Tartışma:Lale çılgınlığı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin madde Lale çılgınlığı, bir seçkin maddedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 39. Hafta 2010 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 1. Hafta 2014 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 32. Hafta 2018 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
4 Ağustos 2010 Seçkin madde adayı Başarılı

Yüksek fiyatların bir nedeni de dönemin parlamentosu tarafından sözleşmelerin düşük bir bedel karşılığında iptal edilmesine imkan veren ve alıcı üzerindeki riskleri azaltan bir yasa tasarısı çıkaracak olması yönündeki beklenti olabilir. Şuraya bir kaynak yazılırsa iyi olur. Ayrıca dönemin parlementosu açık açık yazılırsa güzel olur. --Boyalikus 18:19, 23 Temmuz 2010 (UTC)

Earl A. Thompson kayda değer bir madde değil gibi duruyor, İngilizce sürümde bile bilgi yok sanırım. Rüzgar ticareti terimi ise zaten maddede açıklaması yapılan ve kendisi için başlıbaşına bir maddeye ihtiyaç duyulmayan bir terim. Slate'in de pek kayda değer olduğunu sanmıyorum. İtiraz gelmezse buralara yönlendirilen bağlantıları kaldıracağım. --Alperen 12:44, 25 Temmuz 2010 (UTC)