Tartışma:Bursa Uludağ Üniversitesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Uludağ Üniversitesi sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Yükseköğretim (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yükseköğretim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yükseköğretim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bursa (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bursa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bursa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Üniversiteden ve bazı birimlerinden söz etmiş wikipedi.çok güzel.Ama ASIL YAZILMASI GEREKENİ unutmuş.Çünkü Bu üniversiteyi kuran, onu kurmayı HAYAL eden 8 kişinin fikridir bu.Bu işi karşılıksız yapan ve hiç karşılıksız hizmet eden bu 8 idealist kişinin ismi nerede?Bursaya Üniversite kazandıralım deyip, Hiçbir zaman beş kuruş para almadan, tamamen hizmet aşkıyla çalışan ve Üniversiteyi kuran bu kişilerin adı her ne hikmetse burada geçmiyor.burada anılmamış.Neden anılmamış?Sakıncası nedir?Bütün dünyaya açık bu muhteşem sözlüğün marifeti bu mudur? Ben iki kez bu kişilerin isimlerini gönderdim.Ancak yayınlama gereği duyulmadı.Bunun nedenini çok merak ediyorum?NEDEN? kendilerinden sonra gelen ve görev yapan gerek rektörlerin gerek öğretim görevlilerinin adları anılmış, ancak kurucularının, bu işi yapan ve Hocalarına ve çalışanlarına ekmek kapısı açan bu unutulmaz insanların isimleri anasayfada anılmamış.Ancak kuruculardan biri olan Sn. Necati AKGÜN'ün ekli yazısında zikredilmiş ve 2 tepe sayısıyla işaret edilmiş.Bu olsa olsa hakaret olur.Bu kişilerin isimlerinin TELİF HAKKI YOKTUR.şu anda bazıları rahmetli oldu.yaşayanlar ise isimlerinin burada zikredilmesinden eminim ki çok büyük mutluluk duyacaklardır.Bu yanlışın HEMEN DÜZELTİLMESİNİ VE KURUCU İSİMLERİNİN ANA SAYFADA ZİKREDİLMESİNİ RİCA EDİYORUM.Çünkü kurucular bu eserin kendilerine ait olduğunu ve bunun teyit edilmesini istiyor. Saygılarımla. A.K.H. 23/11/2011 95.14.182.0 20:51, 24 Kasım 2011 (UTC)