Tartışma:Metal Gear Solid

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Japonya (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Japonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Japonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ilgili bir arkadaş biraz ilgilenirse güzel bir madde olacak, sanırım kopyala yapıştır değil, büyük emek verilmiş.. Tembelejderha 09:31, 10 Haziran 2006 (UTC)

Oyun ilk önce playstation a çıkmış sonra da pc ye uyarlanmıstır. En son nintendo gamecube twin snake adıyla çıkarıldı. hideo kojimanın bir oyun nasıl film gibi anlatılır sorusuna en güzel cevabıdır. senaryosu bir film için bile mükemmeldir.film yapılma planı vardır fakat yazıda geçen cast bir fan sitesinin listesidir kesinlikle yanlıstır. skony 15:05 16 haziran 2006 (UTC)

Evet skony doğru söylüyor. Film E3 2006 fuarında MGS4 ile duyruldu. Fakat şuan bu maddede yer alan cast tamamen başka bir sitenin sallamasıdır. --Ono 12:07, 29 Haziran 2006 (UTC)