Tartışma:Recep Tayyip Erdoğan/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam hocam ben yazdım, kendi otobiyografisinde; galiba kendi web sitesinde; 12 eylül ihtilali Diğer arşivler

sonrasında futbolu bıraktığını dile getirmişti. Ben de o tarihle beraber yazmıştım. Çıkartılmış lakin, tam olarak sebebini ben de bilmiyorum. Ama kendisi birinci ağızdan böyle anlatmıştı. Neden bilmiyorum;

Sağlıcakla kal, Onur --Nerval 20:41, 22 Eylül 2006 (UTC)

Yalan mı?

BOP eşbaşkanlığı ile ilgili mevzulara girmemek ahmaklığın kabulüdür .

Koyduğum bağlantı neden kaldırılımış Tayyip Erdoğan'ın bir şeyh ile çekilmiş görüntülerinin neresi yanlıdır?

  • Yanlı değil.Ama Ansiklopedik değil. Konunun arkasını bilmeyen biri için yanlış anlaşılabilecek bir link. --Jatha 18:43, 20 Mart 2006 (UTC)

Burada tarafsız bilgiler olmalı kendi görüşlerilimizi savunduğumuz bir yer değil. Ama şeyhle çekilmiş bir fotoğraf da bilgi niteliğindedir.Bu imzasız yazı 85.99.197.80 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Provakatif yazılar

İçinde bulunduğumuz dönem açısından Türkiye zor günler geçiriyor ve dönemin başbakanı olması hasebiyle durum yatışıncaya kadar "değişiklik yapılması"nı durdurmayı öneriyorum. Zira dün gerçekleşen protesto gayet ciddiyetsiz idi ve bir başbakana hakaret niteliğindeydi. Vikipedi buna alet edilmemeli diye düşünüyorum.

Teşekkürler --maver 08:08, 23 Mayıs 2006 (UTC)

  • Bugünde ısrarlı vandalizm olursa belki IP'lere karşı koruma altına alınabilir. Ama ne yazık ki olası tehlikeler sebebiyle herhangi bir maddeyi koruma altına alma yetkimiz yok, ancak bir olay olduğunda koruma altına alabiliyoruz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 09:26, 23 Mayıs 2006 (UTC)

Ustura 15:05, 25 Nisan 2007 (UTC) vikipedi'nin maksadını aşan bütün girişimlere müsade etmeyeceği konusunda,arkadaşların makul ölçülerin sağlandığı bir mutabakat zinciri içerisinde münazaralara katılması daha evladır.Burası,rant yeme uğraşılarının mübah kabul edildiği veya "iki dirhem bir çekirdek siyasi analiz nasıl yapılır" sorusuna cevap yetiştiren bir oluşum değildir.iyi çalışmalar..

Küfür

Arkadaşlar konu iyice çığırından çıkmaktadır, üç gündür takip edip eski haline getirmeme rağmen şimdi olay küfürlere filan dönmüştür. Lütfen yetkilileri birşeyler yapmaya çağırıyorum. En azından kayıtlı kullanıcıların yazması sağlansın, salt ip ile yazıldığında kimliği belirsiz kişilerce yazıldığı görülüyor. Gerçi ip ile telefon vb. bilgilerine ulaşılabildiğini ve işin yasal boyutunu hepimiz biliyoruz. Gerekirse bu internet bağlantılarına sahip kişilere dava açılabileceğini buradan belirtmek isterim.--maver 11:41, 26 Mayıs 2006 (UTC)

  • Haklısınız ama aynı gün içinde maddede 2 kere bile geri dönüş olmadığı oluyor, ki kitleyebilelim. VP:KP'ye göz atabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 16:02, 26 Mayıs 2006 (UTC)