Tartışma:Sevim Tanürek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • bu madde, sevim tanürek'in ölümüne neden olan kazayı anlatan telifli bir içerikle defalarca açıldı, defalarca silindi. bu değerli yorumcuyu sadece böyle bir metinle değil, esas olarak yaptıkları ile burada görmek gerekir. kazaya ilişkin onlarca yazı varken mesela doğum tarihini bile bulamamak üzüntü verici. konuyla ilgilenenlerin, hayatı ile ilgili katkılarını da bekleriz. --kibelemesaj 18:46, 17 Temmuz 2007 (UTC)
  • Teşekkürler Kibele. Benim de hemen doğum tarihi dikkatimi çekti. Ve bulabilmek için araştırma yaptım. Ancak sadece o kaza gerçekleştiğinde 64 yaşında olduğunu buldum. (Aşağıdaki haberde) En azından burada bir çıkarım yapabilr miyiz?
http://www.milliyet.com.tr/1998/05/18/haber/hab07.html
İyi çalışmalar.--Math34 18:51, 17 Temmuz 2007 (UTC)
  • yaptım bir çıkarım, ama yanına da bir soru işareti koydum, ne olur ne olmaz diye.. --kibelemesaj 19:08, 17 Temmuz 2007 (UTC)

madde ekşisözlükten kopyalanarak yazılmış, ayrıca tarafsızlık ve kanıtlanabilirlik sorunları da var. kaldı ki sevim tanürek sadece başbakanın oğlu çarptı diye değil, gerçekten sesiyle de burada bir sayfa sahibi olmayı hak ettiği için yazılmalıdır. Bu imzasız yazı 88.235.243.13 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • maddeye kaza ile ilgili metin girilmeye devam ediliyor. hem ansiklopedik olmadığı, hem de telifli olduğu için görüldüğü zaman çıkartılmalı. --ki bl 17:01, 19 Mart 2009 (UTC)


1950'de Ankara radyosunda calismaya baslamis, 1934 doğumlu olmasi mantikli değil. O daonemde 18'den kucuk olanlar radyoda calisamiyordu diye biliyorum, bu noktayi değerlendirin derim. Kendisi kuvvetle muhtemel 1932 doğumluydu. Ruhu sad olsun.86.84.77.117 23:38, 28 Temmuz 2013 (UTC)