Tartışma:Nikaragua

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Coğrafya (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Coğrafya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Coğrafya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kuzey Amerika/Guney Amerika[kaynağı değiştir]

Kategoride bir hata var.BillyG 23:43, 12 Eylül 2008 (UTC)

Selam. Kuzey Amerika şu anlama gelebilir:

O yüzden Nikaragua'yı Kuzey Amerika ülkesi saymak tam hata değildir. Yine de vikipedide Kategori:Orta Amerika mevcut olduğu için onu kullanabiliriz. Şimdi Orta Amerika'nın güney sınırı Panama'dır. Fakat Meksika'yı Orta Amerika ülkesi sayıp saymama meselesi var. BM sayıyor mesela. Geniş anlamla Karayip Denizideki adalar da Orta Amerika'dır. Tercih meselesi:) Arkadaşlarımız ne diyorlar ve ne diyecekler? İlginiz için teşekkür ederim. Takabeg ileti 23:58, 12 Eylül 2008 (UTC) ..