Tartışma:Nüfus yoğunluğu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sosyoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sanirim en alttaki dip notda bir hata var. Cunku tablonun en ustunde en yogun yer 23.660 kisi/km2 ile Monako olarak gorunurken,

En altta ise en yogun yer 900 kisi/ km2 nufus yogunlugu ile Hindistan olarak belirtilmis.


Ozgur Cakmak

Hem bu sayfada, hem de sayfanın İngilizcesinde Monako'nun yüzölçümü 1,49 km olarak yazılmış. ama monako maddesinde (tüm dillerde) 1,95 km yazıyor. Nasıl oluyor bu?

kürdistanı yok saymak nasıl faşizmse, her yere eklemekte bir faşizmdir. bu listeye girmeye haketmiyor. bende doğu türkistan, rumeli, kafkasya, patagonya, kuzey afrika, türkmeneli, iran azerbeycanı gibi bölgeleri bu listeye eklerim. bahsedilen alanın daha sınırları bile kesin değil, böyle saçmalık olmaz. çok isteniyorsa ırak bölgesel kürt yönetimi listede yer alabilir. sınırı belli, merkezden özerk, bayrağı bile olan bir bölge (grönland gibi)--Ollios 14:33, 12 Ağustos 2011 (UTC)