Tartışma:Vietnam Savaşı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vietkong’lar akla gelebilecek her türlü işkenceyi ele geçirdikleri Amerikan askerlerine yapmaktan geri kalmamış, keza Amerikan askerleri de yakaladıkları Vietkongları diri diri helikopterle alçaktan (ölümleri gerc ve can cekişerek olsun diye) atmışlardır taraflı mıdır yada ansiklopedik bilgi midir? yani çıkartılıp çıkartılmaması konusunda karar veremedim.mach 04:31, 20 Aralık 2006 (UTC)

Herhalde taraflıdır ve zaten doğa bilimleri dışındaki bilgiler taraflıdırlar.

Yapılması gereken, sitede haklının bilgisinin yayılabiliyor olmasıdır. Yapay bir özgürlükçülükle, haklılığın kişiden kişiye değişebileceği ezberi bir kenara atılmalıdır. Haklı; işgale uğrayan, ezilen, sömürülendir.............Gerçeklerler dünyada eşitligin olmadığıdır. dünyada güçlüler ve güçsüz olan devletler vardır, güçlü olanların güçlerini devam ettirmek için güçsüz olan devletleri kullanmaları zorunludur, aksi taktirde hiçbir devlet uzun süre yaşayamaz. herşey birbirine bağlıdır hastalanmadan tedavisini aramazsınız, ezilmeden direnmeyi öğrenemezsiniz yönetilmeden yönetmeyi yönetirken devamlılığı sağlamayı başaramazsınız bu kısır bir döngüdür bilinen bütün ulusların hemen hemen hepsi parlak dönemler yaşamış veya yaşıyolardır veya yaşayacaklardır hapsi yaşadıkları büyük acılar ve sıkıntılarda sonra refaha kavuşmuşlardır. fakat en önemli başarı sıkıntıları yaşamadan gördüklerimizden ders çıkararak kendimizi geliştire bilmektir. amerika (olanları onaylamasamda) güçlü kalabilmek için yapmış ve haklıdır.

Ernesto Che Guevara ne diyor: "İki üç ve daha fazla Vietnam için.." (Tricontinantel'e Mektup) :)88.232.133.199 17:23, 11 Şubat 2013 (UTC)