniyle LGBT film festivalleri listesindeki kırmızı bağlantılı festival maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:51, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm ilk iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan ilk iş birliği projesi, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelere proje şablonun eklenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelerin bulunup bu şablonun tartışma sayfalarına eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:10, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri konulu Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Temmuz 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 08:03, 29 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine yapılacak katkı ile Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine yapılacak katkı ile C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 500, (b) kısmı için 25 madde, (c) kısmı için 10 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 22:32, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2017 iş birliği projesi, Altın Aslan Ödülü maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:39, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm Ağustos ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan Ağustos ayı iş birliği projesi, Feminist filozoflar listesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 feminist filozof maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:42, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Sanat konulu Vikiproje Sovyetler Birliği birinci Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet tabloları kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:30, 1 Ağustos 2017 (UTC)

Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:21, 2 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 3 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ve Rus Kültür Derneği ortaklığıyla ödüllü işbirliği projesi[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği ve Rus Kültür Derneği ortaklığıyla
Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma konulu ilk ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının Ağustos 2017'de Ankara merkezli Rus Kültür Derneği ile yaptıkları görüşme neticesinde periyodik olarak ortaklaşa ödüllü projeler gerçekleştirme kararı alındı. Bu kapsamda ilk proje olarak Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma konulu bir ay süreli işbirliği projesi düzenlenmesi kararlaştırıldı. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 14 Eylül 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan bir aylık süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Rus Kültür Derneği tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:
    • Birinci: Toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ) değerinde üç kitap ödülü;
      • 650 ruble (yaklaşık 39 ₺) değerinde Aleksandr Soljenitsin'nin Gulag Takımadaları adlı eserinin Rusça basımı (Александр Солженицын - Архипелаг Гулаг)
      • 220 ruble (yaklaşık 13 ₺) değerinde Boris Pasternak'ın Doktor Jivago adlı eserinin Rusça basımı (Борис Пастернак - Доктор Живаго)
      • 130 ruble (yaklaşık 8 ₺) değerinde Cengiz Aytmatov'un Gün Olur Asra Bedel adlı eserinin Rusça basımı (Чингиз Айтматов - И дольше века длится день)
    • İkinci: Toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap ödülü;
      • 360 ruble (yaklaşık 22 ₺) değerinde Joseph Brodsky'nin Küçük İşler adlı eserinin Rusça basımı (Антон Чехов: Малое собрание сочинений)
      • 140 ruble (yaklaşık 8 ₺) değerinde Mihail Bulgakov'un Usta ile Margarita adlı eserinin Rusça basımı (Михаил Булгаков - Мастер и Маргарита)
    • Üçüncü: Toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödülü;
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:31, 11 Ağustos 2017 (UTC)

en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması konulu VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği Projesinde Son 17 gün[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesinde son 17 kaldı. Proje sonlanmadan sizde katılın!

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:36, 13 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Vikiproje Azerbaycan bilinmeyen-önemli değerlendirilmemiş-sınıf sayfalar kategorisindeki değerlendirilmemiş maddelerin değerlendirilmesi olarak belirlenmiştir. Hedef 500 şablonun düzenlenmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Afrika Davetiyesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Afrika İBP Davetiyesi

İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Afrika ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Afrika projesi kapsamında her ay tekrarlanan Afrika İş Birliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde Afrika konusu ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan iş birliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. MediaWiki message delivery (mesaj) 13:40, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 10 gün[kaynağı değiştir]

Rus Kültür Derneği katkılarıyla düzenlenen "Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma" konulu bir ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesine son 10 gün. 250 madde açma hedefli projenin %38,8'i (97 madde) an itibariyle tamamlandı, geri kalan maddeler açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ₺) değerinde üç kitap, ikinciye toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap, üçüncüye toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödül olarak verilecektir. Proje bitim tarihi olan 14 Eylül 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:41, 4 Eylül 2017 (UTC)

