Tartışma:Muğla

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

reklamsal anlatım yapılmış. miz mız tarzı sahiplenmeler var. ve sitemsel kısımlar. ansiklopedik forma uygun değil. düzeltilmesi lazım. ----Dbl2010 21:10, 18 Ekim 2005 (UTC)

Sempatiyle yazdım. Ne de olsa memleketim. İnsanların Muğla'nın ziyaret etmeye değer bir yer olduğunu bilmeleri beni rahatsız etmiyor. Ama reklam panosu yazmadığım kanaatindeyim. Siz de İzmir'in '1922 yangınından sonra zümrüd-ü anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğduğu' gibi şairane ifadeler kullanmışsınız. Birşey diyemiyorum, ben de İzmirliyim, şu anda da Bornova'dan yazıyorum zaten. Başka bir örnek seçersem, Karaburun için, 'kuş uçmaz kervan geçmez bir ortadirek cennetidir':), 'İzmir'den köhne minibüslerde 3 saatte zor varırsınız, sonra da rüzgarından duramazsınız' :), gibi şeyler yazacak değildiniz herhalde. (Bunlar çok göreceli yakıtırmalar, yoksa Karaburun'un çok güzel bir yer olduğunu ben de biliyorum.)Wiki'de daha çok yeniyim. Saygılar. --cretanforever

'Bu madde Muğla il sınırları içindeki tüm bölgeyi kapsamaktadır. Şehir merkezi için Muğla şehri sayfasına gidiniz.' diyor ama Muğla (şehir) sayfası linki çalışmıyor. Aydın için de öyle...--cretanforever 23:02, 15 Ocak 2006 (UTC)

Ünlüler kime göre ünlü olduğu belli olmadığı için başka değişiyle objektiv olmadığı için maddelerde yer alamıyor. İsterseniz Kategori:Muğlalılar kategorisine ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 12:08, 25 Nisan 2009 (UTC)

Muğla _ Menteşe[kaynağı değiştir]

Buradaki bilgilerin çoğu şimdiki adı Menteşe olan eski Muğla merkeze ait olup il genelinin ilgilendiren bilgiler değil.--Perencal (mesaj) 21:43, 17 Nisan 2017 (UTC)