Tartışma:Mekke'nin Fethi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Tarih (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Suudi Arabistan (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Suudi Arabistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Suudi Arabistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


başlıksız[kaynağı değiştir]

Lütfen madde üzerinde değişiklik yaparken bunun bir ansiklopedi sayfası olduğunu unutmadan, hiçbir görüş ve inanca taraf olmadığı önkabülüne uygun değişiklikler yapınız. Maltepe sahilinde yuruyorum 05:03, 26 Ağustos 2011 (UTC)

bazı bilgiler verilmemiş[kaynağı değiştir]

--88.241.170.114 16:15, 28 Ekim 2012 (UTC)Mekkeli müşriklerin kaç askeri olduğu yok bu konuda yetersiz bilgi verilmesi çok kötü bence.

1 Ocak (630 - Muhammed, hazırladığı ordu ile Mekke'ye girdi), burada ise Mekke'nin Fethi, 11 Ocak 630 (Hicri 20 Ramazan 8) yazıyor. EnViki "11 December, 629" yazıyor. Doğru olan hangi tarih?--Melikov Memmedemail 09:17, 29 Aralık 2012 (UTC)