Tartışma:Taşkent

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Özbekistan (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Özbekistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Özbekistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Spor Klüpleri[kaynağı değiştir]

Taskent'le ilgili vereceginiz bilgilerde bir spor klüpleri eksikti, elinize saglik! Bir de Ingilizce, Fransizca, Almanca sayfalara bakin bakalim, ne yaziyorlar. Sizinki icler acisi bir durum. Türkce Wikipedia'dan yararlanmak hemen hemen olasi degil, cünkü ivir-zivirla doldurulmus. Bu, yalniz yabanci maddeler icin degil, Türkce ve Türkiye ile ilgili maddeler icin de gecerlidir. Canlarim benim, yazacak birseyiniz yoksa ya bos birakin, ya da diger dillerde yazilanlara bakip bilgilenin. En iyi dileklerimle...

Coskun