Tartışma:Naruto Uzumaki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Anime ve manga (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anime ve manga maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anime ve manga kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 




Mükemmel bir animeye başlangıç dizisi.

eğer daha önce anime izlemediyseniz ve bir kez olsun denemeyi istiyorsanız, spoiler içerebilecek bu yazıyı okumayıp hemen izlemeye başlayın. Mükemmel bir animeye başlangıç olacaktır. Ancak kötü bir yan etki olarak artık diğer animeleri izlenmeye değer bulmayabilirsiniz (subjektif)

anon. user 3 mayıs 2006


Çeviri İçeriği Hakkında[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar sayfadaki bir cümleyi aktarıyorum: "Naruto'nun onbinlerce klon yaratabilmesinin nedeni içindeki canavarın devasa miktardaki çakrasıdır." Bunun böyle olmadığı, yanılmıyorsam 16 bölüme kadar naruto'nun şeytan tilki çakrasını kullanmadığı/kullanamadığı belirtilmiştir. Şeytan tilkinin çakrası bir yana, manga'nın ilerleyen bölümlerinde Naruto'nun sadece kendi çakrasının Kakaşi'ninkinin 2 ya da 3 katı olduğu belirtilmiştir. Dolayısıyla bu cümleyi silmeyi ya da düzeltmeyi öneriyorum. Fotte

Öncelikle tebrik ediyorum çok güzel bir yazı olmuş..

Ben de chidori ile ilgili bi ekleme(düzeltme) yapmak istiyorum: Chidori sınırlı sayıda yapsdsadsadsadsadsadılabilen bir teknik değil aslında.. sadece çok yüksek oranda chakra harcadığı için vücüdu bitkin hale düşürüyo. Eger kişi ayanıklıysa sayısısında sınır yok. Ama tekniği kullanan 2 kişi olduğu için bu şekilde bir durum ortaya çıktı. Kakashi zaten bir hayli ekstrem bir ninja olduğu için çok kullandığıa şahit olamıyoruz. (Kendisi bir miktar psikopat diye tabir edilecek cinste iyi de...)

Günde 2 tane durumu sasuke için geçerli ... O da Orachimaru'nun sasukeye armağanı(!?) olan "cursed mark" yüzünden.(Kendi kontrolünü kaybetmesin diye)

(Bir önceki yazıya eklendi istemeden yazdığım. Saygısızlık yapmak istemedim ama böyle oldu. Kusuruma bakmayın)

Kadir Kemal Mungan