Evet--►Cekli829 19:35, 9 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Eylül 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Eylül 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 300, (b) kısmı için 20 madde, (c) kısmı için 10 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 6 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje: Spor için yeni bir iş birliği projesi oluşturuldu. Katılımınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:04, 8 Eylül 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu George Koval maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:00, 16 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eylül ayının yarısından fazlasını geride bırakmamıza rağmen Vikiproje:Spor kapsamındaki iş birliği projesine yeteri kadar katılım olmadı. Katılımlarınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 01:44, 19 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ekim 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ekim 2017'nin işbirliği, aşağıdaki 4 şablonun "kırmızı bağlantılı" maddelerinin açılmasıdır.
Şablon:Çift meclisli ulusal yasama organları, Şablon:Tek meclisli ulusal yasama organları, Şablon:Ulusal alt meclisler, Şablon:Ulusal üst meclisler

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedef: Eksik 350 maddeden 100 adedinin açılması.

Siyaset alanına odaklanan işbirliği projelerinin bu dönemkine siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli.

Herkese verimli çalışmalar dilerim.

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin dış ilişkileri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:26, 2 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ekim ve Kasım 2017 iş birliği projesi, 90. Akademi Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü başvuruları maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 78 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:05, 26 Ekim 2017 (UTC)

VikiProje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ekim aynının iş birliği projesi olarak belirlenen Asya Kış Oyunları maddelerinin açılması projesine henüz katılım olmadı :( Hep birlikte hareket ederek projeyi canlandırabilir, iş birliği ile eksiklerimizi giderebiliriz :) Katılımlarınızı bekliyoruz.--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:21, 28 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor ayın iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Kasım ayının iş birliği projesi "Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması" olarak belirlenmiştir. Tüm proje üyelerinin katılımını beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06:56, 2 Kasım 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Kasım 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 5 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 21:13, 2 Kasım 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci ödüllü işbirliği projesi[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Sovyetler Birliği'nde Kürtler konulu 50 madde oluşturma konulu ikinci ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci projenin ardından ikinci proje olarak "Sovyetler Birliğİ'nde Kürtler" konulu 50 madde oluşturma konulu 15 gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 16 Kasım 2017 Perşembe günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 1 Aralık 2017 Cuma günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 15 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara proje sorumluları imzalı olarak verilecek hediyeler:
  • Birinci: Toplam altı adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Mela Bırhanê Tarînî - Medrese, Ji Her Aliyî Ve Medreseyên Me  • Newaf Mîro - Du Kes Yek Mırov  • Dilawer Zeraq - Nexşên Li Giyan  • Ahmedê Hepo - Bawerî

  • İkinci: Toplam beş adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Memo Şahin - Çîroka Koçberên Bêparêzer, Kurdên Elmanyayê  • Mahmut Baran - Êdî Navê Min Bêrîvane  • Sirri Ayhan - Dansa Berber  • Ali Yüzen - Dengê Felefeyê  • Eküp Kıran - Pilingê Serhedê

  • Üçüncü: Toplam dört adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Şiwan Osman Mıstefa - Kurdistan Û Prosesa Îslamkırına Kurdan  • Lokman Ayabe - Gava Heyatê  • Özgür Kıyak - Rêwıyên Bê Welat  • Celadet Alî Bedirxan - Ferheng

  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz. Ayrıca açılacak maddelerde bu kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:12, 15 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2017'nin Kasım ayı için Vikiproje:Spor kapsamında gerçekleştirilen Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması konulu iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:04, 19 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin içerik[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleşecek Aralık 2017 işbirliğinde Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde ve seçkin liste kazandırmayı düşünüyoruz. Burada İngilizce Vikipedi'de seçkin madde veya seçkin liste olan seçkin içerik oluşturma önerileri mevcut. Siz de görüşünüzü bildirerek ve projenin bir parçası olarak gerek Vikipedi'nin gerekse projenin gelişmesine yardımcı olun ve sizin de seçkin içeriklerde isminiz olsun. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:46, 28 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında 2017'nin Aralık ayının iş birliği projesi uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması olarak belirlenmiştir. Siz de projenin bir parçası olarak Vikipedi'mizdeki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:26, 1 Aralık 2017 (UTC)

Seçkin liste çalışması[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği liderleri listesi ve Sovyetler Birliği başbakanları listesi maddelerini Türkçe Vikipedi'ye seçkin liste olarak kazandırmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:31, 1 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Aralık 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Aralık 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:20, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Aralık 2017'nin iş birliği projesi olarak belirlenen "uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması" projesinde ayın yarısına gelindi. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:17, 15 Aralık 2017 (UTC)

Ödüllü Sovyet işbirliği projesi[kaynağı değiştir]










Meeting at the Blagovescenskaya Square.jpg



VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi konulu üçüncü ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci ve ikinci projenin ardından üçüncü proje olarak "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma konulu 45 gün gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 18 Aralık 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 4 Şubat 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 45 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.

Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi), Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:

  • Birinci;
    • Rus Kültür Derneği tarafından verilecek Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 2017 tarihinde İzdatelstvo E Yayınevi tarafından basılan Ekim 1917 isimli kitabı (Rusça)
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 4 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • İkinci;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Maksim Gorki'nin 3 adet kitabı;
      • Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda adlı eserler
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • Üçüncü;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 2 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta

 • Tüm katılımcılara ödüller

  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi) tarafından projeye özgü hatıra ödülleri verilecektir.
  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserleri hediye olarak verilecektir.
  • Ödül verilecek eserler hakkında ayrıntılı bilgi proje ana sayfasında yazılıdır.
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol ödüller, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:28, 15 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ocak 2018 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ocak 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 14:33, 1 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje:Spor Ocak 2018 iş projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ocak 2018'in iş birliği projesi, spor ile ilgili madde isteklerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde gerçekleştirilen Ocak 2018 iş birliği projesi, 75. Altın Küre Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:52, 6 Ocak 2018 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 1 hafta[kaynağı değiştir]

Moskova Yurttaşları Evi, Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi katkılarıyla düzenlenen "Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi" konulu bir buçuk ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesinin bitimine son bir hafta. "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma projede maddeler hala sizler tarafından açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye Rus Kültür Derneği tarafından Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 1917 isimli kitabı, Kor Yayınevi tarafından Sovyet Devrimi I, Sovyet Devrimi II, Emmanuil Kazakeviç - Mavi Defter ve Nikolay Dobrolyubov - Oblomovluk Nedir? isimli 4 kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta; ikinciye Kor Yayınevi tarafından Maksim Gorki'nin Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda isimli 3 adet kitabı ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta, üçüncüye ise Kor Yayınevi tarafından Ivan Popov - Kavganın Şafağı ve Jan Otchenachek - Yurttaş Brych isimli 2 adet kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta ödül olarak verilecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserler ile Moskova Yurttaşları Evi tarafından projeye özgü hatıra ödülleri hediye olarak verilecektir.

Projenin bitim tarihi olan 4 Şubat 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:14, 29 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Şubat 2018'in İş Birliği Projesi, Kış Olimpiyatları programındaki spor maddelerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:43, 31 Ocak 2018 (UTC)

VikiProje Siyaset Şubat 2018 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Şubat 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 18:37, 4 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde Şubat 2018 iş birliği projesi, 71. İngiliz Akademisi Film Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 50 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:39, 7 Şubat 2018 (UTC)

Sovyet kozmonotları projesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

Dosya:Laika ac Memorial Museum of Astronautics (6849617334) (cropped).jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet kozmonotlar kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor tartışması[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında yeni bir tartışma mevcut. Fikrini belirtebilirsen sevinirim :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 07.59, 21 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Siyaset Mart 2018 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Mart 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 22.08, 1 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde Mart 2018 iş birliği projesi, Akademi Ödülleri şablonundaki kırmızı bağlantılı tören maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.12, 2 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Nisan ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde Nisan 2018 iş birliği projesi, Vikiveri'de IMDb bilgisi eksik olan maddeler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kategoride bulunan 200 maddenin IMDb bilgisinin Vikiveri'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.27, 2 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verildi[kaynağı değiştir]

