Tartışma:Rihanna

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Rihanna, eski bir seçkin madde adayıdır. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.


Bu madde hakkında çok az bilgi var. Klip çekilen şarkıların bulunduğu tabloyu direkt sayfanın İngilizcesinden kopyalayıp yapıştırabiliriz.blackeyedpeas 19:32, 20 Ekim 2007 (UTC)

  • Güvenilir kaynak yönergesi gereği lütfen diğer Vikipedi projelerini kaynak olarak göstermeyiniz ve yine lütfen, Vikipedi içinde verilen bağlantıları [[:en:MADDEADI|MADDEADI]] şeklinde kullanmayınız. Hiçbir Türkçe ansiklopedide sayfalar arasında dil değişmez, öyle değil mi? İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 07:10, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Evet, haklısınız. Buna dikkat edeceğim. Fakat kaynakçada belirtmenin bir sakıncası olacağını düşünmüyorum ne dersiniz? Seyitahmetmrk (mesaj) 07:29, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Teşekkürler. Kaynakçada neyi belirtmeyi kastettiniz tam olarak? Utku Tanrıveremesaj 05:13, 21 Mayıs 2012 (UTC)

Maddenin "aslı"[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Şu değişiklik üzerine "maddenin aslı" diye bir kavramın doğru olmadığını, kullanılacak görsellerin seçiminde önemli olan hususun, maddenin anlaşılırlığını ve görselliğini mümkün olduğunca destekleyebilecek nitelikte olmaları olduğunu hatırlatmak isterim. İngilizce Vikipedi örnek alınabilir çeşitli konularda ancak "ayak uydurmak" ve bunun gerekliliği tartışılır... Utku Tanrıveremesaj 03:54, 17 Temmuz 2012 (UTC)