Tartışma:Pınarcık Katliamı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Öldürelim Otorite Olalım Hakkında[kaynağı değiştir]

Öldürelim Otorite Olalım dedi mi? demedi mi? bilemeyiz Roma'da bir mülakatta söylendiği iddia ediliyor, kaynakçanın zayıf olması sebebiyle silinmesini tartışmaya açıyorum. Bu imzasız yazı İnkanyezi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 31 Aralık 2012

Tayfun Talipoğlu Roma ve iddia sözcükleri eklendi. İddia olarak yer almasında sorun yok. Röportaj henüz yayınlanmadı. --Boyalikus (mesaj) 19:10, 2 Ocak 2013 (UTC)

Ben Hasan Cemal'in yazısından Abdullah Öcalan'ın bu lafı Pınarcık'tan sonra ettiği anlamını çıkaramıyorum. Tartışma:Abdullah_Öcalan#"Öldürelim, otorite olalım" ifadesi altında daha ayrıntılı yazdım. Oradakine benzer nedenlerle bu ifadeyi buradan da çıkartıyorum. ataka 20:31, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba,

Bu başlığın açıldığı tarihteki 'Arka Plan' içeriğini maddeden çıkarmak ve PKK maddesine eklemlemek niyetindeyim; çünkü, bu içerik, Pınarcık katliamından çok öncesine uzanmış vaziyette.

Geri bildirimde bulunabilecek birileri varsa çok sevinirim. Kolay gelsin. Simple-engineer (mesaj) 18.28, 17 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]

Herhangi bir geri bildirimde bulunabilecek biri var mı? Simple-engineer (mesaj) 19.50, 26 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]