Tartışma:Samsunspor sezonları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Balkan Kupası[kaynağı değiştir]

Balkan Kupası UEFA tarafından düzenlenen bir organizasyon mu? Değilse burada olmasının doğru olmadığını düşünüyorum...--Rapsar 10:32, 25 Nisan 2011 (UTC)

Uludağ Sözlük'te gayrî resmî denmiş. UEFA'nın sitesinde de bir bilgi yok. Büyük ihtimalle yalnızca ülke federasyonlarının aldığı ortak kararla birlikte düzenlenmiş. --cobija 11:39, 25 Nisan 2011 (UTC)

Fenerbahçe, Steagul Rossu, AEK, Levski ve Partizan kulüplerinin ortak kararıyla ve TFF'nin de desteğiyle oynanmaya başlanmış kupa. UEFA tarafından tanınmıyor. Fakat kulübün katılım gösterdiği ve performans sergilediği bir turnuvanın yok sayılıp listeye eklenmemesi ne kadar doğru. Ki Balkan Kupası 1972 UEFA Süper Kupası'ndan daha geçerli bir kupa. Bir gazetenin değil, federasyonların takdiriyle düzenlenmiş. Listede yer alması gerekiyor bence. --cobija 11:38, 3 Ağustos 2011 (UTC)

Aston Villa FC sezonları listesi maddesinde de Birmingham Senior Cup gibi önem bakımından düşük kupalar yer almıyor mesela. Maddeye bir daha baktığımda sezon öncesi hazırlık turnuvası niteliği taşıyan ve resmî olmayan Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası'nın da kaldırılmasını öneriyorum. Benzer şekilde bu turnuva Galatasaray'ın sezonları listesinde de ekli değil mesela.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 18:11, 3 Ağustos 2011 (UTC)

TSYD daha ziyade hazırlık turnuvasıymış zaten. Onun kalkması doğru olabilir. 1972 USC'den de ötürü Balkan Kupası'nın kalması gerektiğini tekrar savunuyorum. Ayrıca Birmingham Kupası eğer FA tarafından tanınıyor ve hazırlık kupası hüviyetinde değilse sezon maddesinde yer alabilir. Akdeniz Cup gibi organizasyonları da eklememiştim zaten maddeye. Hazırlık turnuvaları haricinde turnuvaların maddelerde yer alması taraftarıyım. --cobija 20:29, 3 Ağustos 2011 (UTC)