Burada istatistiksel olarak listelendiği üzere; şu ana kadar 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 27 işbirliği projesi düzenlendi. Projeler kapsamında çeşitli ödüller dağıtıldı. Ancak sorumlu eksikliği nedeniyle Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verilmiştir. Gelecekte Vikiproje:Sovyetler Birliği'nden sorumlu olmak isteyenlere duyurulur. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.52, 21 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Mayıs 2018'in iş birliği projesi Olimpik sporların dünya şampiyonalarının maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkılarınızı beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.51, 1 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi katılımını bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Mayıs ayının iş birliği katılımını bekliyor! Projeye katkıda bulunarak spor maddelerinin gelişimine sen destek olabilirsin. İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.23, 21 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi "LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılımınızı bekleriz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.37, 2 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi olan LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması konulu proje katkılarınızı beklemekte :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.49, 13 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Temmuz 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Temmuz 2018'in iş birliği projesi, Jack Adams Ödülü kazanan buz hokeyi oyuncusu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkıarlınızı bekliyoruz :)--Kullanıcı:Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.35, 2 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 20.25, 2 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Cekli829!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2018 iş birliği projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda 50 film afişinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.18, 3 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi katılımınızı bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması projesine katılımlarınız beklenmektedir :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.39, 13 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Olimpiyatlar Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Olimpiyatlar Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Olimpiyatlar ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Olimpiyatlar projesi kapsamında her ay tekrarlanacak Olimpiyatlar İş birliği projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{Vikiproje}} şablonunu Olimpiyat alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.32, 31 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Eylül 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Eylül 2018'in iş birliği projesi Afrika Oyunları etkinliklerinin maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.33, 1 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Eurovision halk jürisi hakkında şüpheler[kaynağı değiştir]

Sayın baylar, Birkaç Türkiye'de Eurovision hakkında şüphem var. Türkiye halk jürisi üyeleri kimdiler aşağıdaki yıllarda: 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1995, 1996 ve 1997.

Saygılarımızla Carlos M.S. --Carlos MS (mesaj) 10.53, 1 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Yüzen boğa silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yüzen boğa) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yüzen boğa sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Ahmet Turhan (mesaj) 12.00, 8 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]

Tamam. Teşekkürler! ►Cekli829 13.35, 8 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ödül için çok teşekkür ederim. Projenin özel ödülü olacakmı? Çünkü 1. haftada "projeyi ilk üç sırada tamamlayan kullanıcılar Kadın Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır" deye bir cümle yazılmıştı. İyi çalışmalar. ►Cekli829 08.28, 9 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler! ►Cekli829 06.38, 10 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler! ►Cekli829 13.53, 14 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

İBP ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler! ►Cekli829 05.34, 22 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


Merhabalar. Vikipedi:Vikibahar 2019, 23 Mart günü başlıyor! Köy çeşmesindeki duyuruyu inceleyebilir, proje sayfasına giderek projeyle alakalı daha ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz! Katılımınızı bekliyoruz!--Rapsar (MediaWiki message delivery (mesaj) 00.07, 21 Mart 2019 (UTC))[yanıtla]

Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. --►Cekli829 16.58, 23 Mart 2019 (UTC)[yanıtla]

Vikibahar 2019[kaynağı değiştir]

Yarışmayı organize eden kullanıcı olarak katılımcıların, yarışma kurallarını okumalarını ve kurallara dikkat etmelerini hatırlatan toplu bir mesaj atmak istedim :) İyi günler.--Rapsar (MediaWiki message delivery (mesaj) 21.14, 23 Mart 2019 (UTC))[yanıtla]

Vikiproje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım![kaynağı değiştir]



VikiProje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım!
Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje:Sovyetler Birliği'nde 2 yıl 9 ay geride kaldı. Proje katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Proje kapsamında 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 28 adet işbirliği projesi oluşturuldu. Bu kapsamda toplam 46 katılımcı işbirliği projelerine katkı sağladı, yüzlerce madde periyodik olarak düzenlenen işbirliği projeleri kapsamında oluşturuldu ve düzenlendi. Bunun yanında pek çok yeni kategoriler ve şablonlar meydana getirilerek proje ile ilgili maddeler geliştirildi. (detaylı istatistik) Proje kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Marşı ve George Koval seçkin madde olarak Vikipedi'ye kazandırıldı. Sovyetler Birliği liderleri listesinin adaylığı ise devam etmekte.

