Tartışma:Nuri Berköz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Azerbaycan (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Azerbaycan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Azerbaycan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bursa (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bursa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bursa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfanın, Vikipedi'nin hızlı silme politikası gereğince silinmesi için etiketlenmesinin nedeni; Taysin tarafından <NB-A 1.jpg> adlı fotoğraf dosyasının lisans sorunu, Vito Genovese tarafından da <NB-A 1-1.jpg> adlı fotoğraf dosyasının kaynak ve lisans sorunu olarak açıklanmıştır.

1) Bu fotoğraf ilk defa yüklendiğinde sahifede büyük kaldığı farkedilerek boyutları küçültülmüş ve (birincisinin nasıl silineceği bilinemediğinden) ikinci kez yüklenmiştir. Dolayısıyla D1. kriteri uyarınca çift kopyanın söz konusu olduğu doğrudur ve büyük boy kopya kuşkusuz silinebilir.

2) Bu fotoğraf <http://www.jandarma.gov.tr/> sitesinde "Komutanlarımız --> Hizmeti Geçen J.Gn.K.ları" link'inden indirilmiştir. "Kamu Malı" olduğunu sandığım bu fotoğrafta da "lisans sorunu" söz konusu olacaksa bu fotoğraf silinebilir ve daha sonra yazar onun yerine kendi sahip olduğu başka bir fotoğrafı koyabilir.

3) Tüm sahifenin silinmesi yerine (gerekiyorsa) sadece bu fotoğrafın sahifeden kaldırılması (silinmesi) yeterli olmayacak mıdır?

Saygılarımla

--JG294 15:00, 16 Nisan 2011 (UTC)JG294