Tartışma:Yılanların Öcü (film, 1985)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfanın 06:07, 3 Aralık 2006 tarihindeki hali Bu madde Yılanların Öcü (film) maddesine çok benzemektedir ve bu ikisinin tek başlık altında birleştirilmesi önerilmektedir.

Nasıl oluyorda hem eski versiyonu hem yeni versiyonuna aynı film için 2 farklı şablon yaptığım filmin maddesini silip bunu bırakabiliyorsunuz ?? Üstelik çift madde dedim birleştirilmeli. En azından benim yaptığım silinecekse bile fazladan FİKRET HAKAN'IN filmi olan ilk yılanların öcünü buraya alabilirdiniz. Georges Vizyinos içinde kim sildi dedim cevap yok !!! Kim siliyorsa yaptıklarımı bir adım öne çıksın gerekçesini versin. Bundan sonra saygı bile göstermem, hadi silebileceklerin hiç birini sevmiyorum.. Emeğime saygı göstereceksiniz. Haha birde projeye dahil edilmiş. Filmin ilk versiyonu nerde acaba? Yada eksikliği olan bu madde neden tutuldu ??? --Boyalikus 03:15, 26 Nisan 2007 (UTC)



Necati Şaşmaz bu filmde oynamış olamaz.Oradaki çocuğun yaşı 10.Ama Necati Şaşmaz'a yaş hesabı yaptığında 1985-1971=14 çıkıyor. Ayrıca Necati Şaşmaz'ın küçüklük resimlerine bakıldığında oradaki çocukla hiç alakası olmadığı görülüyor.

https://www.yenisafak.com/arsiv/2006/subat/18/bhazar.html Henrymorgan92 (mesaj) 19.48, 30 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]