Tartışma:Ordu Yardımlaşma Kurumu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

The Times: Oyak, Brüksel’de bazılarını dehşete düşürüyor başlıklı ekonomi haber yorumunu maddede değerlendirmek yararlı olabilir. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9217466.asp?gid=229&sz=34662 --88.233.17.144 08:36, 19 Haziran 2008 (UTC)

OYAK tanımının daha kibar yapılması isteği[kaynağı değiştir]

27 mayıs tarihinde meydana gelen askeri yönetim (sizin tabirinizle darbe)sonrası, kurulduğu iddia edilen OYAK'ın kuruluşu, Haziran, Temmuz ve sırasıyla giden 1961 yılı aylarından birinde olması gerekir. Oysa, alt sosyal güvenlik kurumu olan OYAK, rahmetli Menderes'in görevde olduğu Mart ayında kurulmuştur. OYAK'ın sadece asker kişler tarafından başarılı bir şekilde yürütülmesi, maalesef yurt içi ve yurt dışındaki TSK'ya antipatisi olanlar tarafından, psikolojik savaş silahı olarak kullanılmaktadır. Vikipedi gibi özgür bir kurumun, sadece Türk Silahlı Kuvvetlerine antipati duyanların belirtebileceği bir şekilde OYAK kavramını açıklaması üzücüdür. Halen Türkiye'mizin KOÇ ve SABANCI'dan sonra gelen 3'üncü kuruluşunun 2013 yılının sonunda, Vikipedi Ansiklopedi'sindeki OYAK açıklamısını daha düzgün bir ifade ile yapmanızı istiyor ve diliyorum. Selamlar. Şenol Boyu.28.12.2013--boyu