Tartışma:Septe

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Afrika (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Afrika maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Afrika kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İspanya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İspanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İspanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Portekiz (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Portekiz maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Portekiz kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Google araması Ceuta ya da Septe'den hangisinin yeğlenmesi gerektiğine ilişkin bir ipucu vermiyor. VP:STT'deki şu talebi de göz önüne alarak konuyu tartışmaya açıyorum. --Superyetkinileti 15:43, 28 Mayıs 2011 (UTC)

Septe, Müslümanların Endülüsteki hakimiyeti sırasında kullandığı ad. Bizans hakimiyeti sırasında İstanbul için Konstantinopolis kullanılıyordu mesela. Modern ad olan Ceuta'nın kalmasından yanayım.--Rapsar 16:06, 28 Mayıs 2011 (UTC)