Tartışma:Türkiye'de çok partili dönem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

olgusal hatalar ve yazım yanlışları[kaynağı değiştir]

Bu metnin, içerdiği konuya özenli yaklaşmadığını düşünüyorum. Belki bundan da fecisi, daha en başta bir yazım yanlışı olduğunu tahmin ettiğim kısım, "gazi üniversitesi" gibi bir ifade geçen yerle ilgili. BU maddeyi düzenleyen kişiler belli ki yazdıkları metni kontrol etmemişler...

Çıkarılan Kısımlar[kaynağı değiştir]

Meselâ, neden 76 seçimlerini ya da 54 seçimlerini yazmıyoruzda 2002 seçimlerini yazıyoruz? Tarihsel manada genelleyici olmalıyız. Makâle güncel değil, her zamana uygun olmalıdır. Aynı şey cumhuriyet mitingi kısmı için de geçerli; böylesine lokal bir olayı nasıl Türk siyasetini etkileyen başlıca olaylarla (darbeler, muhtıralar, büyük skandallar) beraber sunarız? BeyazFikirler 14:56, 18 Mayıs 2008 (UTC)

Çok partili ilk dönem[kaynağı değiştir]

Türkiye Cumhuriyeti'nde çok partili döneme 1930 yılında geçilmiştir.O yıl kurulan Serbest Cumhuriyet Fırkası,1930 yılı sonbaharında Belediye Seçimlerine katılmıştır.. Buradaki bilgiler yanlış ve taraflıdır..

Türkiye Kominist Partisi wikide de 1920'de kurulduğu yazıyor. O halde çok partili dönem en geç 1920'de olmuş. Yunus Emre Durak (mesaj) 17:39, 1 Mayıs 2015 (UTC)

Maddesini okursanız, yasadışı olarak faaliyet gösterdiğini görebilirsiniz.--RapsarEfendim? 08:39, 2 Mayıs 2015 (UTC)