Tartışma:Radyo ve Televizyon Üst Kurulu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:RTÜK sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • ismi Türkiye Radyo Televizyon Üst Kurulu olsa daha iyi değil mi?--Muratsahinileti 14:24, 17 Temmuz 2008 (UTC)
Anayasal ve resmî adı Radyo ve Televizyon Üst Kuruludur. O yüzden isim değişikliği önerisi pek mantıklı gelmedi:)--Tunca Can (mesaj) 13:37, 8 Eylül 2015 (UTC)

LGBT Alt başlığı[kaynağı değiştir]

RTÜK'ün her konuyla ilgili bir görüşü olmuştur ve bu görüşler zamana ve üyelere göre değişebilir. Bu başlığın, o yüzden silinmesi gerekir. Aynı zamanda diğer bütün konularda ki görüşleri için de bir başlık açarsak, gereksiz bilgi yığını olur. LGBT ile ilgili başlık, bir ekşi sözlük konusu kıvamındadır. Mustafa Hoca, 19.03.2016 - 12.31

açık adları yeğleyin[kaynağı değiştir]

VP:ADK gereğince açık ad olması gerekiyor. açık adının da oldukça yaygın olarak kullanıldığı ve bu yüzden kısaltma kullanmaya gerek kalmadığı aramalardan anlaşılabilir. açık ada taşıyalım. -MHIRM. 15:06, 1 Ekim 2017 (UTC)

itiraz var mıdır? taşıma için talepte bulunacağım. -MHIRM. 20:56, 17 Ekim 2017 (UTC)