Tartışma:Serbest Cumhuriyet Fırkası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski kaliteli maddeSerbest Cumhuriyet Fırkası, eskiden bir kaliteli maddeydi ama bu statüsünü kaybetmiştir. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.

Bu ne yanlış bir Türkçe kullanımıdır. Ayrıca bilgi açısından da hatalarla dolu. Bir an önce üstüne eğilmeliyiz.--Dsmurat 12:38, 1 Aralık 2007 (UTC)

Evet madde içinde kullanılan türkçenin düzeltilmesi lazım. Ama herhangi bir bilgi hatası olduğunu sanmıyorum. Hatalı gördüğünüz yerleri gösterirseniz gerekli düzeltmeleri yapabiliriz.--Martianmister 23:27, 1 Aralık 2007 (UTC)

  • Aynı kaynağa gönderme yapan dipnotların sayısı azaltılırsa daha iyi olabilir. Örneğin "Yükselen muhalefet" alt başlığındaki paragraf sürekli 5 numaralı dipnotu referans veriyor. Her cümlenin sonuna dip not koymak yerine paragraf sonuna sadece konursa daha iyi olabilir.--2ulus 17:04, 11 Mart 2008 (UTC)
    • Ben her ihtimale karşı o şekilde vermiştim; ama uygun olur diyorsanız dediğiniz şekilde düzenleyin. İyi çalışmalar. Piyade13 ileti 18:01, 11 Mart 2008 (UTC)

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Parti hakkındaki yakın dönemde yazılmış en popüler kitaptan doğrudan alıntılar var. Tespit ettiğim kısmı çıkardım ancak daha fazlası olduğuna eminim.--Kingbjelica (mesaj) 19.14, 9 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Bilgiler sanıyorum Kullanıcı:Piyade13 tarafından eklenmiş. Birisi kaliteli maddelikten ihraç adaylığı başlatabilir mi?--Kingbjelica (mesaj) 19.17, 9 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]