Tartışma:Muhammed Bahâeddîn

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Muhammed Bahaeddin sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Neden taraflı?[kaynağı değiştir]

Bu metnin başında zaten uzunca bir süredir "taraflı" şablonu duruyormuş. "Taraflı" şablonunda da belirtildiği gibi, tartışmaya katılmanız isteniyormuş. Tartışma bölümüne bir şey yazmamışsınız. Bunu ben "taraflı" olduğu görüşüne karşı çıkmadınız, diye yorumluyorum. Taraflılığı gidermek için el atan da yok. Ama metin öylece duruyor. Ben başındaki "taraflı" şablonunu "sil"e dönüştürünce, o ana kadar kıpırdamayan parmaklar kıpırdıyor ve hiç zaman yitirmeksizin, yeniden "taraflı"ya dönüştürüyor. Bence "taraflı" metnin düzeltilmesi ya da değiştirilmesi için makul bir süre olmalı. Yoksa başında o şablonla sonsuza kadar duracak mı? Eğer öyle olursa, Vikipedi belli ideolojilerin propagandasının yapıldığı arenaya dönüşmez mi? Taraflılığı gideremiyorsanız, silin. Bu kadar basit. Muhammedcimci 15:08, 10 Aralık 2005 (UTC)

Beyin Uyuşturucu Öykülerle Değil Tasavvufi Düşünceleriyle Tanıtılmalı[kaynağı değiştir]

Günümüz Türkiye'sini bu kadar etkileyen bir tarikatın kurucusu sadece menkıbelerle anlatılıyor. Düşünce temelleri ortaya konmuyor, acaba günümüzdeki ardıllarından çok daha ilerici bir kişi olduğu için midir? Bir tarikat kurucusu beyin uyuşturucu öykülerle değil tasavvufi düşünceleriyle açıklanmalı. Zaman bulabilirsem bunu yapmaya çalışacağım, ancak konunun uzmanları bu işi yapabilirse çok daha iyi olur. Barisozel 17:35, 3 Haziran 2007 (UTC)