Tartışma:Süper Lig şampiyonluğu kazanan teknik direktörler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin liste Süper Lig şampiyonluğu kazanan teknik direktörler listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
6 Eylül 2011 Seçkin liste adayı Başarılı
Vikiproje Futbol (SL-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde düzeni[kaynağı değiştir]

Selamlar. Maddede, kaynakların gösteriminin biçemi düzenlenebilir mi? noktalama işareti sonra boşluksuz kaynak sırasında verilmeli kaynaklar. Kaynaklar arasında da boşluk olmamalı. Ayrıca kazanılan yıllar değil kazanılan sezonlar olmalı, 2011 değil 2010-11 yazmalı kutu içinde. Notların hepsine kaynak gösterilmesi gerekiyor. Ayrıca 1 nolu notta "TFF Tahkim Kurulunun" değil "TFF Tahkim Kurulu'nun" şeklinde düzenlenmesi lazım, başka yerlerde de olabilir diye not düşünüyorum. "TFF Yıldız Kriterine" eğer özel ad ise "TFF Yıldız Kriteri'ne" olmalı ancak değil sanıyorum ve "TFF, bu şampiyonlukların yıldız kriterine" şeklinde düzeltilmesi gerekir. Ne yazık ki şu anda vakit ayıramayacağım için, eksiklikleri görmüşken belirtmeden geçmek istemedim. Saygılarımla--Merube 89msj 01:00, 10 Şubat 2012 (UTC)

Geç de olsa belirtilen düzeltmeler yapıldı. --Sayginerv-posta 09:42, 18 Mayıs 2012 (UTC)