Tartışma:PayPal

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Vikiproje İnternet (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


PayPal hesabımızdaki paraları türkiye'de hangi bankalardan alabiliriz?

cevap:hiçbirinden ancak siz bir ABD bankasında tanıdık birinin hesabına gonderirsiniz. O da size EFT yapar. Yada bu işi yapan komisyoncular mevcuttur.

ansiklopedik düzen?[kaynağı değiştir]

etaylarına ulaşabiliyorsunuz. Gelin isterseniz bu bölümleri tek tek inceleyelim.

gibi bir yazım ansiklopedik düzene uygun mudur? Bu imzasız yazı Canosayan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17:01, 14 Ağustos 2008

  • Üslup konusunda ciddi problemler var. Ansiklopedik bir anlatımdan çok maddenin kendi sitesindeki anlatımlar gibi.. --M. M. ileti 09:12, 5 Eylül 2008 (UTC)

How to Calculate Your PayPal Fee[kaynağı değiştir]

The PayPal Fee Calculator is a fundamental online tool for anybody engaged with online transactions. It improves on the intricate course of working out PayPal fees, assisting clients with understanding the expenses related with sending or getting money through PayPal.

● With this calculator, you can include exchange subtleties, quickly decide fees, and make informed choices about your financial transactions.

● Whether you're a business proprietor, freelancer, or somebody making online installments, the PayPal Fee Calculator is an important asset for dealing with your finances and boosting your earnings. Alvisomi (mesaj) 15.47, 7 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]