Tartışma:Saray, Tekirdağ

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Vikipedi Standartlarina Uygun Olmayan Üslup[kaynağı değiştir]

Trakyalı vatandaş doğruları yazmış ! Vikipedi de, elindeki bu bilgiyi alıp istediği kılığa sokarak kullanabilecektir ! Her şey, o Trakyalı'dan beklenmemelidir ! İmza (Başka bir Trakyalı)

"[Vikipedi'nin Değerli Yöneticileri, Buraya daha önce yüklediğim..." seklinde baslayip, "...sebep olmaktadırlar.] [Trakyalı Bir Vatandaş]" seklinde biten kisim hic bir Vikipedi standartina uygunluk gözetilmeden yazilmis. bu kisim buraya kopyandi. lütfen yazar bu maddeyi standartlara uygun formatladiktan sonra maddeye dahil etsin, maddenin halihazirdaki basliklarina eklemeler yapsin ya da gerekli gördügü yerde yeni basliklar acsin. madde ile ilgili tartismalar tartisma bölümünde yapilsin. madde icerigine "degerli x kisisi," gibi hitaplada bulunulmasin.

utku 18:16, 10 Mayıs 2011 (UTC)