Tartışma:Yapay sinir ağları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilim (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bilişim (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu makaleyi Merkezi Sinir Sistemi kategorisinden çıkardım, çünkü anatomik bir olgu değil daha çok bilişim, bilgisayar bilimleri ile ilgili.Barış Toprak 22:03, 12 Eylül 2005 (UTC)

Bende Plaka tanıma sistemini bağlantılar listesinden çıkarttım. web sitesinde ve sistemin genel yapısında sinir ağları ile ilgili herhangi bir yöntem yada yapı göremedim. sıradan OCR yöntemleri ile plakalar okunmaktadır. ek olarak *Elektronik Kütüphane (PDF dosyası) maddesini listeden çıkarttım link ölüydü. snipeTR 21:36, 11 Temmuz 2008