Tartışma:Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ayşegül Aldinç, Hadi Türkmen, Erdoğan Bayraktar 'ı Okulumuzun ünlü mezunları başlığında yazmıştım. Kontrol edilmiş kabul edilmemiş. Gerekçesi de ansiklopedik bilgi değilmiş. Pertevniyal Mezunu ünlülerin, ya da başla lise mezunu ünlülerin ismi ilgili lislerin içeriğinde yazıyor, burda yazılmasına müsaade verilmiyor. Kaynak ta var. http://emezun.meb.gov.tr/mezununluler.aspx Hem de MEB resmi sayfasındadır.

Wikipedi yönetiçileri adminleri... İşte bu yüzdendir ki Wiki ye bağış yapmıyorum. 2 - 3 sene evvel katkı yapalım dedik. Aynı mazara ile karşılaştık. Yine aynıdır gidiyor. Lütfen bilgiye ve emeğe saygı... OKAN OKŞAK

Öncelikle Vikipedi'de "yönetici" gibi bir kavram yoktur. İkinci olarak Vikipedi maddeleri, "nesnel" olarak yazılmalıdır. Yani evrenin her köşesinde, tartışılmayacak bilgiler içerir. Ayşegül Aldinç size göre ünlüdür, başkasına göre değildir. Ünlü demek tam olarak nedir zaten? TV'de boy göstermek mi? Farklı şekilde yorumlanabildiğinden özneldir, bu yüzden ansiklopedik değildir.--RapsarEfendim? 21:04, 1 Ağustos 2013 (UTC)

Bakın, size göre ünlüdür bize göre ünsüzdür olayına hiç girmeyelim. Ayşegül Aldinç 80 li yıllarda Eurovision Yarışmasında Türkiyemiz' i temsil eden seçkin sanatçılarımızdan birisidir. Lütfen cahil cahil konuşmayın. Ne diyelim? Ünlüler-ünsüzler? Katkılar son derecede somuttur. Altından da derin emek vardır. Zaman harcıyorsunuz. Katkıda bulunuyorsunuz. Wiki bilgi portalı değil midir? Lütfen bilgiye direnmeyin. Bilgi neyse saklamaya saklattırmaya çalışmayın.

Saygılar...