Tartışma:Yalan Dünya (dizi, 2012) karakterleri listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Yalan Dünya oyuncu listesi sayfasından yönlendirildi)

oyuncunun diziden çıkması hakkında[kaynağı değiştir]

nihal yalçın(rol:açılay tan)'ın çıktığı belirtilmiş, ancak tuna orhan(rol:tufan paksoy) belirtilmemiş. Bayan yalçın'ın neden çıktığı da belirtilmiş. ben bay orhanın çıktığını belirttim. çıkma sebebi yeni diziye transfer olması ancak dizi hikayesinde neden ayrıldığını bilmeediğim için belirtmedim. --Kkokturk (mesaj) 22:43, 1 Eylül 2013 (UTC)

oyuncuların dizi kadrosuna dahil olması hakkında[kaynağı değiştir]

Hümeyra ve Rutkay Aziz, dizi kadrosuna dahil oldular. onu belirtiyorum. rolleri Gülse Birsel(Rol:Deniz Alsancak) ve Öner Erkan(rol:Bora Alsancak) 'ın ailesi. Ancak rol isimlerini bilmiyorum. İsimleri belirtemedim. sıralamayı da avrupa yakasındaki sıralama mantığına göre yaptım. dizi başlayınca düzenleme yapılır diye tahmin ediyorum. --Kkokturk (mesaj) 22:43, 1 Eylül 2013 (UTC)

  • Hümeyra'nın rol adı Çiğdem Alsancak, Rutkay Aziz'in rol adı Timur Alsancak olacakmış.

Kaynak: http://www.kanald.com.tr/yalandunya/Haberler/Humeyra-ve-Rutkay-Aziz-Yalan-Dunyada/47918.aspx

oyuncu rol adı hakkında[kaynağı değiştir]

Gönül Ülkü'nün rolü Afife alsancak olamaz. çünkü rolü anneanne rolü ve bir insanın anneannesi ile aynı soyad taşımak yasal değil (çok önemli istisnai durumlar dışında. örn:doğum öncesi boşanma vb. ). dizideki bir mantık hatası mı, vikipedideki mantık hatası mı bilemem ama rol adınını Afife Alsancak'tan Afife olarak düzelttim. Ansiklopedik bilgi aşıma koşulunu göz önüne alarak düxenlemeyi geri alacaksanız lütfen tartışmada belirtin, ben de bilgi sahibi olayım ki tekrar tekrar kendi bildiğim düzenlemeyi yapıp yanlış bilgi vermeyeyim :):) --Kkokturk (mesaj) 22:49, 1 Eylül 2013 (UTC)