Tartışma:Refik el-Hariri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu makale ansiklopedi maddesi olmaz:

yeni bir soluk kurban giderek şüphe bulutları gündemdeki yerini koruyan mütevazı bir çiftçi ailesinin

İlk paragraf çok feci

  • Haririnin olumunden sonra ki gelismelere bakilirsa Cinayette MOSSAD parmagi oldugu kesindir.Cunku suikast gerceklestikten sonra dengelerde degisti.11 Eylul surecinin bir adimi olan suikastten sonra, Suriye, Iran ve Hizbullah uzerinde baski kuruldu ve bu baskilar halen daha devam etmektedir.Suikast'i Suriye'nin isledigine dair bir kanit yoktur, ayrica Suriye boyle bir suikasti gerceklestirdikten sonra olusabilecek yani bu gun ki ezme politikalarini tahmin edemeyecek kadar saf bir hukumet degildir.
  • Kisacasi Hariri suikasti Ortadogu'da oynanan kirli oyunlardan sadece biridir.Hariri suikastinden sonra ki gelismeler bunun kanitidir.

Bu paragraflarda asılsız, kaynaksız iddialar, imla hataları var. Hem de Lübnan'ın politikasının Refik el-Hariri başlığı altında incelenmesi yanlış kaçar. Lübnan'daki son dönem gelişmeler Sedir devrimi başlığı altına giriyor. Üstteki paragrafları şimdilik siliyorum. İlk paragrafı da elden geçiriyorum. 88.233.206.250 18:46, 2 Şubat 2007 (UTC)