Tartışma:Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin liste Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
1 Nisan 2013 Seçkin liste adayı Başarılı

Arkadaşlar buraya da Nobel Ekonomi Ödülü sahipleri listesi gibi bir düzenleme yapılması güzel olurdu.Ayrıca seçkin liste adaylığı içinde çok uygun bir madde olurdu.drgulcu 13:46, 16 Ocak 2012 (UTC)

Alttaki isim listesi düzenleme açısından zorluk yarattığından, aynı liste üstte de olduğundan ve daha ayrıntılı bilgi içerdiğinden oluşturan arkadaşa teşekkür ederek siliyorum.drgulcuileti 16:50, 2 Şubat 2012 (UTC)

Liste-Ana konu[kaynağı değiştir]

Nobei fizyoloji veya tıp ödülü ErenPasciaBulbul (mesaj) 19.23, 28 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

İlk mesajı amatörlüğümden dolayı yanlışlıkla sözümü tamamlayamadan yayınladım.

Ana konuda birkaç satır bilgi varken ödül kazanan kişiler listesinde hem ayrıntılı bir açıklama var, hemde üstüne liste eklenmiş. Bu liste maddesi ana maddeye taşınabilir ya da sadece bu maddedeki açıklamalar o kısma taşınabilir. ErenPasciaBulbul (mesaj) 19.28, 28 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Ödül sıralaması[kaynağı değiştir]

Listede bulunan ödül sıralaması kısmı en son 2012 verilerini içermekteydi, güncelliğini kaybetmişti. Ayrıca bu listede olmaması kanaatindeyim. Seçkin liste olan İngilizce versiyonundan da kaldırılmış. Ülkelerine göre Nobel Ödülü sahipleri listesi bölümünde ayrıntılı yer verilmiş. Bu yüzden listeden kaldırdım. Güncel olmayan tek kısım burası olduğundan güncelle etiketini de kaldırdım. Saygılarımla Drgulcu 12.41, 23 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]