Tartışma:Marmara Cezaevi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Silivri Cezaevi sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Burada da belirttiğim gibi, maddenin adı Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü olmalı. Kampüste birden fazla açık ve kapalı cezaevi, mahkemelerin yapıldığı duruşma salonları, hastane ve diğer binalar olduğu için tek bir cezaevi gibi adlandırmak yanıltıcı oluyor. Ayrıca bakınız: Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü. — Pınar (mesaj) 11:47, 15 Kasım 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Haklı tespit. Destekliyorum. Bu yerleşke Buca Kapalı Cezaevi veya Eskişehir H Tipi Ceza İnfaz Kurumu gibi münferit birer kurumdan oluşmuyor. Kontrollü bir girişi ve birbirinden bağımsız yönetimleri olsa da tek tel örgü içinde birden çok ceza infaz kurumu olan ayrı bir kampüs. chanseyMesajYaz 11:55, 15 Kasım 2017 (UTC)
  • Ben de yerinede bir değerlendirme olarak görüyorum. Simdiki adi yonlendirme olarak kalmali ve giriste gecmeli, yayginligi var cunku.--Kingbjelica (mesaj) 12:37, 16 Kasım 2017 (UTC)

gerekçe yerinde, benzer kurumlar gibi adlandırılmasında yarar var. --kibele 16:27, 24 Kasım 2017 (UTC)

  • Bu argümanı görüp, ona inanabilecek kullanıcılara, benzer kurum denen ve örnek gösterilen madde zaten Pinar tarafından açılmış :) Bu argüman geçerli olmuyor bu durumda. "Yanlış ama yaygın" ad Beef Stroganoff maddesinde uygulanırken burada uygulanmaması ise daha önce birkaç kez gördüğümüz çelişkilerin bir yenisi. Bunu da arşivlerimize kaydedelim.--RapsarEfendim? 19:37, 24 Kasım 2017 (UTC)