Tartışma:Uşak (il)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Uşak (il), eski bir seçkin madde adayıdır. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.
2 Ocak 2008 Seçkin madde adayı Başarısız

sevgili uşak ilinin tanıtııyla ilgilenen arkadaşlarım... o güzel memleketimin yöresel oyunlarını, yemeklerını, her boyuttan en güzel resimlerini, huzur parkın o muhteşem görüntüsünü niçin şeker fabrikasından bugune güzel bir sayfa tanıtım hazırlamıyorsunuz... ben grur duydugum memleketımle tek sayfada özel bir tanıtım istiyorum

Şive ile ilgili açılan bölüm madde için gerekli değildir[kaynağı değiştir]

Şive ile ilgili açılan bölüm madde için çok gerekli değildir ve tartışmaya açıktır. Şive ölçülebilir, tartılabilir bir şey değildir. Sadece benzerlik ilişkisi kurulabilir. Şive bölümünün ilçe ve şehirlerdeki yer maddelerinden kaldırılması doğru olacaktır. Bu bölümün yeri Türkiye Türkçesi ağızları maddesidir.--foPen bana ileti gönder 09:33, 10 Kasım 2011 (UTC)

İlçe nüfus bilgileri[kaynağı değiştir]

İlçelerin tarihsel nüfus tablosu fazla ayrıntı olmuş. Bu maddede il hakkında genel bilgiler verilmeli. Tarihsel ilçe nüfus bilgisi Uşak ilinin ilçeleri maddesine taşınabilir. Sadrettinmesaj 21:35, 6 Nisan 2012 (UTC)

TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİNİN BÜYÜKYONCALI MAH.[kaynağı değiştir]

SERDAR ÖZKAYA (mesaj) 23:21, 9 Mart 2016 (UTC)TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI BULUNAN BÜYÜKYONCALI MAHALLESİ BELDELİKTEN ÇIKARAK MAHALLE DÜZEYİNE GELMİŞTİR DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKMEKTDİR.