Tartışma:Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan başbakanlık ziyaretleri listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhabalar, benim bildiğim bir devlet adamı uluslararası örgüt toplantıları için o ülkeye gidiyorsa, bu ziyaret olarak değerlendirilmez. G20, Birleşmiş Milletler, NATO toplantıları vs. Bu yüzden sayfadaki çoğu ABD kısımları çıkarılmalı, son olarak da Güney Kore. Bilgisi olan var mı acaba?...Myrat ileti 20:53, 26 Ocak 2011 (UTC)

Ek olarak birde bu ziyaretlerin tarih kısmından sonrasına keşke kaynaklarda eklenseymiş madde daha desteklenmiş olurdu.--SAİT71 (mesaj) 09:29, 7 Haziran 2013 (UTC)