Tartışma:Otizm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski kaliteli madde adayları Otizm, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
26 Mayıs 2014 Kaliteli madde adayı Başarısız

Başlıksız[kaynağı değiştir]

  • ODER'in sitesinde içerik kullanımı hakkındaki ibare çok açık: "Yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı, bu sitede yer alan içeriğin (tüm yazılar, fotoğraflar, site tasarımı, dernek logosu, site yapısı dahil olmak üzere tüm içerik kastedilmektedir), amacı ne olursa olsun,derneğimizin yazılı izni olmadan, başka şahıs ve kurumlar tarafından kısmi ya da tümü ile kopyalanması, yayınlanması, çoğaltılması ,basılması, internet sitelerine koyulması yasaktır.". İzin alındı mı buraya kopyalanan bu içerik için? Eğer hayırsa, silinmeli. Kubra 08:11, 21 Kasım 2005 (UTC)

Alman wiki'de de:Autismus (Otizm) ve de:Asperger-Syndrom (Asperger sendromu) aynı sayfaya gidiyor (Autismus/Otizm)... --katpatuka 12:26, 21 Kasım 2005 (UTC)

  • Bunun nedeni Asperger sendromunun genellikle bir otizm türü olduğu kanısı, fakat bu konuda tüm hekimler aynı fikirde değil. Ayrıca, otizmin bir türü kanısındaki hekimler bile Asperger sendromunun farklılıklarının farkında... Asperger sendromu kısaca Otizm makalesi altında belirtilebilir ama bence ayrı bir makalede detaylı incelenmesi daha iyidir (: Nitekim İngilizce Vikipedi'de de ayrı makaleler.. Kubra 19:44, 21 Kasım 2005 (UTC)

Otizm başlıklı vikipedi maddesi.[kaynağı değiştir]

Artık Seçkin madde olması gerekmiyor mu? Kullanıcı:Bxoolq

http://ca.groups.yahoo.com/group/Otizmle_icice/ gurubunu ilave ettim. wikipedia aykırı bir durum varsa düzeltmek isterim. bu gurup yeni bir oluşumdur. Bir çok gurupta adet olan ilaç pazarlama, bilgi pazarlama, müşteri bulma gibi faaliyetler yoktur. Bu tür durumlara izin vermeyeceğiz. Otistik bir çocuk babası olarak zamanın erken tanının en iyi bilincinde olan kişilerdenim. Lütfen ilgili linki iptal etmeyelim.İnsanların tedavi ile ilgili ihtiyaç duydukları bilgiyi sağlamamıza yardımcı olun. Bu imzasız yazı Feramuscoban (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 24 Eylül 2009

Dış bağlantılardaki dernekler[kaynağı değiştir]

Ansiklopedik olmadığını düşündüğümden bu bağlantıların kaldırılmasını öneriyorum. Konuyla ilgili bütün vakıf ve derneklerin listelenmesi sanki zorunluymuş gibi bir sürü bağlantı eklenmiş. Vikipedi bağlantı listeleme yeri değildir. --Selahattin ilhan (mesaj) 21.20, 18 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]