Uncle Grandpa bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu madde Uncle Grandpa çizgi dizisinin bölümlerini gösteren bir listedir.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
Pilot bölümler 3 2008 (2008) 15 Mart 2012 (2012-03-15) Yok
1 52 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 26 Şubat 2015 (2015-02-26) 5 Mayıs 2014 (2014-05-05) 23 Kasım 2015 (2015-11-23)
2 26 5 Mart 2015 (2015-03-05) 15 Aralık 2015 (2015-12-15) 11 Kasım 2015 (2015-11-11) 23 Şubat 2016 (2016-02-23)
3 26 16 Aralık 2015 (2015-12-16) 10 Temmuz 2016 (2016-07-10) 25 Şubat 2016 (2016-02-25) 28 Kasım 2016 (2016-11-28)
4 26 1 Temmuz 2016 (2016-07-01) 15 Aralık 2016 (2016-12-15) 29 Kasım 2016 (2016-11-29) 2016 (2016)
5 23 16 Aralık 2016 (2016-12-16) 30 Haziran 2017 (2017-06-30) 2017 (2017) 25 Eylül 2017 (2017-09-25)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Pilot bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Orijinal Yayın Tarihi
1 "Uncle Grandpa" 2008
2 "Secret Mountain Uncle Grandpa" 3 Şubat 2012
3 "5 Disguatoids and a Baby" 15 Mart 2012 (iTunes'ta)
30 Mart 2013 (Netflix'te)

1. Sezon (2013-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 "Belly Bros" Göbek Kardeşler 5 Mayıs 2014
2 2 "Tiger Trails" Kaplan İzleri 8 Mayıs 2014
3 3 "Space Emperor" Uzay İmparatoru 7 Mayıs 2014
4 4 "Funny Face" Komik Surat 6 Mayıs 2014
5 5 "Moustache Cream" Bıyık Kremi 9 Mayıs 2014
6 6 "Nickname" Takma Ad 12 Mayıs 2014
7 7 "Driver's Test" Sürücü Testi 14 Mayıs 2014
8 8 "Uncle Grandpa Sitter" Uncle Grandpa Bakıcısı 15 Mayıs 2014
9 9 "Uncle Grandpa Ate My Homework!" Uncle Grandpa Ödevimi Yedi! 16 Mayıs 2014
10 10 "Uncle Grandpa for a Day" Bir Günlük Uncle Grandpa 19 Mayıs 2014
11 11 "Afraid of the Dark" Karanlık Korkusu 13 Mayıs 2014
12 12 "Treasure Map" Hazine Haritası 4 Kasım 2014
13 13 "Locked Out" Dışarıda Kilitli Kalmak 20 Mayıs 2014
14 14 "Jorts" Şort 21 Mayıs 2014
15 15 "Brain Game" Beyin Oyunu 5 Kasım 2014
16 16 "Mystery Noise" Gizemli Gürültü 11 Kasım 2014
17 17 "Charlie Burgers" Charlie Burger 6 Kasım 2014
18 18 "Uncle Grandpa Shorts" Kısa Kısa 3 Kasım 2014
19 19 "Perfect Kid" Mükemmel Çocuk 10 Kasım 2014
20 20 "Big in Japan" Japonya'da Büyük 7 Kasım 2014
21 21 "Leg Wrestle" Bacak Güreşi 14 Kasım 2014
22 22 "Future Pizza" Geleceğin Pizzası 13 Kasım 2014
23 23 "More Uncle Grandpa Shorts" Daha Çok Uncle Grandpa Şortu 17 Kasım 2014
24 24 "Viewer Special" İzleyici Özel 18 Kasım 2014
25 25 "Bad Morning" Kötü Sabah 19 Kasım 2014
26 26 "Prank Wars" Şaka Savaşı 12 Kasım 2014
27 27 "1992 Called" Zaman Makinesi 3 Haziran 2015
28 28 "Bezt Frends" En İyi Arkadaşım 1 Haziran 2015
29 29 "Food Truck" Yiyecek Kamyonu 2 Haziran 2015
30 30 "Hide and Seek" Saklambaç 4 Haziran 2015
31 31 "The History of Wrestling" Güreşçi 10 Haziran 2015
32 32 "Sick Bag" Hasta Çanta 5 Haziran 2015
33 33 "Vacation" Tatil 9 Haziran 2015
34 34 "Aunt Grandpa" Teyze Grandpa 11 Haziran 2015
35 35 "Grounded" Topraklı 15 Haziran 2015
36 36 "Haunted RV" Perili RV 12 Haziran 2015
37 37 "İnternet Troll" İnternet Trolü 3 Kasım 2015
38 38 "Not Funny" Hiç Komik Değil 8 Haziran 2015
39 39 "Prison Break" Hapishaneden Kaçış 16 Haziran 2015
40 40 "Escalator" Yürüyen Merdiven 13 Haziran 2015
41-42 41-42 "Christmas Special" Yılbaşı Özel Bölümü 18 Kasım 2015
43 43 "Dog Day" Köpek Günü 14 Haziran 2015
44 44 "Tiger and Mouse" Kaplan ve Fare 17 Haziran 2015
45 45 "Pizza Steve's Diary" Pizza Steve'in Günlüğü 6 Kasım 2015
46 46 "Ballin" Takım Oyunu 18 Haziran 2015
47 47 "Big Trouble for Tiny Miracle" Minik Mucize İçin Büyük Tehlike 4 Kasım 2015
48 48 "New Kid" Yeni Çocuk 9 Eylül 2015
49 49 "Uncle Zombie" Amca Zombi 10 Kasım 2015
50 50 "Uncle Caveman" Mağra Adamı Amca 23 Kasım 2015
51 51 "Misfortune Cookie" Fal Kurabiyesi 13 Kasım 2015
52 52 "Wasteland" Boş Arazi 19 Kasım 2015

2. Sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
53 1 "Duck Lips" Ördek Dudaklar 25 Kasım 2015
54 2 "Numbskul" Mankafa 24 Kasım 2015
55 3 "Body Trouble" Vücut Sorunu 15 Eylül 2015
56 4 "Shower Party" Duş Partisi 27 Kasım 2015
57 5 "Uncle Grandpa Land" Uncle Grandpa Dünyası 2 Aralık 2015
58 6 "Taco Comet" Kuyruklu Yıldız Tacosu 1 Aralık 2015
59 7 "The Fan" Hayran 11 Kasım 2015
60 8 "The Package" Paket 26 Kasım 2015
61 9 "Are You Talking to Tree?" Ağaç Sen Mi Konuştun? 30 Kasım 2015
62 10 "Older" Daha Büyük 4 Aralık 2015
63 11 "Guest Directed Shorts" Zaman Burgerleri 17 Kasım 2015
64 12 "Hundred Dollar Gus" Yüz Dolar Gus 20 Kasım 2015
65 13 "Weird Badge" Tuhaf Rozet 8 Şubat 2016
66 14 "The Great Spaghetti Western" Batı'nın Harika Spaghettisi 9 Şubat 2016
67 15 "Pal.0" Pal.0 10 Şubat 2016
68 16 "Uncle Grandpa at the Movies" Uncle Grandpa Sinemada 11 Şubat 2016
69 17 "Bottom Bag" Popo Çantası 15 Şubat 2016
70 18 "Watermelon Gag" Karpuz Gösterisi 2016
71 19 "Uncle Grandpa Babies" Uncle Grandpa Bebekleri 19 Şubat 2016
72 20 "Birdman" Kuş Adam 18 Şubat 2016
73-74 21-22 "Uncle Grandpa Retires" Büyükbaba Amca Emekli Yayınlanmadı
75 23 "Fool Moon" Süper Şapşalak 17 Şubat 2016
76 24 "Secret Santa" Gizli Noel 2016
77 25 "Nacho Chesse" Nacho Peyniri 22 Şubat 2016
78 26 "Mustache Tree" Bıyık Ağacı 23 Şubat 2016

3. Sezon (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
79 1 "The Little Mer-Tiger" Küçük Kaplan Deniz Kızı 25 Şubat 2016
80 2 "Ballroom" Balo Salonu 26 Şubat 2016
81 3 "Back to the Library" Kütüphaneye Dönüş 29 Şubat 2016
82 4 "Uncle Easter" Uncle Paskalya 3 Mart 2016
83 5 "King Gus" Kral Gus 2 Mart 2016
84-85 6-7 "The Uncle Grandpa Movie" Bir Uncle Grandpa Filmi 10 Kasım 2016
86 8 "Lamestation" Dandikstation 4 Mart 2016
87 9 "Space Oddity" Bir Uzay Garipliği 8 Kasım 2016
88 10 "Relaxation Land" Dinlenme Diyarı 2 Aralık 2016 (CN TR Youtube kanalı)
89 11 "The Land of the Lost Shadows" Kayıp Gölgeler Diyarı 13 Ocak 2016 (CN TR Youtube kanalı)
90 12 "Pizza Eve" Pizza Eve 18 Kasım 2016
91-92 13-14 "The Return of Aunt Grandma" Büyükanne Teyzesinin Dönüşü 16 Kasım 2016
93 15 "Messy Bessy" Messy Bessy 21 Kasım 2016
94 16 "Memory Foam" Hafıza Yatağı 17 Kasım 2016
95 17 "Even More Shorts" Hatta Daha Fazla Şort 7 Kasım 2016
96 18 "Fleas Help Me" Pire Savaşı 22 Kasım 2016
97 19 "Wicked Shades" Gizemli Gözlük 23 Kasım 2016
98 20 "Except for Cooper" Cooper Hariç Herkes 25 Kasım 2016
99 21 "In the Clouds" Bulutların İçinde 28 Kasım 2016
100 22 "The Lepre-Con" Kandıran Lepre-Con 1 Mart 2016
101 23 "Fear of Flying" Uçma Korkusu 14 Kasım 2016
102 24 "G'day Mornin'" G'Day Mornin' 11 Kasım 2016
103 25 "Uncle Fashion" Uncle Modası 9 Kasım 2016
104 26 "Inventor Mentor" Büyük Mucit 15 Kasım 2016

