Tartışma:Türk Mukavemet Teşkilatı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kıbrıs (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kıbrıs maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kıbrıs kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

  • TMT AKEL üyesi kimi Türklerin öldürülmesi ve Erenköy gibi yerlerde çeşitli şiddet eylemleri yapmakla suçlanmakta. Bu konulardan madde içinde bahsedilmeli ve kullanılan dil tarafsızlaştırılmalı. Burada örgütün propagandası yapılmamalı PhilippoBruno 03:33, 10 Eylül 2007 (UTC)

TMT kıbrıs Türkünün milli mücadele ruhudur. Kıbrıs Türk ünün varlığını garanti altına almıştır. Vatansever bir örgüt olarak Türklüğün en büyük düşmanı komünüzme karşıda savaşmıştır. Komünizm insanlık suçu olup komünistler Türk sayılmaz. Kuvay-ı milliye ne ise TMT de odur. Yıkıcılık yapmayın TMT ye ve şehitlere saygı gösterin.

kod

AKEL ve ENOSİS[kaynağı değiştir]

Yazı da iddia edildiğinin aksine AKEL, ENOSİS'i desteklemez. Aksine ENOSİS'in karşısındadır.

Öyledir ama makalede zaten kaynak belirtilmemiş, bu makalenin hiçbir güvenirliği yok. Ufo karadagli 20:08, 12 Mart 2011 (UTC)