Tartışma:Midhat Paşa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Osmanlı İmparatorluğu (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Osmanlı İmparatorluğu maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Osmanlı İmparatorluğu kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski kaliteli madde adayları Midhat Paşa, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
4 Mayıs 2020 Kaliteli madde adayı Başarısız

Bugünkü Türkçe imla kurallarına göre ismi Ahmed Şefik Midhat mı ya da Ahmet Şefik Mithat olarak yazılır? Don Alessandro 19:30, 26 Nisan 2010 (UTC)

Padişah Abdülaziz'in İntaharı[kaynağı değiştir]

- Katledilen padişahın intihar ettiği çok kesin ifade edilmiş. En azından bu konuda şüpheler var denilebirdi. - Madde içinde Mithat Paşanın masonluğuna açıkça vurgu yapılmamış (kategorilerde olmasına rağmen metinde belirtilmeliydi. - Türk ve Osmanlı Tarihi hakkında ilkokul seviyesi "bilgi dağarcıklarını" aşamıyoruz. Neden?.. Çünkü her şey resmi, ideolojik tarihi ucundan kıyısından yalanlıyor.

masondur ve ülke çıkarlarına aksi bir biçimde hareket etmiştir mason padişah 5.muradı tahta çıkarmaya çalışmıştır. şimdi ise ismine okullar yapılıyor