Tartışma:Türk Ceza Kanunu'nun 301. maddesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hukuk (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Suikast Sonucu Öldürüldü[kaynağı değiştir]

Hrant Dink'in suikast sonucu öldürülmesinin bu makale ile bir ilgisi yok. 301. madde var olduğu için ya da bu madde yüzünden mahkûm olduğu için öldürülmedi. Böyle bir madde olmasa bile tahrik olan grup yine tahrik olacak ve suikasti gerçekleştirecekti. Bu bilgiyi makaleden kaldırıyorum. Bu imzasız yazı 81.213.225.4 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Ocak 2010

Hrant Dink 301. maddeden yargılanmaya başlandıktan sonra belli çevrelerce hedef gösterildi, Dink'in katledilmesinde bu yargılmanın etkili olduğunu düşünüyorum. "Agos Gazetesi önünde uğradığı suikast sonucu öldürüldü" açıklamasını ekliyorum Umuteymen 04:27, 22 Ocak 2010 (UTC)

Cüneyt Arcayürek öldü[kaynağı değiştir]

Cüneyt Arcayürek'i hala yargılanmakta sınıfından çıkartmak gerekli çünkü kendisi 2015 senesinde hayatını kaybetti.