Maalesef sorumlu eksikliği nedeniyle projeye ara vermek zorunda kalmıştık. Ağustos 2019 itibariyle projeyi tekrar canlandırmak istiyoruz. Proje bülteninde yapılan gelişmeler ve yenilikler yer almakta. Projeyi tekrar canlandırmak için sizin katkılarınıza ihtiyacımız var. Anket ve oylamalar sayfasında görüşlerinizi bildirerek gelecek işbirliği projelerinin kolektif biçimde ilerleyebilmesi için yardımcı olun, Sovyetler Birliği ile ilgili maddelerin geliştirilmesine katkıda bulunun. Birlikte çalışmak için iletişime geçebilirsiniz. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeniden canlanmak umuduyla iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11.24, 17 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet casusları projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Ağustos 2019'un proje konusu Sovyet casuslar şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

--MediaWiki message delivery (mesaj) 09.59, 29 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet gazeteleri projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Eylül 2019'un proje konusu Sovyetler Birliği'nde yayınlanmış gazeteler kategorisine ait maddeleri oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.59, 1 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Yılın maddeleri 2019 yarışması başlıyor[kaynağı değiştir]

Kasım - Aralık 2019'da, Türkçe Vikipedi'deki maddeler ilk kez Yılın maddeleri yarışmasına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar Türkçe Vikipedi'nin en iyileri arasından seçilen aday maddelerden seçimini yapacaktır. Yarışma kurallarına burada ulaşılabilir. Yarışma birkaç aşamadan oluşacaktır;

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir. Bu sene Türkçe Vikipedi'de ilk kez yapılacak yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08.21, 2 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

2019 Yılın maddeleri adaylığı için son gün[kaynağı değiştir]

Türkçe Vikipedi'nin en iyilerinin maddelerinin seçileceği 2019 Yılın maddeleri yarışmasının maddeleri aday gösterme süresi 25 Kasım'da 23:59 (UTC+03.00)'da sona eriyor. Yarışma kriterlerine uyan maddeleri Yılın maddesi olması için aday gösterin. 2019 Bu sene ilki yapılan yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13.13, 24 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

Kategori:Sertaç Karan'un görüntülediği filmler[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Dijkstra. Oluşturduğun Kategori:Sertaç Karan'un görüntülediği filmler maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G:Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. ---- Dijkstra·ileti 09.00, 19 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

{{subst:di-adil kullanımı hatalı belirtilmiş dosya-notice|1=Ah Bu Gençlik film afişi.jpg}} Satirdan kahraman (mesaj) 01.32, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Formula 1 Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 davetiyesi
Merhaba Cekli829, Formula 1 ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula 1 Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.10, 7 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]
Eğer bu Vikiproje ile ilgili daha fazla mesaj almak istemiyorsanız, lütfen buraya adınızı ekleyin.

VikiProje Psikoloji daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje
Psikoloji
Daveti

Merhabalar Cekli829!, Psikoloji ile ilgili maddeleri düzenlemek ve geliştirmeyi amaç edinen Psikoloji VikiProjesine davetlisiniz.


--evrifaessa ❯❯❯ mesaj

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.33, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Bakabilir misiniz?[kaynağı değiştir]

Merhaba, "Allah" maddesine inceleme için bakabilir misiniz? Chftmnr (mesaj) 19.43, 20 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Formula yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi
Merhaba Cekli829', Formula 1'in yetiştirme serileri ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula yetiştirme serileri görev gücüne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için görev gücü sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.15, 18 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]


VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Cekli829! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

--Pamfilyalı (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Cekli829! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Cekli829! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

07 💬 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Süleyman Brina silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Süleyman Brina) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Süleyman Brina sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Spidey💬 20.04, 21 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Vahid Gazi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Vahid Gazi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Vahid Gazi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Spidey💬 18.03, 22 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)

Selin Köseoğlu maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, tiyatrolarla ilgili maddelere katkı yapmış bir editör olarak, Selin Köseoğlu maddesinin silinme tartışmasında fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler. Gorkem80 (mesaj) 16.37, 16 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Cekli829, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Cekli829, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]