Tartışma:Mürcie

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Merhabalar,

Özellikle itikad konularında yazmak, hele hele de ortalama bir vatandaşın anlayabileceği şekilde yazmaya çalışmak çok zor. Ayrıca bu makaleleri yazarken farkında olmadan belli bir tarafa da kayabilme ihtimali yüksek. Bu nedenle herkesin görüşünü almak isterim, özellikle de konudan haberdar olan, az çok konuyu bilen kişilerin - ki bana alternatif terminoloji konusunda en azından öneri getirilsin. Zira özellikle bu makalelerin terminolojilerinde zorluk çekmekteyim. Örneğin bir ehl-i sünnet kullanması nerdeyse şart olan bir kelime, fakat bunu açıklamaya çalışsam bile konuyu bilmeyen kişi anlamayacaktır. Bu durumda ne yapmalı? Ayrıca taraflı nokta bulanlar varsa lütfen belirtsinler, düzeltelim veya düzeltsinler (: - Kubra 21:11, 27 Ocak 2006 (UTC)

Bence kullanılması şart, fakat anlaşılmayacağını düşündüğünüz sözcükler içinde link açıp birer madde girerseniz daha sağlıklı ve güzel olur. (Veya link açın boş olsa bile başkaları o maddeyi girer ve ansiklopedimiz zenginleşir.) Syg. Renegade 21:15, 27 Ocak 2006 (UTC)