4. Sezon (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
105 1 "Jerky Jasper" Sarsak Caz Çanta 29 Kasım 2016
106 2 "Dinosaur Day" Dinozor Günü 30 Kasım 2016
107 3 "RV Olympics" RV Olimpiyatları 2016
108 4 "Uncle Melvins" Rockçı Uncle 5 Aralık 2016
109 5 "Uncle Baseball" Beyzbol amcası 2016
110 6 "Costume Crisis" Kostüm Krizi 2016
111 7 "Uncle Grandpa Runs for President" Amca Büyükbaba Başkan için Çalışır 2016
112 8 "Chill Out" Sakin Ol 2016
113 9 "The Bike Ride" Bisiklet Gecesi 1 Aralık 2016
114 10 "Mr. Gus Moves Out" Bay Suratsız Taşınıyor 2 Aralık 2016
115 11 "Hiccup Havok" Hıçkırık Macerası 6 Aralık 2016
116 12 ''MacGuffin'' Matkap 7 Aralık 2016
117 13 ''Gone to His Head'' Başı Gitti 8 Aralık 2016
118 14 ''Pony Tale'' At Kuyruğu 9 Aralık 2016
119 15 ''You Can't Handle the Tooth'' Dişini Taşıyamazsın 2016
120 16 ''A Gift for Gus'' Bay Suratsıza Bir Hediye 12 Aralık 2016
121 17 ''Robo UG'' Robot Uncle Grandpa 13 Aralık 2016
122 18 ''Lil' Mac'' Küçük Mac 14 Aralık 2016
123 19 Disappearing Act Sırra Kadem 2016
124 20 Tongue Tied Suskun 2016
125 21 Uncle Dummy Dummy Amca 2016
126 22 Face Fix Yüz Kremi 15 Aralık 2016
127 23 The Phone Call Telefon Görüşmesi 2016
128 24 Uncle Cupid Cupid'in Amcası 2016
129 25 Doctor Visit Doktor Ziyareti 2016
130 26 The Cake Mistake Kek Hatası 2016

5. Sezon (2016-2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
131 1 Sheep Deprivation Koyun Yoksunluğu 2017
132 2 Trash Cat Kedi Çöpü Mayıs 2017
133 3 Uncle Grandpa's Odd-yssey Uncle Granpa'nın Tuhaf Yolculuğu 15 Eylül 2017
134 4 Surprise Party Sürpriz Parti 18 Eylül 2017
135 5 Late Night Good Morning with Uncle Grandpa Uncle Grandpay'la Gece Yarısı Günaydını 22 Eylül 2017
136 6 New Direction Yeni Üye 19 Eylül 2017
137 7 Anger Management Öfke Kontrolü 11 Eylül 2017
138 8 Pizza Steve's Past Pizza Steve'in Geçmişi Mayıs 2017
139 9 Diggin' a Hole Çukur Kazma 12 Eylül 2017
140 10 Broken Boogie Üzgün Öcü 13 Eylül 2017
141 11 Uncle Grandpa's Uncle Grandpa Uncle Granpa'nın Uncle Granpa'sı Mayıs 2017
142 12 Transitional Phase Geçici Aşama 2017
143 13 Cartoon Factory Çizgi Film Fabrikası Mayıs 2017
144 14 Date with Gus Suratsız İle Randevu Mayıs 2017
145 15 What's the Big Idea? Parlak Fikrin Ne? Mayıs 2017
146 16 Full Grown Pizza Tam Yetiştirilen Pizza 2017
147 17 More Director Shorts Gece Yarısı Mor Işığı 14 Eylül 2017
148 18 High Dive Yüksek Atlayış 20 Eylül 2017
149 19 Chess Master Steve Satranç Ustası Steve Mayıs 2017
150 20 Tiny Miracle's Tiny Miracle Küçük Mucizesi'nin Küçük Mucizesi 21 Eylül 2017
151 21 Uncle Greedpa Greedpa Amca 2017
152 22 Exquisite Grandpa Enfes Grandpa 25 Eylül 2017
153 23 Uncle Grandpa: The High School Years Lise Yılları 2017

Kısa filmler[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 "Uncle Grandpa's Incredible Journey" Uncle Grandpa İnanılmaz Yolculuğu 3 Aralık 2015 (TV'de yayınlandı)
2 "Will It Stick?" Bu Sopa Mı? 3 Aralık 2015 (TV'de yayınlandı)
3 "Bounce House" Sıçrama Evi 3 Aralık 2015 (TV'de yayınlandı)
4 "Curiosities of Nature" İlginç Doğa 3 Aralık 2015 (TV'de yayınlandı)
5 "Uncle Grandpa 101" Büyük Amca 101 3 Aralık 2015 (TV'de yayınlandı)