Tartışma:Su

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Su, eski bir seçkin madde adayıdır. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.
2 Ocak 2008 Seçkin madde adayı Başarısız

Harun Yahya meşhur (...) hocadır ... Referenas olarak alınması ne kadar doğrudur ... ?

Yazıların içeriklerini kaynağın ne olduğuna göre değil bizzat içeriğine göre ele almak önemli. Buraya herkes katkıda bulunabildiği için kaynağını kendisi belirliyor ve bu konuda özgğr. Eğer maddede doğru olmayan ya da yanlı kısımlar ya da başka sorunlar tespit edilirse o zaman hep beraber düzeltiyoruz. Gerekirse tümden siliyoruz. --Dbl2010 10:09, 1 Ocak 2006 (UTC)

arkadaşlar lütfen konuyla ilgilenin çok iç içe ayrıştırın ve maddelere bölerseniz çok iyi olur ilginize... Bu imzasız yazı 88.226.4.74 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Haklısınız, maddenin şu anki hali yetersiz ve alt başlık içinde anlatılan kısımda karışık, eğer ben el atana kadar yaoan kimse çıkmazsa, en kısa zamanda İngilizce Wikipedia'yı baz alarak maddeyi düzenleyeceğim. Syg.--renegademsj 15:39, 7 Aralık 2006 (UTC)

Telif durumu[kaynağı değiştir]

  • Sayfanın eski halinde bulunan referans siteden bire bir yapılan kopyalama (sitenin izin veriyorum demesine rağmen, sitenin lisansı GÖBL veya kamu malı lisans olmadığı için) sayfadan çıkartılmıştır. Diğer kısımlar en:wiki baz alınarak yeniden yazılmış kısımlardır. (son kısımdaki %'lik bilgiler hariç, bu kısımlar diğer kaynaktan gösterilmiş.)--renegademsj 11:51, 9 Aralık 2006 (UTC)

bence madde biyolojik ve coğrafya yönünden ayrı ayrı ele alınmalıdır.Burada genelde kimyasal özelliklerinden bahsedilmiştir bende biyolojik ve coğrafi yönden geliştireceğim.--Graywolf 15:02, 22 Şubat 2007 (UTC)

  • Maddeyi henüz tamamlamaya fırsat bulamadım, söylediğiniz gibi şu anda yazılanlar daha çok suyun özellikleri ile ilgili; coğrafi, biyolojik vs. etkilerinin de maddeye eklenmesi gerekli, yardımlarınız olursa sevinirim. Fırsat buldukça maddeyi geliştirmeye çalışacağım.--renegademsj 07:09, 23 Mart 2007 (UTC)

Yazım hatası mı?[kaynağı değiştir]

"Su, içerdiği H bağları nedeniyle oda sıcaklığının 10 da biridir." ergime noktası mı kastedilmiş burada? molekülün sıcaklığı olmaz diye biliyorum. Düzeltilmesi gerek. Bu konuyu iyi bilen birinin düzeltmesi daha doğru olur.--İnkanyezi 21:16, 28 Temmuz 2009 (UTC)

yanlış mı biliyoruz?[kaynağı değiştir]

geçen gün bir kaç kaynakta suyun renginin açık mavi olduğunu duydum. ne kadar doğru acaba? --Doğubatıkuzeygüney (tartışma) 20:10, 30 Mart 2012 (UTC)

Çok yetersiz[kaynağı değiştir]

Bu sayfa "Su" için çok yetersiz olmuş.--212.133.164.110 10:14, 25 Şubat 2013 (UTC)