Tartışma:Türkiye İzcilik Federasyonu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İzcilik (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İzcilik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İzcilik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

TELİF HAKKI[kaynağı değiştir]

Telif hakkıyla ilgili şablon yerleştirilmiş Kanunlar yönetmelikler Talimatlar Yönergeler Telif hakkı kapsamı dışında olduğunu düşünüyorum.Burada yer alan bilgilerden 2 numaralı yazı telif hakkı ihlali uyarısı yanlış olduğunu düşünüyorum.

Telif Hakkı 1 uyarısı hakkında ise aynı konuda bir çok bilgi vardır bu konuda ulaşılması kolay olduğu için o kaynağı belirtilmiştir telif hakkı ihlali oluğunu düşünmüyorum kaynakda başka bir kaynakdan almıştır.


Türkiye İzcilik Federasyonu ve izcilik federasyonuna ait temel izcilik bilgilerini maddeye kaynaklarıyla ekledim. noktalama işaretleri ve resim vb düzenlemeleri yapılması gerektiğini düşünüyorum

Bu maddede yer alan bilgilerin bir kısmının İzcilik maddesinde yer alıp almaması ile ilgili görüş ayrılıkları oldu daha sonra WP:Milli ye aykırılık teşkil ettiği için izcilikde ki içerik ret edilince izcilik maddesindeki başlıklar buraya taşındı.

Türkiye İzcilik Federasyonu maddesinin kaliteli madde olması için katkılarım devam edecek ehg-Daima Hazır (mesaj) 15:42, 18 Nisan 2012 (UTC)