Tartışma:Neon Genesis Evangelion

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Anime ve manga (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anime ve manga maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anime ve manga kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Neon Genesis Evangelion" başlığını ingilizcesinden çevirmeye başladım, bunu belirtmek için "Neon Genesis Evangelion" maddesine, "çalışma var" ve "çeviri" şablonlarını koymalı mıyım yoksa başka bir yolla mı belirtmeliyim?
(ek soru)Bu soruyu, maddenin tartışma sayfasına yazmak doğru mudur?----ileti SrnMkr 14:31, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Maddenin ilk satırına adıgeçen şablonları koymanız yerinde olur. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 14:34, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Madde tam anlamıyla bitmemiş olsa da(ne çevirisi, ne madde içindeki linkler, ne de referanslar) bu haliyle koymayı uygun buldum(ama çalışma halinde ve çeviri olduğunu belirterek).
Eğer bu haliyle durmasını uygun bulmazsanız, kaldırılabilir de.
Ama bir yandan çevirisini yaptığım kısımları parça parça da olsa koyuyorum ki, düzeltmeler daha kolay yapılabilsin. Çünkü tam anlamıyla doğru çevirebildiğimi düşünmüyorum. Ayrıca bir sürü yazım hatasıyla doludur muhtemelen. Lütfen gerekli gördüğünüz yerleri düzeltin. SrnMkr 23:18, 31 Ağustos 2007 (UTC)